Read the Official Description

Översikt

Nu mer än någonsin är innovation och stora idéer viktiga ingredienser för ett företags förmåga att blomstra. Och som en innovatör vet, räcker det inte att helt enkelt ha idén - du måste veta hur man implementerar den. Med hjälp av beprövade metoder för innovation och designtänkande som ramverk kommer studenterna i det här unika programmet att lära sig nya sätt att skapa idéer, få djupare insikter i sina kunder, hantera kreativa team och driva tillväxten i stora och små företag.

fördelar

 • Använda kreativa tänkande metoder för att skapa nya idéer, känna igen innovativa affärsmöjligheter och lösa komplexa problem
 • Undersök affärsmodellerna som används av stora företagsledare inom en rad olika branscher och lär dig att tillämpa de underliggande strategierna för dagens ekonomiska landskap
 • Utveckla en skriftlig marknadsplan som är lämplig för att få en innovativ produkt eller tjänst till marknaden
 • Skapa och presentera en affärsplan för en innovativ produkt eller tjänst
 • Demonstrera funktionella affärsfärdigheter i samarbete med företagare från näringslivet
 • Få en konkurrensfördel på den globala arbetsmarknaden med praktik i ett amerikanskt företag

Vem ska delta

Detta program är utformat för dem som kommer från olika bakgrunder: internationella studenter och yrkesverksamma som vill ta med innovativa lösningar på marknaden. entreprenörer som vill ha sin verksamhet genom tillämpad innovation och ny teknik motiverade individer som vill starta ett nytt företag som kommer att trivas i dagens globala marknadsplats; företagsledare och ledare som vill forma sin verksamhet för att få en social påverkan till förmån för samhället och bortom. Oavsett om du arbetar i en stor företagsmiljö, medelstora företag eller som företagare, kommer det här programmet att utrusta alla dem på innovativa områden för att ta det till nästa nivå.

Certifikatkrav

För att erhålla ett certifikat vid UCI: s avdelning för fortbildning, måste studenten slutföra alla erforderliga kurser med betyget "C" eller bättre.

Curriculum

 • Presentation Skills Seminarium
 • Design tänkande
 • Affärsmodell Design
 • Entreprenörskapsekosystem och ekonomi
 • Marknadsföring och affärsutveckling
 • Hantera innovativa lag

praktikplatser

Som en valfri sista kurs och till en extra avgift på 2 400 USD har du möjlighet att tillämpa akademisk teori och få praktisk erfarenhet i en mängd olika företag och branscher i upp till tre månader. Ett forskningsprojekt ger ytterligare utbildning. Också ingår i praktikplatsen är Workshop Writing and Interviewing Skills.

Program taught in:
Engelska

See 30 more programs offered by University of California, Irvine - Division of Continuing Education »

Last updated July 2, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 månader
Heltid
Pris
7,900 USD
Undervisning: 7 900 USD. Ungefärlig total kostnad: $ 13 700 USD, utesluter flygbiljett. Praktikundervisning: $ 2400.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum