AAS i kulinarisk konst
West Virginia Northern Community College
Nyckelinformation
Campus läge
Wheeling, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Programmet Culinary Arts, ackrediterat av American Culinary Federation, är utformat för att möta kraven på välutbildad personal inom matservicen och betonar utvecklingen av grundläggande tekniker för kommersiell matberedning. Exponering för många aspekter av matberedning och näring, sanitet, menyplanering och personalhantering som används av den professionella kulinarien ingår i programmet. Praktisk erfarenhet är högt prioriterad i laboratorieklasserna och bygger en solid grund för grundläggande matlagningskunskaper. Efter avslutat program kan studenter få anställning som kock, bagare, souskock, kökschef eller handledare, huvudkock i restauranger, hotell, cateringverksamhet och andra organisationer för matservice. Programmet ger studenterna möjlighet att uppfylla kraven för certifiering från American Culinary Federation.