Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

Leadership Community College, Jeddah,  KSA

BTEC Examen I Företagsledning

May 20, 2016
Diploma of Business (specialisering i Management)

triOS College

Eftergymnasial Utbildning Program: Supply Chain Management

May 20, 2016
Inom den kanadensiska ekonomin, företag av alla slag kräver Supply Chain Management proffs som är nödvändiga för att samordna all verksamhet i samband med den fria rörligheten för varor och tjänster på en lokal och global nivå. För att säkerställa en smidig system företag kräver väl avrundad och mycket utbilda personer som är förberedda för hantering nivå… [+] roller i branschen. [-]

Montreal College

SAP Supply Chain Management

May 20, 2016
SAP Supply Chain Management Diploma program ger dig en solid grund i både företag och globala leveranskedjan frågor. SAP Supply Chain Management-programmet levereras med integration av ERP-teknik (SAP) i kursmaterial ge dig de tekniska färdigheter för att integrera tekniken i affärsprocesser.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?