$close

Filter

Visa resultat

De mest populära avancerade studieprogrammen i Finansiell analys

Studenter som vill ha djup information om sitt valda ämnesområde kan fortsätta med ett avancerat examensbevis. Att ha upp till tre extraår av utbildning kan göra en individ i bättre position att tjäna högre karriärpositioner. Detta examen tjänas vanligtvis snabbare än en kandidatexamen. Vad är ett avancerat examensbevis i finansiell analys? Kandidater som tjänar detta diplom gör de… Läs mer

Studenter som vill ha djup information om sitt valda ämnesområde kan fortsätta med ett avancerat examensbevis. Att ha upp till tre extraår av utbildning kan göra en individ i bättre position att tjäna högre karriärpositioner. Detta examen tjänas vanligtvis snabbare än en kandidatexamen.

Vad är ett avancerat examensbevis i finansiell analys? Kandidater som tjänar detta diplom gör det ofta för att utveckla en mer sofistikerad förståelse av finansmarknaderna. Eleverna kan fokusera på att lära sig att tillämpa marknadsprinciper och globala investeringsstrategier med olika typer av finansiella instrument. Andra väljer att betona finansiell analys ur ett företagsperspektiv, inklusive skuld- och eget kapitalfinansiering, tillgångsköpstrategier och kapitalstyrningsalternativ. Nyutbildade studenter visar ofta en grundlig förståelse av balansräkningar, resultaträkningar, kassaflödesrapporter och beräkning av nyckeltal.

Effektiv hantering av tillgångar och skulder är kompetenser som behövs både personligen och professionellt. Att förstå komplexa investeringsstrategier kan påverka människors ekonomiska hälsa under hela livet. Möjligheten att läsa och förstå bokslut leder ofta till framtida möjligheter professionellt.

Kostnaden för att få ett avancerat diplom kan variera beroende på det fält som studerats och huruvida kursen levereras genom klassrums-sessioner eller online. Undervisning och avgifter kan också variera beroende på vilken typ av skola som erbjuder programmet och dess plats.

En vanlig karriär utvald av kandidater med detta examensbevis är en finansiell analytiker hos ett företag, finansinstitut eller myndighet. Andra väljer positioner som en finansiell planerare, analytiker för inkomstintäkter, kostnadsanalytiker, kostnadsrevisor, ekonomichef eller finanschef. Kandidater kan också arbeta som aktieanalysanalytiker, fusions- och förvärvshanteringsflödessamordnare, affärsanalysförvaltare, kommersiella kreditanalytiker, kapitalkreditschefer eller privata och professionella bankdirektörer.

Finansiell analys kan studeras online eller i klassrumsinställningar. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Syftet med Advanced Diploma in Financial Markets är att utveckla studentens kunskap om disciplinen på finansmarknader och handel.

Syftet med Advanced Diploma in Financial Markets är att utveckla studentens kunskap om disciplinen på finansmarknader och handel. -
Advanced Diploma
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Feb 2023
30 Sep 2022
Campusstudier
 
Leoron Professional Development Institute
london, Storbritannien

FMM Financial Modeling Masterprogrammet ger dig möjlighet att skapa och förstå finansiella modeller som en av de mest värderade kompetenserna inom företag och finans idag. Mic ... +

FMM Financial Modeling Masterprogrammet ger dig möjlighet att skapa och förstå finansiella modeller som en av de mest värderade kompetenserna inom företag och finans idag. Microsoft Excel med Visual Basic for Application (VBA) makroprogrammering har varit det dominerande fordonet som används av finans- och företagspersonal vid förberedelser och utnyttjande av hela sortimentet av finansiella modeller och andra applikationer. Som ett resultat av den så kallade '95 / 5'-regeln kan man dock dra slutsatsen att 95% av Excel-användare antagligen bara använder bara 5% av programmets makt. -
Advanced Diploma
Heltid
5 dagar
Engelska
Campusstudier