Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

Examen I Masskommunikation

Examen I Masskommunikation

September 22, 2016
Diploma i masskommunikation Programmet erbjuder ett brett spektrum av ämnen som skapar vägar mot flera karriär riktningar framträdande i masskommunikation. Programmet skiljer sig från andra lärande institut som den innehåller en unik inlärningsmetod som kallas projektbaserad inlärning.

DLD College London

BTEC Musikteknik

September 22, 2016
… [+]Under den tvååriga kursen kommer att arbeta för en BTEC Nivå 3 dotterbolag Diploma (motsvarande en A-nivå). Under hela kursen kommer att utveckla en portfölj av arbete, musikbranschen kunskaper och färdigheter för att hjälpa dem att hitta arbete inom ett område med musikindustrin eller stödja en ansökan om högre utbildning kurs på universitetet. [-]

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Användarupplevelse Och Kommunikationsdesign

September 21, 2016
MSOE s UXCD program hjälper dig att utveckla färdigheter i att utforma nästa digital innovation och lösa problem användargränssnitt.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?