Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

Airways Aviation

Diplom Av Flyg Avi50315 (CPL - Helikopter) - Australien

August 19, 2016
Airways Aviation erbjuder både inhemska och internationella studenter en Diploma of Aviation (Commercial Pilot Licence - Helikopter) som den snabbaste och rakaste vägen till en karriär flygande helikoptrar.

Nelson Marlborough Institute of Technology

Diplom I Marin Teknik Klass 3 Och Klass 4

August 16, 2016
… [+]Detta program är en betydande del av Maritime New Zealand (MNZ) utbildningskraven för studenter att få de internationellt erkända normer för utbildning och certifiering av Vaktgående (STCW) vakthavande maskinbefäl klass 3 behörighetsbevis eller sjöfarts Nya Zeeland Seafarer certifiering och säkerhetstekniska driftFrameWork Class 4 behörighetsbevis. [-]

Morgan International

Examen I Internationell Finansiell Rapportering

August 12, 2016
IFRS snabbt omkörning världen som en global standard för finansiell rapportering. Den DipIFR är din go-to kvalificerat sig för en insatt i IFRS som kommer att öppna upp dörrar karriär.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?