Från och med den första dagen i vår 3-åriga kurs är våra studenter nedsänkt i en skådespelers liv. Det är den mest kompletta och grundliga dramaträning som vi (eller någon annan) erbjuder.

Du kommer att lära dig grunderna i Science of Acting tidigt i kursen och spendera de närmaste 3 åren och expandera och hona din skicklighet. För att komplettera dina skådespelande klasser får du också omfattande utbildning inom en rad andra discipliner, inklusive röst, rörelse, sång, dans (jazz, ballett

Vår kurs erbjuder studenter en aldrig tidigare skådad prestationsupplevelse och handledare feedback. Inte bara har vi en fjärde term under sommaren där du kommer att öva och utföra en fullängdsspel varje år (eller två) som riktas av en av dina handledare, men du kommer hela tiden att styras i kortare prestationsbitar under året av en kollega studenter på direktmodulen.

Du hittar kursen kul och utmanande och under ledning av våra handledare blir du den bästa skådespelaren du kan vara.

Det finns 4 villkor varje år: (se vår hemsida för mer detaljerade datum)

  • Term 1: september - december
  • Term 2: Januari-Mars
  • Term 3: april - juni
  • Term 4: juli - september

Avgifter: £ 10.450 (betalas i termina avdrag)

Garanti

Eftersom vi är så säkra på att den utbildning vi erbjuder är det bästa som finns överallt i världen, kommer alla våra kurser med en unik garanti:

Om vi ​​i slutet av 6 veckor på någon av våra kurser vid Akademin inte tror att din kurs är det bästa sättet att lära sig att agera, kommer vi att returnera dina pengar i sin helhet.

Stipendium

Rabatt på 5% till 20% tillgängligt för studenter som inte har tillgång till studielån eller någon annan typ av finansiering, i begränsad omfattning och med förbehåll för förfarandet

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 2 fler kurser från Kogan Academy of Dramatic Arts »

Senast uppdaterad Augusti 21, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 år
Heltid
Pris
8,880 GBP
per år (betalas i termina avdrag).
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum