Keystone logo

4 Avancerad examen Program i Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

  • Avancerad examen
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Avancerad examen Program i Ekonomistyrning

Vanligtvis finns bara ett steg under en kandidatexamen, en avancerad examen tar ofta tre års studier för att slutföra. Studenter i ett sådant program kommer normalt att studera intensivt ett specifikt ämnesområde.

Vad är ett avancerat examensbevis i ekonomisk förvaltning? Ett program inom ekonomisk förvaltning fokuserar oftast på att undervisa studenterna om grundläggande ekonomi i en affärsinställning. Studenter kan lära sig om redovisningsteknik och rapporteringskrav och studera hur man hanterar företagets ekonomiska aspekter. Ämnen som omfattas av ett program kan omfatta interna kontroller, budgetering, riskhantering, analys av komplexa finansiella data, investeringsbanker och projektbedömningar. Programmen innehåller ofta ett projekt som låter eleverna sätta sina färdigheter till praktisk användning.

Genom att slutföra ett program kan eleverna bygga en solid grund för kunskap i ekonomisk förvaltning. De får ofta en mer global tankegång och bygger ledarskapsförmåga, som är viktiga i dagens affärsmiljö. Alla dessa färdigheter kan vara universellt användbara i många olika karriärer inom affärsområdet.

Medan de flesta programmen kommer att ha en standardlängd vid vilken skola som helst, kan undervisningsavgifter och andra avgifter variera. På grund av skillnader mellan skolor baserat på plats och allmänna kostnader borde studenterna alltid få ekonomisk information direkt från sin valda skolan.

Kandidater från ett ekonomistyrningsprogram är beredda att bygga en solid karriär som ekonomichef. Det finns dock många andra finansrelaterade karriärmöjligheter, som revisor, ekonomichef, finansanalytiker, internationell finanschef, värdepappersförsäljare, risk- och försäkringschef, verkställande direktör och kassör. Vissa studenter kanske vill fortsätta sin utbildning genom program inom redovisning, ekonomi eller företag på forskarnivå.

Studenter som vill fördjupa sina kunskaper i ekonomisk förvaltning bör överväga att erhålla ett avancerat examensbevis. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.