Read the Official Description

Översikt

Programmet Global Management Human Rights Management fokuserar på tillämpningen av bästa praxis som är nödvändiga inom det växande området för global personalstyrning. Affärsverdenen växer alltmer globalt, arbetsplatsinteraktionerna blir allt snabbare och den internationella verksamheten fungerar 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan. Dessa utvecklingar kräver en ny kompetens - en förståelse för det globala arbetskraftsledarskapet som kan tillämpas över datalinjer och gränser. Det är nu avgörande för affärsverksamma, personalpersonal och förväntade internationella och utländska medarbetare att vara medvetna om trender, behov och svårigheter att bidra till en global arbetskraft. Detta program behandlar de färdigheter och kunskaper som krävs för att enskilda ska vara förberedda för global personalhantering.

fördelar

 • Identifiera bästa praxis för rekrytering, utbildning, kompensation, anställningsrelationer och fördelar i internationell personal- och personalutveckling
 • Undersök globala trender inom personalhantering och personalstyrning
 • Integrera ny global teknik, inklusive webbaserat nätverk i personalresursfunktionen
 • Utforska effektiva planerings- och genomförandestrategier för förändringshantering
 • Få en konkurrensfördel på den globala arbetsmarknaden med praktik i ett amerikanskt företag

Vem ska delta

Programmet är utformat både för personer som går in på fältet och för dem som redan arbetar inom personalbranschen men vill förbättra sina karriärer.

Certifikatkrav

För att erhålla ett certifikat vid UCI-avdelningen för fortbildning, måste studenten fylla i alla obligatoriska kurser med betyget "C" eller bättre.

Curriculum

 • Presentation Skills Seminarium
 • Foundations of Human Resource Management
 • International Talent Acquisition and Retention
 • Teknologiprogram i Talent Management
 • Global Workforce Management
 • Ledande framgångsrik organisatorisk förändring

praktikplatser

Som en valfri sista kurs och till en extra avgift på 2 400 USD har du möjlighet att tillämpa akademisk teori och få praktisk erfarenhet i en mängd olika företag och branscher i upp till tre månader. Ett forskningsprojekt ger ytterligare utbildning. Också ingår i praktikplatsen är Workshop Writing and Interviewing Skills.

Program taught in:
Engelska

See 30 more programs offered by University of California, Irvine - Division of Continuing Education »

Last updated July 2, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 månader
Heltid
Pris
7,900 USD
Certifikatundervisning: 7 900 USD. Ungefärlig total kostnad: $ 13 700 USD, utesluter flygbiljett. Praktikundervisning: $ 2400.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum