Filter
Advanced Diploma
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 118 avancerade studieprogram 2019/2020

För dem som vill ha mer kunskap och insikt inom ett specifikt ämnesområde kan en avancerad examen, ett så kallat avancerat diplom, passa perfekt.

Vad är en avancerad examen för något?

En avancerad examen delas ut till studenter som har slutfört ett antal kurser inom sitt studieområde. I allmänhet kräver den här sortens examen att studenterna slutför en treårig utbildning. Den examen man då får är just under nivån för en kandidatexamen. Väldigt ofta tar studenter en sådan här examen för att sedan börja arbeta.

Vilka är fördelarna med att ta en avancerad examen?

Det gör det möjligt för studenten att lära sig det han eller hon behöver veta för att börja arbeta inom sitt valda område. Om en kandidatexamen inte är nödvändigt inom detta område är ett så kallat avancerat diplom ett enklare sätt att få tillräcklig behörighet.

Hur mycket kostar det att ta en avancerad examen?

Det kostar vanligtvis mindre att ta denna typ av utbildning än en traditionell kandidatexamen. Dessutom slutförs dessa program ofta på en lägre universitets- eller högskolenivå. Detta gör en avancerad examen till ett prisvärt alternativ.

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig med en avancerad examen?

För dem som har en avancerad examen kan det vara lättare att hitta ett jobb inom ett särskilt område. Att fortsätta sin utbildning med en kandidatexamen kan dock leda till större karriärrörlighet och större chans till befordran.

Varför ta en examen på internet?

Då det inte alltid är så lätt att hitta ett examensprogram lokalt är nätstudier ett bra alternativ. Det ger studenten möjlighet att slutföra sin utbildning i sin egen takt.

Var kan man ta en avancerad examen någonstans?

Nätbaserade alternativ är oftast bäst. Alla ackrediterade lärosäten som erbjuder sådana program är värda att ta en titt på.

Hur ansöker man om att ta en avancerad examen?

 

Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret på den skola du är mest intresserad i. Fyll i formuläret för att komma igång.

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Toronto School of Management

Detta tvååriga högskoleexamen kommer att förbereda dig för ett ledande ställning inom gästbranschen. Programmet fokuserar på de senaste utvecklingen inom området. ... [+]

Avancerat Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Detta tvååriga högskoleexamen kommer att förbereda dig för ett ledande ställning inom gästbranschen. Njut av 5% rabatt på early bird om du betalar dina studieavgifter i sin helhet. Programmet fokuserar på de senaste utvecklingen inom området, vilket hjälper dig att:

Utveckla kompetens inom professionell gästfrihet och lär principerna bakom viktiga förvaltningskoncept, såsom operativa strategier, prestations- och kontrollsystem och effektiva marknadsföringsmetoderUppnå bra kundservice genom framgångsrikt ledarskap och lagarbete, samt förstå skillnaden mellan individuellt, interpersonellt och kollektivt organisationsbeteendeUppskatta och förstå chefsrollens roll inom gästfrihet och turismKurskravOntario Secondary School Diploma eller motsvarande * eller Äldre student **Ålder 18 år eller äldreIELTS på 5,5 eller motsvarande för icke-inhemska engelska högtalare... [-]
Kanada Toronto
November 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hong Kong Design Institute

Programmet låter eleverna studera kultur och livsstil och hur dessa faktorer påverkar utformningen av en produkt. Studenterna kommer också att lära sig att bedriva forskn ... [+]

Programmets mål

Hongkong strävar efter att utvecklas till ett designnav regionalt medan Kina är en stor tillverkare globalt och produktdesign i Hongkong har blivit viktigare. Programmet låter eleverna studera kultur och livsstil och hur dessa faktorer påverkar utformningen av en produkt. Studenterna kommer också att lära sig att bedriva forskning, analysera produkt- och marknadsutveckling, masterteknik och producera ett koncept för att föryngra eller förbättra produkter. Programmet kommer att ge enskilda eller gruppprojekt i samarbete med industrier, där studenterna kommer att förvärva kommunikation, presentationskunskaper och yrkesutövning som krävs av branscher. Kandidater kommer att vara kloka, tekniskt kompetenta, kreativa och kulturellt känsliga, redo att gå in på en karriär som produktdesigner.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International Culinary Institute

Förbereder eleverna att arbeta i den livliga och ständigt växande cateringbranschen och utvecklar sina intellektuella och professionella kompetenser för att möta bransche ... [+]

Programmets mål

Förbereder eleverna att arbeta i den livliga och ständigt växande cateringbranschen och utvecklar sina intellektuella och professionella kompetenser för att möta branschens efterfrågan på en ny generation kockar som inte bara har flera kulinariska och ledande färdigheter utan också en professionell inställning och arbetsinriktning .

Ger ett brett spektrum av ämnen i kinesisk och västerländsk kulinarisk konst och vetenskap och kluster av kulinariska strömspecifika moduler för att förbättra studentens kunskaper och färdigheter i nationell / internationell kulinarisk konst för att hjälpa studenter att realisera sina intressen och karriärförhoppningar.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hong Kong Institute of Vocational Education

Detta program syftar till att göra det möjligt för studenter att bedriva karriär i multinationella företag som deltar i internationell handel och handel. Det understryker ... [+]

Programmets mål

Detta program syftar till att göra det möjligt för studenter att bedriva karriär i multinationella företag som bedriver internationell handel och handel. Det betonar praktik och omfattar affärsspråk (japanska / koreanska / spanska), akademisk, teknisk och ledarskapsförmåga i en internationell affärsmiljö, juridiska och finansiella aspekter, e-marknadsföring, kult kulturell kompetens, praktisk utställningshantering och kvalitetshantering.

Programmet är utformat med inriktning på generisk och språkutbildning, helhetsutveckling och arbetslivserfarenhet för att bättre kunna utrusta studenter för vidare studier och anställning efter examen.

Karriärmöjligheter... [-]
Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pacific Training Group

Förbered dig för ledande gästplaceringar där du ska ansvara för strategisk affärsledning och operativa beslut. Utveckla specialiserade chefsfärdigheter och omfattande bra ... [+]

Unikt för Pacific Training Group , har alla gästfrihetskurser en 20-veckors arbetsplats där du ska genomföra praktisk utbildning på jobbet. Det här är din chans att få värdefull arbetslivserfarenhet, göra branschanslutningar och genomföra det du har lärt dig i klassrummet.

SIT60316 Advanced Diploma of Hospitality Management

Förbered dig för ledande gästplaceringar där du ska ansvara för strategisk affärsledning och operativa beslut. Utveckla specialiserade chefsfärdigheter och omfattande branschkunskaper.

Varaktighet

8 termer på 10 veckor plus terminer

Studieläge

Studieform: 20 timmar per vecka inklusive 15 timmar i klass och 5 timmar online.... [-]

Australien Sydney Surfers Paradise
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
CAST Alimenti

Arbetsmarknaden kräver alltmer en återgång till de yrken som är knutna till hantverk och kreativitet, och visst bestämmer konditoren sig som en av de yrken som vet hur ma ... [+]

Bakverkskocken, Erfarenhet, Passion och Modernitet

Arbetsmarknaden kräver alltmer en återgång till de yrken som är knutna till hantverk och kreativitet, och visst bestämmer konditoren sig som en av de yrken som vet hur man uttrycker dessa egenskaper på högsta nivå.

Att välja professionell avancerad examen i CAST Alimenti innebär att man bygger på en erfarenhet av över 20 år och över 30 000 timmars praktik, vilket har gjort det möjligt för hundratals ungdomar att hitta arbete inom konfektyrssektorn.

Kursen är utformad för att ge utmärkta resultat när det gäller kunskap, manuell kompetens och professionell teknik, som är väsentliga och oumbärliga krav på arbetsmarknaden, på kort tid och med högsta undervisningsmetoder.... [-]

Italien Brescia
Mars 2020
Italienska
Heltid
8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Informatics Academy

Den avancerade examen i nätverk och datateknik är utvecklad för att möta behoven hos den ständigt föränderliga IT-industrin, särskilt för nätverks- och datateknik för IT- ... [+]

Programöversikt

Den avancerade examen i nätverk och datateknik är utvecklad för att möta behoven hos den ständigt föränderliga IT-industrin, särskilt för nätverks- och datateknik för IT-personal på avancerad nivå. Detta avancerade examensbevis ger en holistisk utbildning för studenter med stark grundkunskap och praktiska färdigheter inom informationssystemhantering, nätverk, hackteknik, programmering och databasadministration. Med underliggande kunskaper och färdigheter kommer akademiker att kunna gå in i branschen och få anställning.

Praktiksamarbetare

Singapore Infocomm Technology Federation, Acclivis Technologies och Solutions Pte Ltd, Zec Consulting Pte Ltd

Leveransmodell... [-]
Singapore
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne City College Australia

Denna kvalifikation återspeglar rollen som individer som tillämpar specialkunskaper och färdigheter, tillsammans med erfarenhet av ledarskap och ledning, inom en rad olik ... [+]

Denna kvalifikation återspeglar rollen som individer som tillämpar specialkunskaper och färdigheter, tillsammans med erfarenhet av ledarskap och ledning, inom en rad olika företags- och industrikonflikter.

Individer på denna nivå använder initiativ och dom för att planera och genomföra en rad ledarskaps- och ledningsfunktioner, med ansvar för personliga och teamresultat inom breda parametrar.

De använder kognitiva och kommunikationsförmåga för att identifiera, analysera och syntetisera information från olika källor och överföra kunskap till andra och kreativa eller konceptuella färdigheter för att uttrycka idéer och perspektiv eller svara på komplexa problem.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Durham College

Offentliga relationer, inklusive kommunikations- och mediaförmedlingsspecialister, delar viktiga meddelanden genom att ta hand om skrivning, video, sociala medier, specia ... [+]

Offentliga relationer, inklusive kommunikations- och mediaförmedlingsspecialister, delar viktiga meddelanden genom att ta hand om skrivning, video, sociala medier, specialhändelser och insamlingskampanjer. Oavsett fält - sport, mode, musik, tv eller hälsovård - är en kreativ PR-professionell en viktig del av alla framgångsrika företag eller ideella organisationer. I den växande industrin är våra kandidater mycket eftertraktade och har ett brett utbud av karriärmöjligheter. Den praktiska läroplanen innehåller två unika fältplaceringar. Durham College är det enda komprimerade programmet i Ontario, vilket gör det möjligt för akademiker att gå in i arbetskraften på bara två kalenderår.... [-]

Kanada Oshawa
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Centennial College

Vårt bioteknik - avancerade program förbereder dig med de vetenskapliga principerna, tekniker och färdigheter som krävs inom industriell mikrobiologi och kemi. I detta ti ... [+]

Programöversikt

Vårt bioteknik - avancerade program förbereder dig med de vetenskapliga principerna, tekniker och färdigheter som krävs inom industriell mikrobiologi och kemi. I detta tillämpade vetenskapsprogram studerar du också bioteknikapplikationer, biokemi, mikrobiell genetik och klinisk och miljömikrobiologi.

I bioteknik - avancerade kurser lär du dig att:

Isolera, räkna upp och identifiera mikroorganismer från många typer av prover.Kalibrera och använd noggrant mätinstrument som pH- och BOD-mätare, gaskromatografer, spektrofotometrar, HPLC, centrifuger, PCR-termocykler och gelelektroforesutrustning.Förbered media och reagenser för att odla patogena mikrober.Utforma och utföra avancerade mikrobiologiska och mikrobiella genetiska experiment.Isolera DNA och utföra gelelektrofores och polymeraskedjereaktion (PCR) på prov.Företag som erbjuder jobb... [-]
Kanada Toronto
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
MBIT School

För närvarande finns Artificiell intelligens teknik i alla typer av applikationer och dess tillväxt förväntas vara exponentiellt under de kommande åren. Dess implementeri ... [+]

Ring: Från februari till juni Öppettider: Fredag från 16:00 till 21:00 och lördagar från 9:00 till 02:00 Modalitet: ansikte mot ansikte Plats: Calle Serrano 213, Madrid

För närvarande finns Artificiell intelligens teknik i alla typer av applikationer och dess tillväxt förväntas vara exponentiellt under de kommande åren. Dess implementering och utveckling medför låga kostnader och minimitider så länge du har lämplig kunskap och därför växer efterfrågan på denna typ av yrkesmän i en takt som inte kan tillgodoses idag.

Med Advanced Machine Learning Expert-programmet kan du utveckla, implementera och analysera de mest avancerade systemen för konstgjord intelligens som för närvarande finns.... [-]

Spanien Community of Madrid
Februari 2020
Spanish (Spain)
Heltid
150 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Den högsta tekniken inom fjärransluten multiplatform applikationsutveckling ger dig möjlighet att specialisera sig inom en sektor med bred projektion och stor efterfrågan ... [+]

Den högsta tekniken inom fjärransluten multiplatform applikationsutveckling ger dig möjlighet att specialisera sig inom en sektor med bred projektion och stor efterfrågan i arbetsvärlden.

Du lär dig att skapa och utveckla inbyggda program för webbmiljöer och iOS-operativsystem (Iphone och Ipad) och Android . Du kommer att lära dig de programmeringsspråk som dominerar sektorn som Java och C #, och du kommer att förbereda dig för att designa och programmera webbsidor med HTML, CSS 3, Javascript och Jquery, och du kommer att använda Spring Boot-ramen.

Dessutom kommer du att veta hur man utvecklar, analyserar och programmerar tekniska system baserade på saker i Internet (IoT) och på språk som Python . Du kommer att upptäcka hur gamervärlden fungerar genom att designa 2D och 3D virtuella miljöer och programmera videospel med Unity, och du kommer lära dig att styra hela processen med agila utvecklingsmetoder för att genomföra samarbetsprojekt som SCRUM och Lean Development . Denna grad lärs uteslutande i spanska.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Burren College of Art

Högre examen i konst är likvärdig med Post Baccalaureate i USA, och är informellt känd som "Post Bac". Den här ettåriga kursen hjälper dig att hitta din röst som konstnär ... [+]

Högre examen i skön konst motsvarar Post Baccalaureate i USA och är informellt känt som 'Post-Bac'. Den här ettåriga kursen hjälper dig att hitta din röst som konstnär och förbereder dig för ansökan till och potentiell inskrivning i ett MA / MFA-program.

Post Bac är också tillämplig för studenter som har en examen i ett annat ämne än skön konst och som vill överföra till ett utbildningsspår för konst genom att gå vidare till ett MA / MFA-program. Som student som håller på att hitta din konstnärliga identitet underlättar Post Bac utvecklingen av din röst- och studioövning genom individuellt förhandlat oberoende studie.

Som Post Bac-student kommer du att producera en slututställning, vars kvalitet visar din förståelse för konstkonst på forskarnivå. Du kommer att utveckla och fördjupa din förståelse för den kritiska diskursen som informerar samtida konst och vara beredd på nästa steg i din konstnärliga utveckling.... [-]

Irland Galway
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Université Catholique de Bukavu

Det katolska universitetet i Bukavu informerar allmänheten om Bukavu och dess omgivningar som registrering för AED programmet (Studies Diploma DEA) i Management Sciences ... [+]

Diploma of Advanced Studies in Management

(Tillval: Hantering av mikrofinansinstitut, entreprenörskap och SME, ekonomistyrning och Marketing Management)

Det katolska universitetet i Bukavu informerar allmänheten om Bukavu och dess omgivningar som registrering för AED programmet (Studies Diploma DEA) i Management Sciences anordnas av ekonomiska fakulteten och förvaltning och började kommer att fortsätta fram till 30 januari, 2018.

Management Science DEA erbjuder följande kurser:

Hantering av Micro-finansinstitut; ekonomisk förvaltning, Entreprenörskap och små och medelstora företag och, Marknadsföring

Båda AED program (inom management vetenskap och ekonomi) är att förbereda innehavare av en examen i ekonomi och / eller ledning till vetenskaplig forskning inom management eller ekonomi.... [-]

Demokratiska republiken Kongo Bukavu
September 2019
Franska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
KNect365 Learning

Det ger undervisning från en av världens ledande centra av europeisk rätt och studeras på distansundervisning, vilket gör att man undviker viktig tid bort från ditt konto ... [+]

År 2018 fick detta diplom / MA en övergripande tillfredsställelse på 96,4% (genomsnittet för Russell-gruppen var 80%) från eleverna i PTES, Postgraduate Education Experience Survey.

Dickson Poon School of Law, King's College London ger världsklass undervisning och avancerad forskning och rankades som nummer 1 i Storbritannien i "power" ranking som tar hänsyn till både kvaliteten och kvantiteten av forskningsverksamheten i tjänsteman 2014 Research Excellence Framework (äger rum var 7: e år.)

King's College London betygsattes också 7: e för kvalitet enligt Times Higher Education rankings.

Sammantaget är King's College ett av världens 10 största universitet i världen (QS World University Rankings, 2018/19). Det har ett framstående rykte i lag, ranking 9 i Storbritannien (The Complete University Guide 2019).... [-]

Storbritannien London
Oktober 2019
Engelska
Deltid
8 månader
Internet
Läs mer på svenska