Read the Official Description

3D Digital Artist / 3D Game Artist

Vill du jobba med spel, filmer och reklam?

  • Att undervisas av några av de bästa 3D-instruktörer i världen
  • Har 90% chans att praktik
  • Nätverks medan du studerar och förbättra dina chanser att göra det i branschen?
  • Var eligeable för Student Grant * (SU)
  • Starta kursen när som helst och gå i din egen takt men varje del skall slutföras inom tre månader.

Utbildningen omfattar 3 områden: teori, praktisk och självstudier.

Den 3D Digital Artist / 3D Game Artist Programmet är organiserat i samarbete med vår utbildnings styrelse som består av representanter för stora danska och internationella 3D-företag.

Vårt program säkrar eleverna att gradvis lära sig att behärska 3D programvarufunktioner och 3D-produktionsprocesser på en hög nivå förutom att utveckla sin konstnärliga talang. Våra instruktörer har rekryterats från ledande företag som Pixar, Dreamworks, Sony Pictures Imageworks, Ubisoft Massive, EA Games och många fler.

Studenter i programmet examen med en uppsättning färdigheter och kompetensnivå som är mycket eftertraktade inom 3D industrin. Studenter i utbildningen har rätt till ekonomiskt stöd från regeringen (som kallas SU i Danmark).

Utbildningen tar 3 år att färdigställa och består av 6 terminer. Fem av dessa terminer äga rum på Truemax akademi Köpenhamn och sista terminen är arbetsträning / praktik inom den danska industrin eller på ett internationellt företag. Utbildning genomförs på engelska. Den femte terminen som koncentrerar sig på spelproduktion kan ske i en annan läroanstalt i Köpenhamn eller någon annanstans i Danmark. Gäller danska medborgare och vissa utländska medborgare.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum