Allmän Engelska (15 Eller 25)

International House Bangkok

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Allmän Engelska (15 Eller 25)

International House Bangkok

Antingen 15 timmar (GE15) eller 25 timmar (GE25) per vecka täcker kursen Allmänna engelska i en gruppklass. Omsluter alla fyra färdigheter: läsning, skrivning, lyssnande och talande.

56922_56851_BangkokSkyline4.jpg

Måndag - Fredag: 9:00 till 12:15

  • General English 15 (GE15) : GE15 är ett utmärkt tillfälle för dig att förbättra din engelska förmåga, eftersom det fokuserar på alla fyra färdighetsområdena på språket: lyssna, läsa, skriva och tala. Ordförråd och grammatik omfattas också, vilket ger dig chansen att förbättra förkunskaper eller introduceras till nya koncept i en stödjande, spännande och rolig miljö. Klasser består av 12 studenter eller färre, med i genomsnitt 6-8. Mindre klasser garanterar att varje elev får personlig feedback och mycket träning. Våra lärare lägger stor vikt vid kommunikation och aktiviteter. Vi vet att det är viktigt att faktiskt använda dina engelska i verkliga situationer.
    Kursen lockar studenter från många länder, vilket innebär att eleverna utsätts för ett brett spektrum av accenter och kulturella bakgrunder för ett varierat och intressant klassrum. Du kan delta i kursen varje måndag och kan studera i så många veckor som du önskar.

Måndag - Fredag: 9:00 till 12:15 och 1:00 - 3:00

  • Allmän engelska 25 (GE25) : Allmän engelska 25 är för elever som är dedikerade till att förbättra så mycket som möjligt så fort som möjligt. Med en tio timmars förlängning av den normala GE15, ger General English 25 ytterligare klasser från 13.00-15.00, måndag till fredag. Med mindre eftermiddagskurser kommer GE25 att täcka en rad ämnen som ger eleverna ännu mer träning med en rad grammatik och ordförråd.
    För studenter som vill fortsätta sitt lärande och bygga på sina morgonklasser, erbjuder GE25 ett perfekt sätt att göra det. Med General English 25 kommer du att använda engelska som en infödd på nolltid.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 14, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Thailand - Bangkok
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan