Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

Leiths School of Food and Wine

Tre Term Diplom I Mat Och Vin

June 22, 2016
Den Leiths Diploma är ett välkänt heltid matlagningskurs avsedd för dem som vill starta en karriär i livsmedel. Det erbjuder omfattande yrkesutbildning som kommer att säkerställa en rundad kunskap om mat och vin tillsammans med en tydlig känsla av nuvarande branschtrender och kulinariska stilar, menyplanering och budgetering.

Pembrokeshire College

BTEC Examen I Konst Och Design

June 27, 2016
Om du är kreativ och entusiastisk och funderar allvarligt på att bli en professionell konstnär eller designer; Om du vill studera tillsammans med andra som är lika angelägna och begåvad som själv, och kan visa oss en stark portfölj av arbete, bör du göra en ansökan till denna kurs.

Kensington and Chelsea College

BTEC Examen I Konst Och Design Nivå 3 - 3 Inredning

June 15, 2016
En intensiv ett års studier, där du lär inredning rumslig gestaltning och styling för att ge dig de kunskaper och erfarenhet för att utvecklas som en kreativ inredningsarkitekt. Genom praktiska projekt,

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?