AAS i gästfrihetshantering (entreprenörskap)
Hudson County Community College
Nyckelinformation
Välj plats
Campus läge
Jersey City, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 149 / per credit *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* per kredit för invånare; 298,00 USD per kredit för utlänningar; 440,00 USD per kredit för internationell eller utomlands
Introduktion
AAS i Hospitality Management-Entrepreneurship-alternativet är utformat för att ge studenterna en introduktion till de unika koncepten för företagsägande i Hospitality Industry. Detta alternativ kommer att fokusera på hur nya affärssatsningar skapas. Tyngdpunkten kommer att ligga på aktuella ämnen inom entreprenörskap och kommer att omfatta: Franchising-företag, innovation, entreprenörskapande kreativitet och riktade former av marknadsundersökningar. Alternativet kommer också att erbjuda praktisk praktisk erfarenhet av entreprenörskap inklusive utveckling och teoretiskt genomförande av en affärsplan.
Andrea Piacquadio / Pexels
Hospitality Management Entrepreneurship AAS Allmänna utbildningskrav
- ENG-101 College Composition I
- ENG-102 College Composition II
- CSC-100 Introduktion till datorer och datorer
- SV-112 Tal
- En mångfald valfri
- Slutför två samhällsvetenskapliga eller humanistiska val
Hospitality Management Entrepreneurship AAS Major Requirements
- CSS-100 framgång för högskolestudenter
- ACC-121 Principer för redovisning I
- CAI-225 Externship III
- ECO-201 Principer för makroekonomi
- HMT-104 Culinary for Hospitality
- HMT-110 Introduktion till hotellbranschen
- HMT-111 Introduktion till entreprenörskap
- HMT-115 The Urban Entrepreneur
- HMT-121 Hotel Practicum
- HMT-202 Innovation, kreativitet och marknadsföring
- HMT-217 Franchising
- HMT-210 Gästfrihet och reserätt
- MAN-121 Ledningsprinciper
Komplett två begränsade programval:
- CAI-223 Kontroll av livsmedel, drycker och arbetskrafter
- ACC-211 Datoriserad redovisning
- ACC-221 Principer för redovisning II
- BUS-230 affärsjuridik
- ECO-202 Principer för mikroekonomi
- HMT-106 Kultur och geografi inom turism
- HMT-112 Introduktion till resor och turism
- HMT-116 Restaurant Operations Management I
- HMT-122 Front Office-verksamhet
- HMT-128 Eventplanering Resor och turism
- HMT-204 Grunderna för vin och mat
- HMT-206 informationssystem inom gästfrihet och turism
- HMT-209 turnémarknadsföring, försäljning och kampanjer
- HMT-213 Principer för gästfrihetsmarknadsföring
- HMT-214 Hotellgrupp och kongressförsäljning
- HMT-215 Hushållning
- HMT-216 Restaurant Operations Management II
- MAN-221 Marknadsföring
- MAN-232 Human Resource Management
- MAT-100 College Algebra
- MAT-114 Inledning Sannolikheter och statistik