$close

Filter

Visa resultat

De mest populära avancerade studieprogrammen i Professionell redovisning

När du vill ytterligare din utbildning, bör du överväga att tjäna en avancerad examen. Dessa program vara allt från sex månader upp till två år. Vad är en avancerad examen i professionell redovisning? En avancerad examen i professionell redovisning är ett program för att hjälpa eleverna att utveckla de kunskaper som krävs för att arbeta inom finans eller affärer. Kraven kan ocks… Läs mer

När du vill ytterligare din utbildning, bör du överväga att tjäna en avancerad examen. Dessa program vara allt från sex månader upp till två år.

Vad är en avancerad examen i professionell redovisning? En avancerad examen i professionell redovisning är ett program för att hjälpa eleverna att utveckla de kunskaper som krävs för att arbeta inom finans eller affärer. Kraven kan också innehålla centrala enheter såsom ägarstyrning, ekonomiska principer för att arbeta i de finansiella tjänster industrier och tolkning och användning av statistik och verktyg. Du kan också krävas för att ta valfria såsom datakurser, språk eller andra matematik. Att lära sig korrekt bokföring och redovisning terminologi kan också spela en stor roll i din krävs kurser.

Några av fördelarna med att tjäna en avancerad examen i professionell redovisning hör att göra dig till en bättre kandidat för positioner i din valda karriär, öppnar dörren för högre intäktspotential och ge möjligheter till nätverkande inom din bransch.

Kostnaden för att uppnå din avancerade examen i professionell redovisning varierar beroende på vilken institution du går och din specifika program. Du bör forskning dina alternativ noga och välja en som bäst passar dina behov och budget.

Det finns ofta många karriärmöjligheter för den som tar examen med en avancerad examen i professionell redovisning. Du kanske kan arbeta för en etablerad revisionsbyrå, inom mänskliga resurser eller ekonomiavdelningen vid ett befintligt företag eller arbetar för dig själv som en oberoende konsult.Personer med examen i professionell redovisning behövs nästan alla branscher, och de flesta företag har ett behov för någon att hantera böcker, tolka finansiell statistik och hantera finansiella beslut.

Det är viktigt att hitta ett program som passar dina behov och passar med dina mål och ambitioner. När du hittar program och skola, är det dags att tillämpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Stockport College
Stockport, Storbritannien

För att få fullt medlemskap i AAT skulle den här kursen vara lämplig om du arbetar eller tänker arbeta med redovisning i framtiden.

För att få fullt medlemskap i AAT skulle den här kursen vara lämplig om du arbetar eller tänker arbeta med redovisning i framtiden. -
Advanced Diploma
Engelska
Campusstudier
 
Sydney International Business College (SIBC)
Sydney, Australien

Denna kvalifikation är utformad för att återspegla den roll som individer arbetar inom redovisning och söker professionell identifiering. På denna nivå förväntas individer til ... +

Denna kvalifikation är utformad för att återspegla den roll som individer arbetar inom redovisning och söker professionell identifiering. På denna nivå förväntas individer tillämpa teoretiska och tekniska färdigheter i en rad situationer och visa initiativ och bedömning i planeringsaktiviteter. De har självständighet i att utföra komplexa operationer och kan vara ansvariga för att planera, samordna och utvärdera andras arbete inom breda men generellt väldefinierade parametrar. -
Advanced Diploma
Engelska
Campusstudier