Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

SWISSAM Hospitality Business School

Is Kulinarisk Konst. Kock Utbildning

October 21, 2016
Utbildningsprogram kockar och konditor. Utbildningen genomförs inom ramen för programmet och med fullt stöd av metodisk Institute of Culinary Education (ICE).

Australian College of Applied Education

Diplom Av Resor Och Turism

October 20, 2016
Diploma of Travel och turism ger studenterna en balanserad integrering av teoretiska studier och praktisk utbildning inklusive en mängd kärn enheter som ger en rad viktiga branschkunskaper. Genom våra Industri Arbetspraktik programstudenter genomföra 36 branschpraktik skift som en del av sin utbildning. Detta hjälper eleverna att överföra sina kunska… [+]per från högskolan till arbetsplatsen. [-]

Ducasse Education Yssingeaux (ENSP)

Franska Chocolate & Confectionery Konst

October 20, 2016
Har du alltid älskade att göra choklad och konfektyr och undrade om detta karriär ändra du letar efter? Ducasse utbildning ger dig möjlighet att ta en intensiv 7-månaders program för att lära sig alla de grundläggande och utarbetade metoder för choklad- och konfektyr Arts.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?