Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

Canning College

Diplom För Handel

July 22, 2016
Canning College Diploma of Commerce-programmet ger en väg för att studera handel på universitetet. En omfattande läroplan, extra undervisningstid och engagerad personal ser till att du kommer att vara mycket väl förberedda för universitetsstudier. De ursprungliga två ström struktur kommer att gälla: Diploma of Commerce UWA Stream som artikulerar i år två … [+]av Bachelor of Commerce vid University of Western Australia Diploma of Commerce Curtin Stream som artikulerar i år två av Bachelor of Commerce vid Curtin University [-]

Kensington and Chelsea College

UAL Examen I Konst Och Design Nivå 2 - Keramik Och Glas

July 19, 2016
En betydande BTEC kurs riktar sig till studenter med liten eller ingen erfarenhet av hantverk som vill lära sig och utvecklas göra och utforma färdigheter i antingen keramik eller glas. Du kommer att genomföra ett program för studie där design och praktik integreras.

Infrastructure University Kuala Lumpur

Diplom I Fordonsteknik

July 21, 2016
Diploma in Automotive Engineering är en specialiserad gren av maskinteknik, som omfattar områdena bilmotorer, överföring, fjädring, bromsar, elektriska och elektronik, komfort och säkerhet, bilverkstäder teknik och förvaltning. Akademiker i detta program förväntas bli inblandade i fordonsunderhålls och tillverkningssektorer.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?