Läs den officiella beskrivningen

Engelska är det internationella språket av verksamhet, och i dagens värld, är det viktigare än någonsin att kunna kommunicera på engelska flytande. Men många människor som talar engelska som andraspråk, även om de har studerat engelska under en längre tid, kan vara obekant med viss typ av engelska som används i näringslivet. Detta är anledningen till att vi på Columbia West College har utvecklat vår affärsengelska programmet i Los Angeles. Vårt program har särskilt utformade för att ge dig med den kompetens som krävs för att utmärka sig i ditt företag karriär. Dessutom kommer våra Affärsengelska kurser vidareutveckla din förståelse av det engelska språket.

Vår Business English Programmet har tre nivåer: Inledande, Intermediate, och Upper Intermediate / Advanced. Som ni framsteg genom varje nivå, kommer du att lära dig grunderna i kritiskt tänkande och affärskunskap, och sedan finjustera och vidareutveckla dessa kunskaper, vilket ger dig självförtroende och motivation att uppnå dina mål inom näringslivet. Läs vidare för mer information om våra olika affärsengelska kursnivåer.

INLEDANDE NIVÅ affärsengelska

Vår inledande affärsengelska kurs ger dig de verktyg du behöver för att övergå till en karriär inom näringslivet, bland annat en solid grund av kritiskt tänkande, forskning och analytisk förmåga och den engelska språkresurser för att kommunicera på många olika scenarier.

Efter ett framgångsrikt slutförande av introduktionsaffärsengelska, kommer studenterna att kunna:

 • Delta i olika former av affärskommunikation, såsom att ta kontakt och utbyta information via telefon, underhållande och umgås med andra affärsmän, och presentera ett företag och dess produkter.
 • Definiera och använda en mängd relevant verksamhet ordförråd och uttryck inom nuvarande affärs publikationer samt träna ny vokabulär i tal och skrift.
 • Redigera och skriv en rad gemensamma affärs korrespondenser och rapporter, inklusive e-post, förslag och formella brev.
 • Vinna förtroende att delta i diskussioner, möten, förhandlingar och presentationer på affärsrelaterade ämnen.
 • Mellannivå affärsengelska
 • Mellan nivån på våra affärsengelska program lär eleverna att kommunicera effektivt på en högre nivå i en mängd olika affärssituationer. Kursen fokuserar på att vidareutveckla presentationsteknik och stärka kommunikationsförmåga genom affärsrelaterade grammatik, lyssna, läsa, skriva och tala aktiviteter samt rollspel och kritiskt tänkande övningar.
 • Efter det framgångsrika slutförandet av mellanaffärsengelska, kommer studenterna att kunna göra följande och mer:
 • Använd olika strategier och färdigheter för att delta i möten, göra presentationer, förhandla, göra arrangemang via telefon, hantera och ställa in möten och nätverk.
 • Identifiera huvudsakliga idéer och viktiga uppgifter om aktuella affärstexter
 • Identifiera och använda vanliga grammatiska strukturer för att skriva en rad gemensamma affärskorrespondens.
 • Förbättra sin förmåga att aktivt lyssna och ta anteckningar under intervjuer och andra möten med proffs.

Högre medel / AVANCERAD NIVÅ affärsengelska

Vår Upper Intermediate / avancerad nivå Business English Programmet är utformat för att hjälpa eleverna att kommunicera och förhandla framgångsrikt i engelska i mer komplexa affärssituationer och miljöer. Dessa färdigheter utvecklas och finslipat genom relevant lyssna, läsa, skriva och tala aktiviteter samt rollspel och kritiskt tänkande övningar.

Efter ett framgångsrikt slutförande av Upper Intermediate / Advanced nivå kurs ska studenten kunna:

 • Strategizing och hantera kommunikationsavbrott, brainstorming, nätverk, förhandla och nå överenskommelser, bygga och kommunicera presentationer effektivt, liksom förmågan att lyssna aktivt och lösa konflikter.
 • Med avancerade grammatiska strukturer för att skriva och redigera en mängd affärskommunikation inklusive rapporter, e-post, sammanfattningar och pressmeddelanden.
 • Identifiera och tillämpa åtgärder och taktik i framgångsrika internationella förhandlings inklusive förberedelse, relationsbyggande, att lägga fram förslag, frågeteknik, förhandlingar, och stängningserbjudanden.
 • När du har slutfört affärsengelska programmet, kommer du att vara utrustad med rätt verktyg för att lyckas i affärsvärlden.

Affärsengelska kompetens från EN AV DE BÄSTA ESL skolor i Los Angeles!

Vid Columbia West College har vi gjort det vårt mål att ge våra studenter med en väl avrundad och effektiv engelska språkutbildning. Vår affärsengelska programmet utför just detta genom att förbereda våra studenter för professionell framgång i näringslivet. För mer information om våra affärs engelska program eller kurser i Los Angeles, eller någon av våra andra tjänster, program, och prissättning, kontakta Columbia West College idag!

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Columbia West College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 - 48 veckor
Heltid
Pris
- 500-4600 dollar
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019