AAS inom bryggning, destillation och jäsning
Asheville-Buncombe Technical Community College
Nyckelinformation
Campus läge
Asheville, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Denna läroplan är utformad för att förbereda individer för olika karriärer inom bryggning, destillation och jäsning. Klassrumsinstruktion, praktiska laboratorietillämpningar av bryggning, destillation och fermenteringsprinciper och metoder ingår i studieprogrammet. Kursarbete inom bryggning, destillation och jäsning inkluderar produktion, drift, säkerhet och sanitet och tillhörande processtekniker. Relaterat kursarbete erbjuds inom jäsningsproduktion, säkerhet och sanitet, tillämpad hantverksmikrobiologi, jordbruk, marknadsföring, hantering, utrustning, förpackning och underhåll.
Kandidater bör kvalificera sig för anställningsmöjligheter inom bryggnings-, destillations- och jäsningssektorn. Studenter kan vara berättigade att delta i de professionella Institute of Brewing and Distilling (IBD) certifieringsproven, som motsvarar studieprogrammet. Bryggnings-, destillations- och jäsningsprogrammet förbereder individer att tillämpa teknisk kunskap och färdigheter för att brygga, destillera och jäsa olika produkter, inklusive drycker. Inkluderar instruktion i produktion av fermenterade produkter, odling, marknadsföring, hantering, juridiska frågor, inspektion, underhåll, service och reparation av utrustning, anläggningsdrift, förpackning, sanitet och svetsning.