Läs den officiella beskrivningen

Vi ger dig de praktiska och teoretiska aspekterna av fotbollsövning, bland annat hur man effektivt planerar, genomför och utvärderar fotbollscoaching-sessioner för spelare i alla åldrar. Kvalificeringen består av åtta obligatoriska enheter som ger dig 20 poäng.

Vår kurs är erkänd som branschstandard nivå 2 kvalifikation för coachning fotboll av den nationella styrelsen för fotboll i England, fotbollsförbundet. FA är också den professionella kroppen för fotbollstränare, som tillhandahåller tjänster och stöd till dem som håller detta och andra fotbollskvalifikationer.

Vi har stöd av en rad arbetsgivare - inklusive fotbollsförbund, klubbar, skolor och högskolor - som enda kvalifikation för dem som vill utveckla sin karriär inom fotbollscoaching. Kvalifikationen godkänns också av ledningsbyrån för coaching, idrottsledare Storbritannien, som uppfyller sina UKCC-kriterier.

Vår kurs är utformad för att förbereda tränare för sysselsättning i betalda eller frivilliga roller som fotbollstränare i lokala amatör junior / senior klubbar, FA Charter Standard klubbar och skolor, lokala myndighet gemenskap fotbollsplaner och fotboll i gemenskapens system.

Dessa kurser hålls inom Akademin för idrottsanläggningar vid London South Bank University och på närliggande utomhusplatser för de praktiska elementen.


Ingångskrav

Du måste ha slutfört Nivå 1-priset i Coaching Football och du måste vara minst 16 år. Du kommer också att behöva ha slutfört The Game Learning Online "Laws of Game" -modulen och som vanligtvis tillhandahålls som en del av programmet för lärande att hålla ett FA-nödhjälpcertifikat och ha deltagit i FA-verkstaden "Skydd av barn i fotboll" ( Elever under 18 år är berättigade att komplettera ett alternativ till verkstaden).


Avgifter och finansiering

Vänligen kontakta Sportskolan till ett pris.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program undervisas på:
Engelska

Se 51 fler kurser från London South Bank University »

Senast uppdaterad June 9, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Pris
- Vänligen kontakta Sportskolan för pris.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum