AAS inom bakning och konditorivaror
Niagara Falls Culinary Institute
Nyckelinformation
Campus läge
Online USA
språk
Begär info
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Kurser undervisas i toppmoderna kök på Niagara Falls Culinary Institute . Utbildningen kommer att kombinera både klassrumsinlärning och laboratorier.
Studenterna får värdefull branscherfarenhet genom olika laboratoriekurser som driver skolans konditori, La Patisserie. De får också erfarenhet av att arbeta i den studentdrivna restaurangen "Savor" och förbereda desserter och service för bröd.
Fakulteten vid NFCI är certifierad av American Culinary Federation och har arbetat i olika anläggningar som Hyatt, Hilton och Radisson hotell och olika privata klubbar i västra New York. De är utexaminerade från institutioner som Johnson och Wales, State University of New York i Buffalo och Culinary Institute of America. NCCC tror på att anställa instruktörer med högsta utbildning och arbetserfarenhet för att förbättra studentens lärande.