Allmän Engelsk Kurs - Guld

LSC Stanton

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Allmän Engelsk Kurs - Guld

LSC Stanton

Om du letar efter Allmänna Engelska kurser i London har vi det perfekta valet för dig!

Vår Allmänna Engelska kurs är vår mest populära kurs. Det är en välbalanserad kurs som fokuserar på de fyra grundläggande språkkunskaper: lyssna, tala, läsa och skriva.

Målet med vår allmänna engelska kurs är att hjälpa dig att använda engelska språket mer effektivt. Den allmänna engelska kursen är utformad så att du kan:

 • kommunicera mycket mer självsäkert
 • tala mer exakt och flytande
 • förbättra din grammatik
 • öka ditt ordförråd att kunna umgås mer effektivt på engelska
 • har en ökad chans att lyckas om du senare ta en undersökning kurs

Många elever börjar med att ta en Allmänna Engelska kurs, och sedan gå vidare till Executive English eller Exam engelska kurser.

 • Vår mest populära kurs
 • 6 engelska klassnivåer för snabb utveckling
 • Öva de fyra grundläggande språkkunskaper: lyssna, tala, läsa och skriva

Kursalternativ

Vår Allmänna Engelska kurs är flexibel. Allmänna engelska guldkursen startar de flesta måndagar med 25 lektioner per vecka. Varje lektion = 50 minuter.

Kursstruktur

 • Allmän engelska (15lpw)
 • Två valfria moduler (2 x 5hpw)
 • (Klassrums kontakttid - 20h 50m)

Kursen är utformad för studenter som behöver förbättra sina engelska färdigheter för allmän användning.

Våra Allmänna Engelska kurser använder vanligen en kombination av en kursbok med material som utarbetas av våra lärare. Du behöver en kursbok som du kan hyra eller köpa.

Våra engelska klasser i London lärs ut med dynamiska interaktiva tekniker som rollspel, pararbete och grupparbete för att maximera deltagandet och utveckla förtroende för att använda engelska.

Vi har 6 nivåer av General English, från nybörjare till avancerad.

Vi kommer att testa din engelska nivå innan du anländer. För europeiska och studenterbesökvisa studenter ber vi dig att ta testet Online-placering.

nybörjare

Studenter som studerar på denna nivå vet inte engelska eller bara mycket lite engelska. I denna klass övar eleverna mycket tal och lyssnning och lite grundläggande läsning och skrivning. I slutet av denna nivå kommer studenterna att kunna hantera mycket enkla och vardagliga situationer.

ELEMENTÄR

Studenter som går in i kursen kan prata om familj, livshistoria och dagliga rutiner, men de kan använda språk felaktigt och ibland vara svåra att förstå. Denna nivå syftar till att bygga upp elevernas förtroende för sin engelska; i slutet skulle de kunna ha en enkel konversation om deras dagliga liv, länder och mål. Study English i London

Pre-mellanprodukt

Studenter som går in på denna nivå borde kunna prata om händelser i det förflutna, nutid och framtid, även om de inte alltid kommer att kunna använda tiden korrekt. Syftet med kursen är att hjälpa eleverna att uttrycka sig mer fullständigt och tydligt. De borde kunna uttrycka ett bredare utbud av känslor och attityder, och lyssnare ska kunna förstå dem utan stora svårigheter. Det syftar också till att utveckla förståelseförmåga och ordförråd så att eleverna kommer att kunna förstå TV / tidningar etc.

Intermediär

Elever som går in i en mellanklasse kan prata om situationer i det förflutna, nutiden och framtiden. De borde kunna hantera självsäkerhet med de flesta sociala situationer. Denna nivå anger att eleverna ska förbättra deras noggrannhet och börja använda ett större antal språkformer. Vid slutet av denna nivå kommer studenterna kunna använda språket mer lämpligt.

Övre medel

Studenter på denna nivå borde vara bekanta med grammatik och uttal som tillåter dem att uttrycka begrepp av en hypotetisk och konkret natur, med hjälp av strukturer som är lämpliga snarare än att tillgripa parafrasering. Studenter ska också kunna hantera autentiska texter, men kommer att ha svårigheter med mer abstrakta avläsningar och lyssnande. Studenterna bör fortsätta att utveckla sina skriftliga färdigheter.

Utökad

Studenter på denna nivå syftar till att förbättra allmänna språkkunskaper. Deras uttryck ska vara tydligt och intelligent, och deras funktionella språk borde göra det möjligt för dem att göra konversation ganska naturligt. Deras ordförråd borde vara tillräckligt för att läsa tidningar och förstå de flesta tv-program som inte är för kulturellt förspända och vardagliga. På den här nivån kommer det mesta språket inte att vara nytt. De områden som omfattas är i form av revision, återvinning eller förlängning men hanteras på en högre nivå av komplexitet eller sofistikering.

priserna

Vi erbjuder allmänna engelska under hela året och du kan börja din kurs på de flesta måndagar.

Du kan ta våra allmänna engelska klasser på morgonen (0900-1200) eller på eftermiddagen (1300-1600).

Vi erbjuder utmärkt valuta för pengarna. För att se våra allmänna engelska priser, vänligen klicka här.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad November 16, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
1 - 48 veckor
Deltid
Heltid
Price
Pris
-
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum: Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price På grund av sin flexibilitet beror priset på längd och kurs.