All Inclusive 5 veckors program i italiensk mat

Manuelina Culinary

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

All Inclusive 5 veckors program i italiensk mat

Manuelina Culinary

Programöversikt

Vårt masterprogram är det mest omfattande korta kulinariska programmet utanför Italien. Studerande och matlagare får ett perspektiv på italienskt regionalt kök som effektivt och enkelt kan tillämpas på alla delar av världen. Det tar en djupgående titt på de råvaror som behövs för att utföra fullständiga menyer och går långt utöver enkla receptrepetitioner som vi ser på de flesta skolor. Detta program kombinerar både demonstration och praktiska metoder som visar modern och traditionell regional italiensk mat och centra på de grundläggande principerna för kontrasterande smaker, färg, teknik och näringsvärde i köket och viktigare ger alla deltagare möjlighet att se och smaka på , och förmågan att utveckla och utveckla sin egen individuella teknik. Programmet täcker alla aspekter av italiensk mat, inklusive pasta och risotto, bakverk och desserter, gelato, härdade och konserverade produkter samt italienska huvudämnen, med en djupgående analys av avancerade tekniker, kemi och vetenskap bakom varje komponent.

Efter avslutad kurs kommer du inte bara att ha färdigheter att gå med i något kulinariskt lag eller förtroendet för att starta ditt eget kulinariska företag, du kommer att få ett certifikat för avslutning från Manuelina Culinary Institute och få exklusiva branschkontakter i hela Italien och i världen.

Datum: 8 april - 12 maj 2018

Vem är det till?

Vare sig du är en student eller en professionell från mat- och vinindustrin, en professionell kock som vill träna eller omskola i italiensk mat, en matentusiast på jakt efter en unik matupplevelse, eller en företagare som tittar på att öppna eller etablera en specialiserad italiensk mat företag; vårt masterprogram är ett fullständigt nedsänkningsprogram som är utformat för att täcka alla aspekter av italiensk mat.

Vårt masterprogram är det mest omfattande korta italienska italienska matprogrammet utanför Italien. Det var utformat för att svara på behovet av ett "kort" -program, som fortfarande levererar resultat, och så har vi skapat ett program med hög intensitet men utformad i enlighet med enskilda studenters behov och önskemål. Eleverna får ett perspektiv på italienska regionala kök som effektivt och enkelt kan tillämpas på alla delar av världen.

Varför välja det här programmet?

  • Vår undervisningsstil är unik. Oavsett om du är en professionell kock, matentusiast eller bara vill öppna ett nytt företag, når kursen slutar , hamnar alla på samma nivå av träning .
  • Vi är med dig från den tid du anländer till Italien tills du lämnar. Med en "All inclusive-alternativ" ingår alla måltider, överföringar och boende, så du kan känna dig trygg, trygg i ett nytt land och inte oroa dig för någonting. Det finns inga extra dolda utgifter .
  • Det här är inte bara en lärande, men du får också uppleva Italien och dess kultur . Professionell, men gott om utrymme för skratt och roligt.
  • Det här är inte bara receptrepetition. Att lära sig att uppskatta hur en förståelse av teknik och råvaror som används bra kan skapa en exceptionell maträtt helt enkelt.
  • Våra tränare är ledare och innovatörer inom sitt område. Lär dig nya tekniker och perspektiv, även om du har studerat ett ämne innan.

Programdetaljer

  • Vecka 1 - Stiftelser, tradition, kreativitet och matdesign
  • VECKA 2 - Hantverkare
  • VECKA 3 - Artisanbröd, Pizza och Focaccia
  • Vecka 4 - Italienska bakverk och desserter
  • VECKA 5 - Artisan Gelato för restauranger och nya affärer

Kostnaden för det italienska köket Masterprogrammet är 8 000 Euro

Din 5-veckors resväg inkluderar:

  • 5 veckor inklusive studie i Italien
  • Teoretiska och praktiska lektioner av Manuelina Culinary och dess team inklusive alla därtill hörande kostnader
  • Komplett kursmanual, skrivet av Italiens huvudkockar med all teori och recept ingår
  • 25 luncher
  • Avslutningscertifikat
  • Pasta Machine
  • Personlig kock satser av äkta italienska redskap
  • Kockens Jacka av Manuelina Culinary
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad March 4, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Varaktighet
5 veckor
Heltid
Price
Pris
8,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Brescia, Lombardy
Startdatum : Apr. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Apr. 2019
Italien - Brescia, Lombardy
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan