Glion Institute of Higher Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Glion Institute of Higher Education - "Rekryterare rang Glion bland top 3 ledningen skolor gästfrihet i världen för en internationell karriär."
Taylor Nelson Sofres (TNS) - 2007

&nbsp

Glion Institute of Higher Education: Hospitality Management School


Glion Institute of Higher Education är en internationell hospitality management universitet i Schweiz. Öppnade hösten 1962 i den tidigare Bellevue Hotel, var Glion Hotel School (som det då hette) den första privata, universitets-schweiziska Hotel Management School.

Mer än ett enkelt hotell skola, erbjuder Glion utbildningsprogram som kombinerar branschkunskap med ledarskap och personlig utveckling. De fyra graders spår innehåller:

  • International Hospitality Management kandidatexamina
  • Event, sport och underhållning Management examina kandidatexamen
  • Post Graduate Diploma in International Hospitality Management
  • MBA inom Hospitality, turism och tjänster Industri

Varje år ger Glion eftergymnasial utbildning för cirka 1.500 studenter från 90 länder runt om i världen. Framgången för våra studenter kan hänföras till Glion s beprövade fusionen mellan akademiker med Schweiziska hotell skola modell, nära band med besöksnäringen och ett internationellt universitet miljö. I över 40 år har tusentals studenter gått igenom "Glion Experience "och bar på den berömda" Glion Spirit "för att representera vår institution som ledare inom besöksnäringen.

&nbsp

&nbsp

Ackreditering och erkännande


Institutionella kvalitetssäkring


New England Association of Skolor och högskolor


Glion Institute of Higher Education är ackrediterad på universitetsnivå i New England Association of skolor och högskolor, Inc. genom sin kommission för institutioner för högre utbildning.


Ackreditering av New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) anger att Glion uppfyller eller överstiger de normer för institutionella kvalitetssäkring, som regelbundet utvärderas genom en peer review process. En ackrediterad högskola eller universitet har de nödvändiga resurserna för att uppnå de uppsatta syfte genom lämpliga utbildningsprogram, är betydligt göra det, och ger en rimlig bevisning för att det kommer att fortsätta att göra det inom en överskådlig framtid. Institutionell integritet behandlas också genom ackreditering.

&nbsp

Ackreditering av NEASC inte är partisk, det gäller för institutionen som helhet. Som sådan är detta erkännande inte en garanti för varje kurs eller program som erbjuds, eller behörighet enskilda akademiker. Ger dock ackreditering rimlig säkerhet om kvaliteten på tjänster och möjligheter tillgängliga för studenter som deltar institutionen.

&nbsp

&nbsp

Livet på Glion och Bulle campus

&nbsp

* Den Glion campus: Livet på schweiziska rivieran

Den Glion campus är utgångspunkten för alla grundutbildningsprogram och den plats där elever lär genom praktisk övning. På detta hotell-skola atmosfär är personlig disciplin betonas att utveckla professionella färdigheter och attityder.

Glion campus utsikt över den magnifika Genèvesjön och ansikten både schweiziska och franska alperna. Det erbjuder en unik utsikt över "schweiziska rivieran" som inte är lätt glöms bort. Området har en ovanligt mild mikroklimat som tillåter palmer och andra exotiska växter att växa i regionen. Många anser att det är en av de vackraste platserna på planeten.
Vy över Glion Campus.


Glion ligger direkt ovanför Montreux, den världsberömda semesterorten. Välkänt för sin jazz och klassisk musikfestivaler är Montreux värd för en internationell befolkning och många kulturella aktiviteter. Området är rikt på både sommarsporter (fotboll, tennis, cykling, segling, volleyboll) och vintersporter (skidåkning, snowboard, ishockey). När det gäller kvällarna finns det en mängd val med klubbar, barer, restauranger, biografer, teatrar och konserter.

Glion är också bara 25 minuter med bil eller med tåg från Lausanne, huvudstad i kantonen Vaud, och bara en timme från den internationella staden Genève.

&nbsp

&nbsp

* Den Bulle Campus: unga och dynamiska

&nbsp

Examensstuderande flytta ofta till det Bulle campus i sin andra eller tredje året, där de går med våra doktorander. Bulle är en modern, akademiska campus, särskilt utformade för högre utbildning. I detta universitet miljö, studenter svarar för förvaltningen av sin tid, organisera sitt arbete och utveckla sin analytiska och kritiska tänkande genom forskning, grupp-och enskilda projekt.

Bulle är beläget i hjärtat av Gruyère, en magnifik region känd för sina turism, ost och andra specialiteter mat. Bulle erbjuder ett livligt kulturliv och underhållning (klubbar och barer), tillsammans med massor av idrott, inklusive längdskidåkning, mountainbike, canyoning, forsränning, klättring, paragliding och ridning. Bulle campus ligger bara några minuters promenad från centrum av denna charmiga stad där eleverna kommer att hitta ett brett utbud av dag och natt aktiviteter, såsom restauranger, barer, nattklubbar och många affärer och butiker.

Student Kommittén organiserar olika evenemang och temafester på campus och i närliggande klubb "Globull", den största nattklubben i regionen med levande musik och DJs.

Utflykter och utflykter organiseras regelbundet och omfatta både kultur och sport. Bulle är bara en 30 minuters bilresa från Montreux, och lite mer än en timme från Genève. Skidbackarna ligger bara på tröskeln till campus med Moléson utväg och den mer prestigefyllda turistorten Gstaad mindre än 45 minuter bort.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Postgraduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Engelska Språkprogram

Campusstudier Heltid 16 veckor August 2017 Schweiz Glion Storbritannien London Montreux + 3 fler

Glion erbjuder två engelska program på Glion London campus där studenter är garanterade 100% nedsänkning i en engelsktalande miljö och en möjlighet att upptäcka världen av gästfrihet och evenemang i London, den europeiska [+]

Glion erbjuder två engelska program på Glion London campus där studenter är garanterade 100% nedsänkning i en engelsktalande miljö och en möjlighet att upptäcka världen av gästfrihet och evenemang i London, den europeiska huvudstad näringsliv och turism. Dessa program är skräddarsydda för att hjälpa elever uppfyller inträdeskraven för att studera såväl grundnivå som forskarutbildning vid Glion Institute of Higher Education i Schweiz eller London. ENGELSKA SPRÅK PROGRAM Vår engelska språk Programmet erbjuder internationella studenter med den kompetens för att förbättra engelska kunskaper i akademiska, professionella och sociala situationer. Denna 16-veckors program fokuserar på intensiv engelska lärande samtidigt lära eleverna viktiga besöksnäringen terminologi och kunskap. Våra erfarna lärare vet att varje elev har olika styrkor och utvecklingsområden; de kommer att hjälpa dem att förbättra sin engelska grammatik, ordförråd, tala, lyssna, uttal, läsning och skrivning. Engelska Språkprogram datum - 2 feb 2015 - 29 Maj 2015 - 24 augusti 2015 - 18 december 2015 LOGI Eleverna kommer att få bo på campus vid University of Roehampton där Glion London bygger. Programavgifter - Februari 2015 - £ 7,100.00 - augusti 2015 - £ 7,200.00 Avgifter inkluderar - Studieavgifter och läromedel - Airport pick-up från antingen flygplatsen Heathrow eller Gatwick - IELTS Provningsavgiften på slutförandet av tvättprogram - Boende: Enkelrum med eget badrum [-]

London Sommarprogram - Hospitality Management

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2017 Schweiz Glion Storbritannien London Montreux + 3 fler

Den Glion London Summer Academy erbjuder en förstklassig introduktion till en värld av lyx gästfrihet. I denna två veckors sommar [+]

Den Glion London Summer Academy erbjuder en förstklassig introduktion till en värld av lyx gästfrihet. I denna två veckors sommar program, kommer du: - Få insikt i de globala turistnäringen och toppnivå karriärer i gästfrihet - Lär färdigheter i gästfrihet och händelsehantering - Utveckla kompetens inom projektledning i en mångkulturell miljö Viktigast kommer du att ha kul! Exploring Londons globala turismen scen och att skaffa nya vänner från hela världen är en perfekt start för din framtida gästfrihet karriär. Kurser och detaljer - Besöksnäringen lärande klasser och besök: 7,5 dagar av teoretiska klasser i Hospitality Management och 2 halva dagar av praktiska klasser - fritidsaktiviteter: sportar, lekar, workshops och fritidshus - 7 Utflykter: city besök som Brighton eller Oxford, West End Show, filmkväll, Soho & China Town turné, casual dining, och ett tema händelse - Slutet av studier firande händelse: planering och förberedelser Datum Tid & datum Längd: 2 veckor Startdatum: 19 juli 2015 och 2 augusti 2015 LOGI Eleverna kommer att få bo på campus vid Glion London, som ligger på grund av universitetet i Roehampton. Beläget i sydvästra London, bara 45 minuter från West End, erbjuder detta campus en mångkulturell universitetsmiljö som i 152 hektar öppna grönområden och parker med arv listade byggnader. De programtjänster ingår: - Boende ligger på campus vid University of Roehampton - Helpension (alla måltider) inklusive måltider under utflykter - Airport pick-up återresa från antingen Heathrow eller Gatwick - Alla utflykter, studiebesök, friluftsliv och kultur besök - resekort och London reseguide - Program Certificate och klass Foto - Galamiddag [-]

Postgraduate Certificate

Nätet Forskarutbildning Certifikat I Internationella Gästfrihet Och Tjänstebranscher Administration

Online Heltid 15 månader Öppen antagning Schweiz Montreux Glion Storbritannien London + 3 fler

Online forskarutbildning certifikat är en möjlighet för upptagen yrkesverksamma att få en erkänd karriär kvalifikationer och tjäna poäng mot slutföra MBA. Finansiellt sprider detta program kostnaden för undervisning för [+]

Online forskarutbildning certifikat är en möjlighet för upptagen yrkesverksamma att få en erkänd karriär kvalifikationer och tjäna poäng mot slutföra MBA. Finansiellt sprider detta program kostnaden för undervisning för MBA över en längre, mer hanterbar period. Består av sex kurser från Online MBA läroplanen, omfattar certifikatet nyckelbegrepp förvaltnings inom ramen för gästfrihet och servicebranschen. Av de sex kurser som krävs för att erhålla certifikatet, två är obligatoriska: Framgång Strategier för gästfrihet och service Industries, och Managing Service Operations i utvecklingen inom näringslivet; studenter väljer de återstående fyra kurser från Online MBA. Var och en av de sex kurserna är åtta veckor lång, vilket gör längden av certifikatet cirka 15 månader. För att slutföra de återstående kurserna i MBA kräver en extra (ca.) Tio månader och fyra månader för Tillämpad Business Project. [-]

Nätet Verkställande Certifikat I Ledarskap, Ekonomi Eller Marknadsföring

Online och Campus-kombinerat Deltid 24 veckor June 2017 Storbritannien London Förenade arabemiraten Dubai Schweiz Glion + 4 fler

De verkställande Certificate program från Glion har utformats för upptagen yrkesverksamma som vill bygga på utbildningen [+]

De verkställande Certificate program från Glion har utformats för upptagen yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning i praktiska steg som passar deras professionella och personliga liv. - Ekonomi, Ledarskap och marknadsföring Executive Certificate Program finns - Varje Executive Certifikat tar bara 24 veckor att slutföra, 100% på nätet - Fast track option: en kurs tar 4 dagar hemvist i Dubai eller London, plus fyra veckors nätet studie - Krediter för certifikaten kan du fortsätta dina studier med Online MBA-program Leverans: En kombination av fyra dagars vistelser följt av 4 veckor på nätet och / eller 8-veckors online-kurser. Efter avslutad krediter kan överföras till Glion Online MBA-program på ansökan. Kostnad: $ 3000 per elev per kurs Bostäder för 2015: Mars och april 2015 Executive Certifikat I Finans Emirates Academy DUBAI - Måndag, 30 mars - Torsdag 2 april - M931 Managerial Finance och redovisnings- Lester Downing - FREDAG 3 april - måndag 6 apr - M961 Revenue Management - Peter Baumgart Juni 2015: Executive Certificate inom marknadsföring Glion London - Måndag 8 jun - torsdag, 11 juni - M923 Hospitality, tjänster och e-marknadsföring - Antonis Anastassiades - fredag ​​12 jun - Måndagen den 15 juni - M945 Brand Management - Kate Buchanan-Jack Oktober & November 2015 Executive Certificate i finans och ledarskap Glion London - Fredag, 30 oktober - måndag 2 november - M931 Managerial Redovisning och finansiering - Lester Downing - Fredag ​​30 oktober - måndag 2 november - M930 Hållbarhet i Hospitality och turism - Sue Clark - Tisdag 3 November - Fredag ​​6 november - M953 Utmaningar Ledarskap - Andrea Luoma - Tisdag 3 NOV - fredag ​​6 november - M960 Property och Asset Management - Alphy Johnson [-]

Postgraduate Diploma

Forskarutbildning Diplom I Hospitality Management

Campusstudier Heltid 2 - 3 terminer January 2017 Schweiz Montreux

Den post universitetsutbildning i Hospitality Management är särskilt utformat för att möta behoven hos forskarutbildning och / eller äldre student som vill byta karriär och ange besöksnäringen. [+]

Identitet

Program: magisterexamen i Hospitality Administration Påbyggnads högre Diploma in International Hospitality Management i: hospitality management Rum Division Hantering Mat och dryck ledning Visade terminer: 2-3 Praktik: 1 Intag: januari och juli Ackreditering: New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) Erkännande: schweiziska kantonmyndigheterna (Fribourg)

 

 

Programmål

Den post universitetsutbildning i Hospitality Management är särskilt utformat för att möta behoven hos forskarutbildning och / eller äldre student som vill byta karriär och ange besöksnäringen. Eleverna har möjlighet att utforma sitt eget lärande program som erkänner deras tidigare erfarenhet och arbets avsikter.... [-]


Forskarutbildning Diplom I Händelse, Sport Och Underhållning Hantering

Campusstudier Heltid 2 - 3 terminer January 2017 Schweiz Bubble

Forskarutbildning Diplom i Event, sport och underhållning hantering - För studenter som vill byta riktning, postforskarutbildningen erbjuder möjlighet att få grundläggande kunskaper för administration och förvaltning positioner inom evenemang, sport och underhållningsbranschen. [+]

Forskarutbildning Diplom i Event, sport och underhållning hantering

 

För studenter som vill byta riktning, de forskarutbildningen erbjuder möjlighet att få grundläggande kunskaper för administration och förvaltning positioner inom evenemang, sport och underhållningsbranschen.

 

Visade terminer: 2 Praktik: 1 Intag: januari och juli Ålder: Normalt 24 år eller över Kvalificerings: Examen eller motsvarande eller tre års arbetserfarenhet Engelska nivå: TOEFL 500 eller motsvarande Totalt Poäng: 36 för Diploma Ackreditering: New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) Erkännande: schweiziska kantonmyndigheterna (Fribourg) ... [-]

Videoklipp

About us!

Kontakt

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Rue de l'Ondine 20
1630 Bulle, CH
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 26 919 78 78

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Glion Rd 111
1823 Glion-sur-Montreux, Switzerland
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 21 966 35 35

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 SW15 4JD Storbritannia
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +44 20 8392 3500