Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom


MDIS Malaysia

Examen I Masskommunikation

December 7, 2016
Detta är en bred kurs som syftar till att införa grundläggande begrepp, teorier och färdigheter i massmedia och kommunikationshantering. Kursen syftar också till att utveckla en kreativ attityd, öppet sinne och media relevant medvetenhet.

Cambridge International College

Behärskning Av Ledningen Examen På Marknadsföringsstrategi

December 7, 2016
Detta program ser på marknadsföringskoncept från en strategisk synvinkel, och ger en ram för marknadsföring och förvaltning tänkande; anser hur man genomför strategisk marknadsplanering och utveckla kärnstrategi; att definiera och segmentera marknader, bygga relationer genom kundtillfredsställelse, kvalitet, värde och service; och uppnå tillväxt.… [+] [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?