$close

Filter

Visa resultat

Jämför avancerade studieprogram i Internredovisning 2022 i Stockport i Storbritannien

Studerande på högskolenivå kan kvalificera sig för en avancerad examen när de uppfylla vissa programkrav. Denna speciella akademiska utmärkelse kan hjälpa studenterna att kvalificera sig för framtida arbetstillfällen eller för ytterligare studier. Studenter som vill bli chefer i en företagsmiljö kommer att gynnas av en ledning bokföringsprogram. Typiska huvudklasserna inkluderar inter… Läs mer

Studerande på högskolenivå kan kvalificera sig för en avancerad examen när de uppfylla vissa programkrav. Denna speciella akademiska utmärkelse kan hjälpa studenterna att kvalificera sig för framtida arbetstillfällen eller för ytterligare studier.

Studenter som vill bli chefer i en företagsmiljö kommer att gynnas av en ledning bokföringsprogram. Typiska huvudklasserna inkluderar internationella affärer, redovisning, ekonomisk förvaltning, affärsjuridik, principer för förvaltning och organisatoriska beteende.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Avancerade studieprogram i Internredovisning i Stockport i Storbritannien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Storbritannien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Stockport College
Stockport, Storbritannien

För att få fullt medlemskap i AAT skulle den här kursen vara lämplig om du arbetar eller tänker arbeta med redovisning i framtiden.

För att få fullt medlemskap i AAT skulle den här kursen vara lämplig om du arbetar eller tänker arbeta med redovisning i framtiden. -
Advanced Diploma
Engelska
Campusstudier