Culinary Arts Diploma
Portage College (all campuses)
Nyckelinformation
Campus läge
Lac la Biche, Kanada
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Lär dig konsten och leveransen av en exceptionell kulinarisk upplevelse.
Portage College Culinary Arts Diploma ger dig all den specialiserade kunskap och professionella färdigheter som behövs för den ständigt föränderliga och lika spännande livsmedelsservicebranschen.
Dina instruktörer är certifierade Red Seal-kockar som brinner för mat. De är lika angelägna om att lära dig grunderna för regionala och internationella livsmedel samt hur man arbetar i ett fullt fungerande kommersiellt kök som följer de strikta standarderna för att laga, hantera och servera mat.
Kurserna inkluderar kulinarisk förvaltning, näring och en introduktion till livsmedelsbearbetning - allt i det professionella kommersiella köket i Hospitality Training Center.
En tre veckors praktik kommer att ge ytterligare erfarenhet samt möjligheter att nätverka och skapa viktiga kontakter inom branschen. Studenterna är ansvariga för att hitta sin egen praktikplats. Dessutom får alla våra studenter nationell utbildning i livsmedelssäkerhet, WHMIS-utbildning och utbildning i första hjälpen.
Efter det första året har eleverna möjlighet att skriva lärling i första och andra period i kockprov. Studenter som utexaminerats från programmet kommer att kunna läsa lärlingsperioden under tredje perioden i kockprov.