Associate Degree

Jämför 231 Associate Degrees 2017

Högskoleexamen

Vad är en "Associate Degree"?

En "Associate Degree" är en examen inom högre utbildning som erbjuds av så kallade "community colleges", tekniska högskolor och universitet. Vanligtvis tar det två år att ta en "Associate Degree". I en del länder kan man få en "Associate Degree" efter att ha slutfört de första två åren på ett kandidatprogram. En del vanliga sorters "Associate Degrees" är till exempel Associate of Arts (AA) degrees, Associate of Science (AS) degrees och Associate of Applied Science (AAS) degrees. Att ha en "Associate Degree" är ett krav inom vissa delar av näringslivet, medan den i andra sektorer helt enkelt kan vara en klar fördel. 

 

Vilka är fördelarna med att ta en Associate Degree?

Det finns många fördelar med att ta en "Associate Degree"-examen. Att ta en "Associate Degree" ger studenten en tvåårig erfarenhet av studentlivet. Detta utvecklar en mer avancerad förståelse för själva ämnesområdet som studeras och hjälper till att bygga karaktär. De som har en "Associate Degree" är ofta mer eftertraktade än de andra sorters avancerade examina, och en "Associate Degree" kan också leda till högre lön. Arbetsgivarna inser att de som har en "Associate Degree" har en djupare förståelse för det ämnesområde de har studerat.

Vad studerar man på ett "Associate Degree"-program?

"Associate Degree"-program erbjuds inom ett brett spektrum av olika akademiska ämnen. Det finns "Associate Degree"-program inom teknik, företagsekonomi, konst, humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap. "Associate Degree"-program erbjuds vid universitet och högskolor i hela världen. Man kan till exempel ta en "Associate Degree" i inredningsarkitektur och design i Australien, eller inom naturvetenskap och juridik i USA.

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig med en "Associate Degree"?

Att ta en "Associate Degree" kan ha en betydande positiv inverkan på framtida karriärmöjligheter. Som jobbsökande blir man både mer konkurrenskraftig och har möjlighet att både få högre lön och bli befordrad snabbare. Företag kan vara mer villiga att överväga att befordra någon som både har arbetslivserfarenhet och en akademisk examen. "Associate Degree" kan öppna dörren till fortsatt högre utbildning, då en del studiepoäng kan återanvändas i en kandidatexamen, vilket kan leda vidare till en masterexamen.

Hur mycket kostar det att ta en "Associate Degree"?

Hur mycket det kostar att ta en "Associate Degree" varierar från universitet till universitet, och från land till land. Terminsavgiften kan också variera beroende på vilket ämne man studerar. Det är viktigt att samla information om kostnaderna i samband med en "Associate Degree" för att kunna välja rätt program. Du kan kontakta det universitet eller den högskola som erbjuder det studieprogram du är intresserad av för att få mer information om terminsavgifter och andra kostnader, samt för att få veta om de kan erbjuda någon sorts ekonomiskt stöd (t.ex. stipendier).

Varför ta en "Associate Degree" på internet?

 

Att ta en "Associate Degree" på internet kan öppna dörren till högre utbildning för dem som annars kanske inte skulle ha haft möjlighet att studera på grund av långa avstånd och stressiga scheman. Nätbaserade "Associate Degree"-program använder sig av e-lärandeteknologi för att ta med klassrummet hem till dig. Att studera medan man i övrigt har ett pressat schema kan vara skrämmande, men nätbaserade studieprogram är utformade för att hjälpa dig att förverkliga dina mål utan att behöva offra andra ting i ditt liv. Lärare kan kommunicera direkt med sina studenter på "Associate Degree"-program på nätet. Slutresultatet efter att ha utexaminerats från ett nätbaserat "Associate Degree"-program är det samma som efter att ha gått ett vanligt program på campus.

Läs Mer

Associera Grad Av Visuell Konst

TAFE Western Australia
Campusstudier Heltid 4 terminer February 2017 Australien Perth

Denna nya utbildningsprogrammet är utformat för att förbereda dig för yrkesutövningen som en samtida konstnär. Du kommer att studera med en komplett fokus på konstupplevelse i studion, med varje steg successivt bygger på praktiska färdigheter och teoretiska kunskaper i två-dimensionell (t.ex. måleri, grafik, teckning) och 3-dimensionell (t.ex. skulptur, keramik) konst öva på. Kursen ges i omfattande specialbyggda anläggningar i Perth Campus, erbjuder den mest djupgående och moderna studiobaserade erfarenhet av WA. [+]

Associate Degree av Visual Art

Denna nya utbildningsprogrammet är utformat för att förbereda dig för yrkesutövningen som en samtida konstnär. Du kommer att studera med en komplett fokus på konstupplevelse i studion, med varje steg successivt bygger på praktiska färdigheter och teoretiska kunskaper i två-dimensionell (t.ex. måleri, grafik, teckning) och 3-dimensionell (t.ex. skulptur, keramik) konst öva på.

Kursen ges i omfattande specialbyggda anläggningar i Perth Campus, erbjuder den mest djupgående och moderna studiobaserade erfarenhet av WA.

[-]

Nätverks Administration (som)

CBT College - Miami
Campusstudier Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Miami Filippinerna

AS i Network Administration programmet vid CBT College ger studenterna med klassrumsundervisning och praktisk utbildning som är nödvändig för att ansöka om olika befattningar inom datavetenskap industrin, såsom ... [+]

AS i Network Administration programmet vid CBT College ger studenterna med klassrumsundervisning och praktisk utbildning som är nödvändig för att ansöka om olika befattningar inom datavetenskap industrin, såsom: Databas Managers Internet Managers Nätverksadministratörer Teknisk support specialister Helpdesk Analytiker och mer… Det samhälle som vi lever i har blivit beroende av datorer; Därför kommer det även fortsättningsvis att finnas ett behov av nätverksadministratörer. Nästan alla branscher i världen använder datorer, inklusive: Transport Industries TV-bolag Underhållning Industries Vårdinrättningar Kommunikation Industries och mer… AS i Network Administration kan förbereda dig för dessa positioner, och en spännande karriär. Du kommer att behöva för att få certifiering när du har avslutat programmet. KBT College erbjuder följande professionella certifieringar: CompTIA Linux + CCNA MCTS CompTIA Network + och mer… Om du vill veta mer om AS i Network Administration program, kontakta KBT College idag. Vi kan hjälpa dig att ta det första steget på din utbildningsresa! Översikt Om du har bra dator, multitasking, kommunikation, analytisk och problemlösningsförmåga, kan en spännande karriär inom det datavetenskapliga området vara precis jobbet åt dig. KBT College har ett AS i Network Administration grad program som kan hjälpa dig trygga sysselsättningen i denna givande industrin. Miami Gardens, Flagler, och västra Kendall campus i Florida har alla en Associate i Science examen i Network Administration som du kan anmäla dig till. Mål Om du är intresserad av att arbeta som nätverksadministratör kommer du att arbeta i en miljö där det finns flera datorer som alla är anslutna. Du kommer att ha en mängd olika arbetsuppgifter när du börjar arbeta som nätverksadministratör, inklusive felsökning och ger support för programvara och hårdvara som är en del av ett datornätverk. Inlärning i KBT Colleges AS i Network Administration programmet hjälper dig att få de kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta i datavetenskap industrin. AS i Network Administration utbildningsprogrammet vid CBT College tar 24 månader att slutföra. Medan du är inskriven i det här programmet får du lära dig de tekniska färdigheter som krävs för att underhålla och felsöka hårdvara, liksom dess affärsapplikationer. Utfall När du är klar med din examen på CBT College, kan du ha en framgångsrik karriär, med en stabil inkomst. Bureau of Labor Statistics rapporterar att median årslönen för en nätverksadministratör är $ 72.560. Lönen för en nätverksadministratör kommer att variera efter plats och industri. Outlook Den datavetenskap industrin väntas växa med 12 procent under de närmaste åren. Om du får din AS i Network Administration examen, kan du börja arbeta en karriär som kommer att finnas kvar i hög efterfrågan. [-]

Associate Degree I Måltidskunskap - St Helena

The Culinary Institute of America
Campusstudier Heltid 21 månader September 2017 Amerikas förenta stater Saint Helena

Förbered för framgång i det professionella köket med CIA 's Associate i Occupational Studies (AOS) i Culinary Arts utbildningsprogrammet.Om du älskar att laga mat, detta beprövade utbildningsprogrammet kommer [+]

Associate Degree i måltidskunskap

Förbered för framgång i det professionella köket med CIA 's Associate i Occupational Studies (AOS) i Culinary Arts utbildningsprogrammet. Om du älskar att laga mat, kommer detta beprövade utbildningsprogrammet ger dig alla möjligheter att tillfredsställa denna passion. På bara 21 månader, kommer du att få grundläggande kunskaper och färdigheter som förbereder dig för att bli en skicklig yrkesman i måltidskunskap. I intresseföretaget i måltidskunskap utbildningsprogrammet i Kalifornien, kommer du att:

Utveckla ett kommando av både klassiska och moderna kulinariska metoder och tekniker i CIA: s unika serie av hands-on kurser som börjar den allra första veckan. Förbered och förstå de många globala köken som driver dagens industri. Vidga dina vyer i grundläggande bakning, kost, meny utveckling, livsmedelssäkerhet, skrift, kommunikation och kostnadskontroll. Sätt dina nya kunskaper i funktion i en 18-veckors externship på en av mer än 1.200 amerikanska och internationella arbetsgivare. Ta kurser i ledarskap, kommunikation och ekonomi. ... [-]

Associate Degree I Konst - Straffrättsliga Utbildning

Parkland College
Campusstudier Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Champaign

[+]

AA i Criminal Justice Utbildning förbereder eleverna för karriärer och främjar studier inom områden som rör straffrätt, polisarbete, och lagstiftning. Eleverna får en stark komplett kurser i psykologi, sociologi och kommunikation samt specialiserad utbildning i brottsbekämpande normer och polisen taktik och teknik. Det finns också möjlighet för studenter att slutföra praktik i lagen relaterade områden. Många studenter som fullföljer AA i Criminal Justice driva kandidatexamina i straffrätt eller ämnen som förbereder dem för juridisk fakultet. Straffrätt kurser: CJS 101 Introduktion till Straffrätt CJS 102 polisstyrelsen och Operations CJS 104 Introduktion till Korrigeringar CJS 127 ungdomsbrottslighet CJS 203 straffrätt CJS 209 Kriminal SCI 108 Introduktion till rättskemiska SCI 208 Forensic Science II: Död Analys SOC 202 Sociologi avvikande beteende SOC 204 Kriminologi Erbjudandet mer än 100 Associates Degree och certifikat program, Parkland College är väl känt för sina små klasstorlekar, state-of-the-art faciliteter, inklusive inlärningsmiljö, och personliga fakultet. Parkland ståtar med den största internationella studentkåren varje 2 år college i delstaten Illinois, med mer än 300 elever som representerar mer än 40 länder. Den Högskoleexamen erbjuder en idealisk och billig dörren för internationella studenter som vill in på den amerikanska utbildningssystemet. Efter att ha arbetat för att finslipa sina kunskaper i engelska genom engelska som andraspråk (ESL) program eller tjänat två år till ett värde av överlåtbara krediter, många av Park internationella studenter sedan överföra till 4 års universitet (2 + 2 överförings) runt om i USA , där de fortsätter sina utbildningar, tjänar studentexamen och forskarutbildning grader. Parkland College fakulteten är väl vana vid att de utmaningar som internationella studenter möter har erfarenhet av att hantera dem. Parkland strävar efter att öka den globala medvetenheten och mångkulturalism genom utbildning och lärare välkomnar perspektivet väckts av internationella studenter i sina klasser. Varför välja Parkland College: ● små klasstorlekar och en personlig utbildning ● Intensive engelska som andraspråk (ESL) program för icke-engelsktalande ● hela två år och överförings krediter till en 4 år universitet ● i samma stad som University of Illinois, en spetsforskningen universitets ● runt ½ den årliga kostnaden för 4 år universitet ● skiftande internationella studenter, mer än 300 internationella studenter ● fakultet fokus på global medvetenhet och mångkulturalism ● sticker ut! [-]

Associera Grad Av Verksamhet I Den Internationella Hotell Och Resort Management

Blue Mountains International Hotel Management School China
Campusstudier Heltid 2 år March 2017 Kina Suzhou

Denna grad program ger studenterna en bred verksamhet - fokuserad utbildning i alla viktiga aspekter av hotell och resort management. Programmet förbereder eleverna för övervakning och hantering av praktikplatser efter examen inom hotellbranschen samt tillhörande logi, gästfrihet och turism. [+]

Associate Degree 2017. Studie Resplan 2 år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management) 6 månader i Australien - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management) Denna grad program ger studenterna en bred verksamhet - fokuserad utbildning i alla viktiga aspekter av hotell och resort management. Programmet förbereder eleverna för övervakning och hantering av praktikplatser efter examen inom hotellbranschen samt tillhörande logi, gästfrihet och turism. Studera vår tvååriga grundutbildning Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou. Varför studera på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou? Studera på Australien och Asien: s Number 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Examen med en globalt erkänd examen särskilt utformad för besöksnäringen (TEQSA Ackrediterad) Dra nytta av fördelarna och globala karriärmöjligheter som finns när du studerar i Kina. Utexaminerade framgångsrikt flytta vidare till goda karriärmöjligheter i den globala hotellbranschen. Internationella studenter studerar kinesiska språket hela Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) och är försedda med fullt studentvisum stöd. Fördelar GARANTERAS KARRIÄR MÖJLIGHETER Gästfrihet och turism är den snabbast växande industrin i världen. Kinas besöksnäringen blomstrar. INTERNATIONELLT ERKÄNNANDE KVALIFIKATION Skolan har etablerat ett stort nätverk av internationella kedjan hotell och utbildningsinstitutioner där studenter har byggt sin karriär eller främjat sin utbildning utomlands tack vare deras gästfrihet utbildning. VÅRA KURSER ges på engelska Våra utbildningsprogram och läromedel utvecklas och följa samma lärandemål och bedömningar som Blue Mountains International Hotel Management School - Australien, vilket garanterar en hög standard utbildningens kvalitet i Business (International Hotel & Resort Management). Eleverna kommer att få chansen att uppleva internationell gästfrihet utbildning samtidigt som bor i Kina. INTERAKTIV CLASSE Studenter är fullt delaktiga i inlärningsprocessen och undervisas hur man kan förbättra sina muntliga kommunikationsförmåga. Kreativa förmåga förbättras genom deras uppdrag, forskning, grupparbeten och presentationer. KOSTNADSEFFEKTIVT Efter studier i Suzhou, Kina, kan eleverna gå till Blue Mountains International Hotel Management Hotel School - Australien, för att slutföra sin kandidatexamen. Genom att studera Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Kina, sparar studenten ca 25% i terminsavgifter jämfört med enbart genomsnittliga studieavgifter för liknande Hospitality kurser i Australien eller Europa för de första två åren av studien. Själavård Från allra första början, ger Blue Mountains International Hotel Management School individuellt stöd till elever. Eleverna kommer att ges uppdaterad information om sina kurser, rådgivning om karriärutveckling i gästfrihet och hur man främja sina studier i Australien. Lärmiljö Suzhou är ett känt turistmål, pittoreska, traditionella men ändå modernt, med historiska intressen, antikens kultur och konst. Det ligger 25 minuter med tåg från Shanghai. Suzhou är definitivt ett bra ställe att börja din karriär i gästfrihet genom att få din Diploma of Business Insugs Datum Skolan har två intag per år, varje Februari och augusti månad. Behörighet Inträde på ett grundutbildningen vid Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou, Kina campus baserad på akademiska prestanda, intervju och färdighetstester på engelska språket. Eleverna måste få en IELTS nivå 6.0 för inträde på programmet. Akademiska meriter - Första året posten Studenterna måste ha klarat 12 år av skolgång upp till nivån av High School Certificate, International Baccalaureate eller en nationell eller yrkes motsvarande. Internationella studenter som framgångsrikt har full O-nivå utbildning eller motsvarande kan ansöka om ett särskilt utvärderingsprocess. Vänligen kontakta antagningsenheten för mer information på studyinchina@bluemountains.edu.au. Engelsk språkfärdighet [-]

Atletisk Utbildningsprogram

Independence Community College
Campusstudier Heltid 2 år September 2017 Amerikas förenta stater Independence

Tvåårs utbildningen i idrotts- utbildning vid ICC är utformad för studenter som är intresserade av en allierad vårdyrke specialiserat sig på vård av idrottare. ICC studerande atletisk tränare kommer att få värdefull atletisk träning kunskaper och färdigheter genom både akademiker och praktiska erfarenheter ... [+]

Athletic Training Program Tvåårs utbildningen i idrotts- utbildning vid ICC är utformad för studenter som är intresserade av en allierad vårdyrke specialiserat sig på vård av idrottare. ICC studerande atletisk tränare kommer att få värdefull atletisk träning kunskaper och färdigheter genom både akademiker och praktiska erfarenheter. När inte direkt att göra med en skada på arbetsplatsen eller på spelplanen, idrottstränare arbetar ofta för att utbilda människor om hur man undviker vanliga skador såsom stukningar, sträckningar och andra jobb eller idrottsrelaterade skador. Independence Community College erbjuder en Associate of Science examen i idrotts- utbildning med tonvikt på idrottsmedicin, akutsjukvård och förebyggande av skador. ICC elev utbildare får värdefull akademisk undervisning samt praktisk erfarenhet och hands-on-utbildning genom engagemang med akademins idrottslag. Första terminen Engelska Sammansättning Allmän biologi Introduktion till Athletic Training Första hjälpen: Svara på nödsituationer Practicum i Athletic Training I Andra terminen Engelska Komposition II College Algebra eller högre Allmän psykologi Anatomi och fysiologi Vård & förebyggande av Athletic skador Tredje terminen Personal & Community Health eller näring Allmän kemi Medicinsk terminologi Konst / Humaniora Valfri Practicum i Athletic Training II Fjärde terminen Social / Behavioral Science Valfri Konst / estetiska Valfri Funktionell Kinesiology Att tala inför publik Dator Koncept och Program eller Computer Information Systems [-]

Ingenjörs

College of du Page
Campusstudier Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Glen Ellyn

Civilingenjörsprogrammet vid College of DuPage ger de första två åren av studentexamen arbete, bland annat kurser i matematik, datorprogrammering, kemi, fysik, ingenjörs grafik, mekanik, kretsar och allmänna studier. Efter avslutad Associate Degree i ingenjörsvetenskap, eleverna överföra till studentexamen givande institutioner, där de kompletterar de senaste 2 åren av sin kandidatexamen inom verkstadsindustrin. [+]

Associate Degree 2017. Civilingenjörsprogrammet vid College of DuPage ger de första två åren av studentexamen arbete, bland annat kurser i matematik, datorprogrammering, kemi, fysik, ingenjörs grafik, mekanik, kretsar och allmänna studier. Efter avslutad Associate Degree i ingenjörsvetenskap, eleverna överföra till studentexamen givande institutioner, där de kompletterar de senaste 2 åren av sin kandidatexamen inom verkstadsindustrin. En kandidatexamen är nybörjar examen för en karriär inom verkstadsindustrin. Engineering är en givande karriär, både professionellt och ekonomiskt. En framgångsrik teknolog måste ha en fallenhet för matematik och naturvetenskap. Akademiker med civilingenjörer eller bakgrunder är i stort behov av design och utveckling av nya produkter, utrustning, strukturer och processer, samt drift och förvaltning av alla typer av utrustning och tjänster. Efterfrågan på ingenjörer fortsätter att växa inom områden som energi utveckling och bevarande, matproduktion, transporter, miljöförbättring, sjukvården förbättring, informationshantering, och andra sociala områden. Engineering Club College of DuPage Engineering Club är en elitklubb på College of DuPage för ingenjörer, tekniker och designprojekt entusiaster. Vårt uppdrag är att tillhandahålla ett mångsidigt, flexibelt, öppet och konstruktivt klimat skapas för blivande ingenjörer och tekniker för att arbeta tillsammans i projekt, få erfarenhet, och främja teknik och teknik. Vi strävar efter att upprätthålla de värderingar som klubben grundades och kompletterats: hålla en öppen, acceptera, och icke-dömande miljö. arbeta hårt och samtidigt ha roligt att möta målen för våra projekt - vare sig det är att göra en kvalitetsprodukt eller främja teknik till andra. ger möjlighet att lära sig färdigheter, arbeta både med andra och på egen hand, och få erfarenhet i hur det är att ha en karriär på ett ingenjörsmässigt eller teknik. [-]

Associerar I Konst I Allmänhet Studier

Newbury College
Campus eller Online-studier Heltid Deltid 2 år September 2017 Amerikas förenta stater Brookline + 1 fler

Mäklar Arts i allmänna studier. Utexaminerade bör kunna • visa grundläggande kunskaper om litteratur, historia och mänskligt och socialt beteende ... [+]

Mäklar Arts i allmänna studier Student Mål: Examinerade bör kunna • visa grundläggande kunskaper om litteratur, historia och mänskligt och socialt beteende. • utvärdera idéer från flera perspektiv, i samband med kultur, historia och disciplin. • kommunicera idéer på ett effektivt, både muntligt och skriftligt. • tillgång och värdera information från olika discipliner för att stödja logiska och effektivt motiverade slutsatser. • visa medvetenhet om grundläggande etiska och sociala frågor som är en del av människans villkor. Rekommenderas Kurssekvensering FÖRSTA ÅRET CSxxx Datavetenskap Valfri EN105 Advanced English sammansättning EN206 Introduktion till litteratur HU103 World Civilization (Modern) MH103 Integrated algebra (4 poäng) HU / PS / SS humaniora eller psykologi eller samhällsvetenskap Tillval (2) Arts & Science Valfri Valfria (2) ANDRA ÅRET EN2xx 200-nivå (eller högre) Litteratur Valfri HU1xx estetiska Krav: HU 135 World Religions eller HU 152 Introduktion till filosofi HU / PS / SS 200-nivå (eller högre) Humaniora eller psykologi eller samhällsvetenskap Valfri 200-nivå (eller högre) Arts & Science Tillval (3) Valfria (4) TOTALT poäng som krävs för Gradering: 61 [-]

Associera-examen I Redovisning

Southern Technical College
Campusstudier Heltid 88 veckor September 2017 Amerikas förenta stater Fort Myers

Företag kan inte fungera utan kvalificerad, duktiga medarbetare bidrar till att hantera ekonomi och balansera budgeten. Bli en värdefull del av ett företag team med en Associate examen i redovisning från södra Technical College. Detta program erkänner det ömsesidiga beroendet mellan moderna redovisnings- och dator informationsteknik och är utformad för att ge dig erfarenheter i båda områdena. I detta program, kan du få en ... [+]

Associate Degree 2017. Associate examen i redovisning Företag kan inte fungera utan kvalificerad, duktiga medarbetare bidrar till att hantera ekonomi och balansera budgeten. Bli en värdefull del av ett företag team med en Associate examen i redovisning från södra Technical College. Detta program erkänner det ömsesidiga beroendet mellan moderna redovisnings- och dator informationsteknik och är utformad för att ge dig erfarenheter i båda områdena. I detta program, kan du få en solid grund i redovisning och relaterade kurser affärs som förbereder dig för nybörjar positioner inom redovisningsområdet. Efter ett framgångsrikt slutförande av bokföringsprogram, kan du fortsätta nybörjar positioner i löneberäkning, kundfordringar / leverantörsskulder, bokföring eller allmän redovisning. Om du vill förbereda sig för redovisning karriärer, är det dags att förändra ditt liv på södra Technical College. Hur lång tid tar det för mig att avsluta det här programmet? Programmet är utformat för att ta 88 veckor att slutföra. Av dem som fullföljde programmet 2013-2014, 62% slutade på 88 veckor. Vilka är mina chanser att få ett jobb när jag examen? Den arbetsförmedling skattesats för studenter som avslutat detta program är 82%. [-]

Associera-examen I Golf Komplexa Operationer Och Ledning

Golf Academy of America
Online och Campus-kombinerat Heltid 16 månader September 2017 Amerikas förenta stater Dallas Myrtle Beach Orlando Phoenix San Diego + 4 fler

Samtidigt tjäna deras associera-examen i golf komplexa operationer och ledning, kan eleverna också specialisera sig på ett eller flera områden av golf, öka avsättningen som yrkesverksamma inom golfbranschen. [+]

I så lite som 16 månader, kan du förvandla din passion för golf i en golfkarriär. Våra lärare och personal består av några av de mest kvalificerade PGA of America Professionals i branschen. Denna expert fakultet kombineras med en beprövad läroplan som fokuserar på företagsledning, spel förbättring, moderna undervisningsmetoder, och låter mänskliga relationer färdigheter. Samtidigt tjäna deras associera-examen i golf komplexa operationer och ledning, kan eleverna också specialisera sig på ett eller flera områden av golf, öka avsättningen som yrkesverksamma inom golfbranschen. Den första terminen av kurser på Golf Academy of America kan tas på nätet. Resten av programmet är klar i USA. Detta gör att studenter fyra månader för att göra övergången till staterna Golf Academy of America är ackrediterat av ackrediterande rådet för oberoende skolorna. Två läsår (14 månader) är standardlängd av programmet. Eleverna kan slutföra sina första terminerna helt online. Golf Academy of America erbjuder ett intresseföretag grad i golf komplexa operationer och ledning. Associate of Applied Business (på våra Kalifornien, Arizona och South Carolina golfskolor) Occupational Associate Degree (på våra Florida och Texas golfskolor) Läs om priser och utmärkelser, läroplanen och mer. [-]

Som I Måltidskunskap

Cypress College
Campusstudier Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Cypress

vår Culinary Arts program som inrättades 1975, kombinerar erfarenhet av vår prisbelönta fakultet med våra nybyggda revolutionära möjligheter och är utformad för att förbereda dig för att lyckas i den kulinariska industrin. [+]

Associate Degree 2017. Från epicure till etiquettes, till gourmet matlagning och garde manger syftar HRC: s Culinary Arts Program för att ge dig den allvarliga studenten, den enkla men djupgående grunden för att bli en respekterad Culinarian. Grundades 1975, vår Culinary Arts Program kombinerar erfarenhet av vår prisbelönta fakultet med våra nybyggda revolutionära möjligheter och är utformad för att förbereda dig för att lyckas i den kulinariska industrin. Våra studenter uppfylla en rad arbetstillfällen, inklusive positioner Cook, Line Cook, bankett, Skafferi, Sous och Executive Chef, Corporate kock, personlig kock, och Gourmet Market Chef. Du kommer att lära sig genom demonstration, undervisning, och lärobok studier, samt on-the-job training genom vårt Praktikprogram. At The Bistro och Café Cypress, campus "elevdrivna offentliga restauranger, kommer du designa, förbereda, och erbjuder moderna rätter. Du kommer också att tillgodose college sponsrade funktioner, samt vissa lokala samhällsevenemang. Liksom att de uppfyller normerna i American Culinary FederationÄr Culinary Arts Program vid Cypress College endast en av två skolor i Orange County för att erbjuda den Culinary Arts certifikat Apprentice certifikat och Associate i Science Degree läroplaner. [-]

Associerar Examen I Arkitektur

College of Marin
Campusstudier Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Kentfield Novato

Mänskligheten har att designa och bygga permanenta strukturer för ungefär tolv tusen år, och dessa strukturer har kommit att dominera miljön som de flesta människor bor. Arkitekten står inför en spännande utmaning: att förstå ibland konkurrerande behoven hos individer och grupper, behovet av att skydda vår naturliga miljö, de tekniska kraven i byggnader och anläggningar, roll i ekonomi, och vikten av att utforma projekt som inte bara uppfyller dessa kvantifierbara behov men som också inspirera och glädja oss. [+]

Mänskligheten har att designa och bygga permanenta strukturer för ungefär tolv tusen år, och dessa strukturer har kommit att dominera miljön som de flesta människor bor. Arkitekten står inför en spännande utmaning: att förstå ibland konkurrerande behoven hos individer och grupper, behovet av att skydda vår naturliga miljö, de tekniska kraven i byggnader och anläggningar, roll i ekonomi, och vikten av att utforma projekt som inte bara uppfyller dessa kvantifierbara behov men som också inspirera och glädja oss. I det tjugoförsta århundradet, är värdet av grön / hållbar design blir mer och mer uppenbart och är en viktig del av vår läroplan. Vi erbjuder också rika klasser i arkitektur, upprättande och utformning, arkitektur som yrke, datorstödd design och historia av arkitektur. Kurser i arkitektur Institutionen är till för studenter som strävar efter att överföra till andra skolor av arkitektur genom att ge dem en god grund i kritiskt tänkande och grundläggande kunskaper om disciplin, att erbjuda en två år grad alternativ för dem som vill uppnå en solid bas av kunskap och kompetens för arbete inom arkitektur eller närliggande områden, och att presentera utbildningsmöjligheter för dem vars intresse för arkitektur är inriktad mer personlig snarare än karriärmål. Karriärmöjligheter Arkitekt, arkitektoniskt Designer, Arkitektonisk Illustrator, arkitekturmodeller Maker, Architectural produktutvecklare, Arkitektonisk Specifikation Writer, byggledare, chef / administratör arkitektbyrå, inredningsarkitekt, landskapsdesigner, professor i arkitektur, forskare, Byggnadsingenjör, teater Set Designer, Urban Planerare. Överföring Studenter som planerar att överföra till en fyraårig institution bör slutföra lägre division stora krav och allmänbildning mönster för lämplig överföring institutionen och större. Exakt stora krav på UC och CSU institutioner kan hittas på www.assist.org. Se en rådgivare för mer information läroplanen krav kan variera mellan överförings universitet. AS i arkitektur Intresse utbildningsprogrammet i arkitektur är utformad för att förbereda studenterna för arbete inom arkitektur, arkitektonisk utformning och illustration, konstruktion, och andra områden där kunskap om arkitekturhistoria, design och kommunikation är användbar. Vissa kurser är tillgängliga online utan på campus närvaro krävs. [-]

Associate Degree I Allmänna Studier

Western Iowa Tech Community College
Campusstudier Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Sioux City

Den Allmänna Studier läroplan ger studenterna en Associate of Arts examen med ett stort mått av flexibilitet för att möta deras individuella behov och intressen. Studenten, med stöd från en fakultet rådgivare, planerar både de allmänna målen utbildning som skall uppnås och valbar kurs arbeten som behövs. [+]

Associate Degree 2017. Den Allmänna Studier läroplan ger studenterna en Associate of Arts examen med ett stort mått av flexibilitet för att möta deras individuella behov och intressen. Studenten, med stöd från en fakultet rådgivare, planerar både de allmänna målen utbildning som skall uppnås och valbar kurs arbeten som behövs. Programplanering gör valet av professionella utbildningar allmänt erkänd som överlåtas. Studenter som avser att använda allmänna studier programmet som grund för studentexamen studier och överföring bör se till att deras kursval uppfyller kraven i kollegiet som de planerar att överföra. [-]

Associate Degree I Ledningen

SCPSU Business School
Campusstudier Heltid 2 år February 2017 Schweiz Lausanne

Den Associate Degree i Business Management är en 240 kredit storlek examen (UK), vilket motsvarar i storlek med de två första åren av en kandidatexamen. [+]

Den Associate Degree i Business Management är en 240 kredit storlek examen (UK), vilket motsvarar i storlek med de två första åren av en kandidatexamen. Detta program är utformat för att uppfylla de associerade kraven för medlemskap iInstitute of Management Specialister (Storbritannien) och att ge studenterna en väg direkt in i tredje år en Bachelors program vid ett antal brittiska universitet. Detta program kan läsas som både ett fristående program, eller som en förlängning till nivå 4Diploma in Management. År 1 (OFQUAL Nivå 4) Affärsmiljö Resurshantering Kommunikationsfärdigheter Människor i organisationer Tillämpa PR-tekniker Corporate Social Responsibility Finans for Management Hantering av kundrelationer År 2 (OFQUAL Level 5) hantera kommunikation Business organisationer i en global kontext Personalledning Ekonomi för chefer Forskningsrojekt Marknadsföring Principles and Practice Planerar en New Business Venture Affärsrätt På grund av flexibiliteten i programmet är det idealiskt för studenter som vill slutföra en brittisk kandidatexamen, men studera i hemlandet för de första två åren, eller erfarenhet som bor i ett annat land (Schweiz). KOSTA USD $ 4000 för både Nivå 4 och 5 (eller $ 2500 om studeras som en fristående Level 5 Extended Diploma in Management, ett års studier.) dubbla priset Studenter framgångsrikt slutföra detta program kommer att tilldelas en SCPSU Business School Associate Degree i Business Management. Studenter framgångsrikt slutföra detta program kommer också att tilldelas både en Athe Nivå 4 Extended Diploma in Managementoch Athe Level 5 Extended Diploma in Management. Studenter som vill fortsätta sina studier kan sedan registrera direkt i SCPSU - Business School Bachelor of Business Administration Studenter som vill, kan ansöka om att fortsätta sina studier vid ett antal brittiska universitet. Eftersom dessa kvalifikationer OFQUAL godkänns, kommer brittiska universitet i allmänhet accepterar krediter ges till studenter. [-]

Associate Degree Tillämpad Teknik (förnybar Energiteknik)

TAFE NSW - Hunter TAFE - Australia
Campusstudier Heltid 24  January 2017 Australien Newcastle

Detta tvåårigt program ger studenter tillgång till en industri erkänd kompetens, vilket leder till en ny och spännande karriär som en skicklig para-professionell i den snabbt växande sektorn för förnybar energiteknik. [+]

Associate Degree 2017. Detta tvåårigt program ger studenter tillgång till en industri erkänd kompetens, vilket leder till en ny och spännande karriär som en skicklig para-professionell i den snabbt växande sektorn för förnybar energiteknik. Det ger studenterna med de kunskaper som krävs enligt Ingenjörer Australien att arbeta inom industrin, samt praktisk erfarenhet genom professionella praktikplatser som arrangeras av Hunter TAFE. Det finns ett urval av specialiseringar som återspeglar de olika möjligheter som finns inom branschen - från processen för konvertering och lagring av energi, infrastruktur och tillhörande elektriska och mekaniska verkstäder. Eleverna kan också använda programmet som en inkörsport till det tredje året av en kandidatexamen tenn teknik för förnybar energi vid University of Newcastle. Akademiker i kursen kommer att ha de kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att arbeta som en para-professionell inom sektorn för förnybar energi, i statliga, företag, miljö och små företag. Med en erkänd kompetensbrist i alla ingenjörsyrken, inklusive elektriska, mekaniska och anläggnings, finns en möjlighet för hantverkare med erfarenhet av miljömässigt hållbar design och implementation energi för att vara en del av en växande arbetsmarknaden. Den Clean Energy Council långsiktig tillväxt prognoser inom sektorn, och vår Associate Degree Programmet erbjuder akademiker möjlighet att främja sina erfarenheter och flytta in i en rad ingenjörsmässiga positioner (vissa kräver ytterligare studier), inklusive: civilingenjör som specialiserat sig på förnybar energi elektroingenjör som specialiserat sig på förnybar energi ingenjörs associera maskiningenjör som specialiserat sig på förnybar energi solenergi ingenjör solenergi tekniker hållbar energikonsult. Intresse examen ger också en inkörsport till det tredje året av Ingenjör Technology (Renewable Energy) vid University of Newcastle och utgör grundvalen samlade kunskap som krävs enligt Ingenjörer Australien. Den Associate Degree erbjuds av TAFE NSW högre utbildning och Hunter TAFE kommer att ge dig en kombination av praktiska och teoretiska kunskaper du behöver för att utveckla en givande karriär. De analys- och forskningsmetoder kommer du att lära kommer att sätta dig i en utmärkt position, om du vill fortsätta direkt på din karriär eller bedriva högre studier nivå. Du kommer även tillämpa dina kunskaper och färdigheter i en verklig arbetsplats som en del av dina kurser. [-]