Aggregering program för gymnasieutbildning av den högre nivån

L’Université Catholique Du Congo

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Aggregering program för gymnasieutbildning av den högre nivån

L’Université Catholique Du Congo

SAMMANLÄGGNING AVDELNINGEN gymnasieutbildning AV högre grad

Bifogat till filosofiska fakulteten, Institutionen för aggregering av gymnasieutbildning av högre nivå är bland fakultet. Dess mål är att utbildningen av lärare i gymnasieutbildning tillståndshavarna examen från någon befintlig fakultet i UCC.

Detta tvärvetenskapliga avdelning är en av de effektiva verktyg privilegierade enhet och överföring av en ungdomsutbildning i moraliska och andliga värden enligt den kristna visionen.

Det är också till tjänst för befintliga fakulteter och är avsedd att ge till licenstagare som önskar pedagogik för överföring som är nödvändig för deras framtida läraryrket, enligt den kristna visionen av en integrerad utbildning.

När han försöker forma en examen, framtida kristen pedagog, det vill säga: värdigt och välutbildade i principer och praktik genomsyras den kristna tron ​​och upplyst av resultaten bekräftade utbildningsvetenskap - kan utveckla den enskilde studenten; -Har förutom disciplinära kompetens (kunskap om saken), lärarkompetens (media och kommunikationstekniker och utbildnings bedömning, metodologiska kvalitet, hållbarhet skol dokument) - ledde slutgiltigt till hans framtida yrke lärare hjälp att modellera lektioner och tillhandahåller utbildnings lektioner, allt under överinseende av erfarna lärare.

Studenter som läser aggregering program för gymnasieutbildning i högre grad har normalt prov i slutet av det andra året av licens. De uppmanas att följa den allmänna kursen i programmet under det första året av licensen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Franska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Demokratiska republiken Kongo - Kinshasa, Kinshasa
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Demokratiska republiken Kongo - Kinshasa, Kinshasa
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan