Läs den officiella beskrivningen

Denna kvalifikation är utformad för att ge dig en introduktion till de praktiska och teoretiska aspekterna av coachning fotboll. Grundnivået för kunskap och färdigheter som utvecklats av Fotbollsförbundet gör att du kan utveckla en förståelse för säker, etisk och effektiv förvaltning och coachning av fotboll till spelare i alla åldrar.

Kvalificeringen består av sju obligatoriska enheter som ger dig sju poäng. Det är erkänt som branschstandard nivå 1 kvalifikation för coachning fotboll av den nationella styrelsen för fotboll i England, fotbollsförbundet. FA är också den professionella kroppen för fotbollstränare, som tillhandahåller tjänster och stöd till dem som håller detta och andra fotbollskvalifikationer.

Vår kurs har stöd av en rad arbetsgivare, inklusive fotbollsförbund, klubbar, skolor och högskolor, som den enda kvalifikationen för dem som vill börja en karriär inom coaching.

Som en del av kursen får du också ett FA Emergency Aid-certifikat och FA-workshop "Skydda barn i fotboll".

Kursen hålls på Academy of Sports-anläggningar vid London South Bank University och lärs av exceptionella handledare med år av branscherfarenhet.

Program undervisas på:
Engelska

Se 51 fler kurser från London South Bank University »

Senast uppdaterad February 22, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Pris
225 GBP
Kursens kurs är £ 225.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum