Professionell kulinarisk / bakning och konditorivaror Dubbel examen
Pacific Institute Of Culinary Arts
Nyckelinformation
Campus läge
Vancouver, Kanada
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Matlagningskonst
Eleverna börjar med knivförmåga, kulinariska termer och utrustningsanvändning, följt av smakrika lager, skålens konst, kött, fjäderfä, fisk, skaldjur, grönsaker, bakverk och brödtillverkning - i ett praktiskt format som gör att eleverna kan bedöma deras skapelser med alla dina sinnen. Uppskatta skillnaden som en aromatisk lager ger i risotto och smaka på en perfekt reducerad portsås till lamm.
Bakning & konditorivaror
Eleverna börjar med mätning och skalning, terminologi, hantverksbröd, konditorivaror och smörgåsar, efterrättsåser, fyllningar, choklad, socker och en mängd olika klassiska, moderna och semesterbakelser. Studenter skapar invecklade garneringar och lär sig professionella pläteringshemligheter - i ett praktiskt format som gör att eleverna kan öva och utveckla sina tekniker.