Read the Official Description

Tante Marie 4-veckan Essential Skills-kursen är en av världens ledande matlagningskurser av denna typ.

Under kursen kommer studenterna att lära sig en rad viktiga, kulinariska färdigheter inom flera områden av matlagning. Eleverna lämnar med möjligheten att laga god mat, för alla tillfällen och i alla miljöer.

En nivå 2-pris i livsmedelssäkerhet inom matlagning ingår också i kursen tillsammans med CTH Level 2- priset i kokkunskapskvalifikationer.

tcma

Vad du kommer att lära dig

Din kurs börjar med en introduktion till att arbeta i en professionell köksmiljö, med praktisk kompetensutveckling som knivkompetens innan du går vidare till grunden för grundläggande matlagning.

Lektioner är utformade för att inkludera recept och tekniker som bygger din förståelse för hur mat förändras när du lagar mat. Detta gör att du kan göra justeringar och korrigera misstag när du fortsätter att producera egna recept och menyer.

Du kommer att läras i en liten grupp likvärdiga studenter och större delen av din tid på Akademin kommer att spenderas i våra toppmoderna kök. Du kommer att få en övergripande förståelse av områden som såser, soppor, kött, fisk, canapés, bakverk, bröd ... och många, många fler!

Tentor

Det finns ingen bedömning eller tentamen på kursen.

KVALIFIKATIONER GÄLLER

  • Nivå 2-pris i livsmedelssäkerhet
  • Närvarointyg

tcma

Karriärmöjligheter

Studenter som genomför 4 veckors grundläggande färdigheter i matlagning är välplacerade för att bedriva arbete i många köksmiljöer. Många akademiker väljer att tillämpa sina nya färdigheter samtidigt som de arbetar i ett mellanrum, medan andra sätter dem i träning under en skidsäsong. De grundläggande färdigheterna är också en bra utgångspunkt för våra längre kurser, som Intensive Cordon Bleu Diploma, för studenter som vill ha en formell kvalifikation.

Tante Marie akademiker är kända för sina oöverträffade standarder och professionell disciplin, vilket ställer dem i hög efterfrågan från skidbostad arbetsgivare. Vi arbetar med ett brett nätverk av företag som regelbundet erbjuder branschråd och intervjuer till våra studenter.

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Tante Marie Culinary Academy »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
4 veckor
Heltid
Pris
2,750 GBP
AVGIFTER £ 2.450 - £ 2.750.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum