Läs den officiella beskrivningen

Academic English Courses - Specialized English

För mer avancerade studenter erbjuder CES Toronto akademiska engelska kurser på vår campus i centrala Toronto. Många elever utbildar sig på denna nivå från allmän engelska eller kommer att förbättra sin engelska för att förbereda sig på arbetsplatsen.

Affärsengelska

En idealisk kurs för studenter som vill förbättra sin kommunikation i engelsktalande affärsmiljöer. Studenter i kursen kommer att lära sig företagsordförråd och språkformer, forsknings- och presentationsförmåga och globala affärsfrågor. Studenterna kommer också att förbereda tematiska veckoprojekt genom att använda lyssnings- / läsmaterial från olika relevanta källor.

Gästfrihet engelska

Detta är en lärande upplevelse utformad för individer som vill använda engelska i gästfrihet och turism. Kursmaterial omfattar en rad viktiga ämnen som resor och turism, telefonisk etikett och engelska för presentationer, möte och korrespondens samt kontorsledning. Studenter ges också möjlighet att utforska gästfrihetsbranschen i Toronto.

Ansökt engelska till historia, konst och kultur

En kurs som passar perfekt för studenter som vill fördjupa sig i kanadensiska och Toronto-kulturen både inom och utanför klassrummet. Kursen ger praktiska, verkliga möjligheter att utöka engelska språkkunskaper och upptäcka Kanada och Torontos historia och kultur samtidigt.

Används engelska för sociala medier

För studenter som är professionellt eller personligen intresserade av sociala och digitala medier, ger kursen möjlighet att lära sig det nödvändiga språket för att navigera och utnyttja en mängd olika sociala mediaplattformar och diskutera relevanta frågor som hör samman med deras globala användning, samtidigt som man tillhandahåller verkliga applikationer (från skol till karriär) i sociala medier landskapet.

Exam Preparation

Våra TOEFL-, IELTS- och TOEIC-provberedningskurser är utformade för att lära oss de värdefulla provtagnings- och språkkunskaper som krävs för att lyckas navigera och klara standardiserade prov på engelska färdigheter.

Juridisk engelska

Utformad för jurister och jurister, erbjuder kursen praktisk och kommunikativ språkinlärning med hjälp av både autentiska och läroboksbaserade lyssnings- och läsmaterial. Studenterna kommer att testas i juridisk jargong och göra en veckopresentation i ett verkligt fallscenario. (tillgänglig juni 2016)

Privat handledning

En-till-en, specialiserad instruktion med en kompetensmatchad instruktör som ger studenter grundläggande färdigheter innan de deltar i gruppklasser eller som ett extra stödprogram baserat på individuella behov.

Medicinska engelska

Designad för sjukvårdspersonal, sjukvårdspersonal, administratörer och studenter, denna kurs strukturerad och kontextualiserad klasser som använder både autentiska och läroboksbaserade lyssnings- och läsmaterial. Studenter kommer att testas i medicinsk jargong och göra veckoprojekt baserat på verkliga fallscenarier. (tillgänglig juli 2016)

Presentations färdigheter

Utvecklad för studenter på premediate och mellanliggande nivå som försöker förbättra sitt förtroende för allmänhetens talande och flytande naturligt talade engelska. I kursen deltar eleverna i meningsfulla guidade diskussioner, debatterar om ett brett spektrum av relevanta sociala ämnen och problem och förbereder presentationer baserade på veckovisa tematiska poäng med hjälp av relevant forskning och lärd talande färdigheter.

Uttalande och lyssnande

Utvecklat för studenter på grundnivå och för mellanliggande nivå, hjälper kursen studenter att förstå och producera mer naturliga former av engelska samtidigt som man riktar in uttalande punkter som är gemensamma vid första språköverföring. Med hjälp av populära sånger, tv-program och filmer och en mängd kommunikativa aktiviteter utforskar och gör eleverna nyanser av det engelska språket.

Studie vid CES

Vid CES erkänner vi att ett annat språk kräver att det krävs mer än bara en lärobok och en föreläsning. Våra ESL-klasser för vuxna är målinriktade genom att använda ett kommunikativt sätt att lära sig språk. Vi berikar elevernas liv med språk och kulturmöjligheter i verkligheten. Vi utbildar studenter med moderna metoder som sätter studenten först. Vi inspirerar eleverna att förverkliga sina mål och expandera sina horisonter.

Lär dig engelska i Toronto

Som en av de säkraste städerna i Nordamerika är Toronto en stad där människor kan känna sig trygga och bekväma. Det är konsekvent röstat som en av de bästa platserna att bo och besöka. Detta beror till stor del på hur människor i Toronto firar och omtalar mångfald. Det är en distinkt stad i världsklass som firar kärlek och respekt för de många kulturer som trivs här.

Plats

Capital English Solutions ligger i Kanadas största och mest mångsidiga stad, och är en utmärkt destination för ivriga studenter att fördjupa sig i engelska och kanadensiska kulturen. Våra ESL-klasser för vuxna är bekvämt beläget mitt i hjärtat av centrala Toronto på Yonge Street och Wellesley Street. Du kommer att hitta dig omgiven av många lokala butiker, kaféer, barer, restauranger och specialaffärer. Wellesley tunnelbanestation ligger precis runt hörnet, och bara en kort åktur för att nå centrum kärnan i denna vackra stad och Lake Ontario.

Testimonial - Nadia, Mexiko

"En av de bästa skolorna i Toronto! Personalen och studenterna är så snälla och alla lärare är väldigt erfarna. Jag anlände i Toronto och kände ingenting till engelska, men alla har hjälpt mig att förbättra mig. Jag är super glad över att välja CES. "

Program undervisas på:
Engelska
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Se 2 fler kurser från Capital English Solutions - Learn English in Toronto »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum