59933_59767_genericBanner.jpg

ESOL-kurser för internationella studenter

Leicester College erbjuder en av de bredaste urvalen av intensiva engelska för språkkurser i andra språk (ESOL) i Storbritannien. Vi erbjuder olika nivåer, från inträdesnivå till avancerad, för att hjälpa dig att förbättra dina engelska färdigheter för att förbereda dig för vidare studier i Storbritannien, eller för hemvist.

Våra kurser är utformade för att öka dina individuella behov när det gäller att tala, lyssna, läsa och skriva, vilket leder till möjligheten att sitta för en nationellt erkänd ESOL-kvalifikation samtidigt som du ökar din allmänna förståelse för det engelska språket.

Alla studenter bedöms i början av sin tid med oss ​​för att säkerställa att de placeras i de lämpligaste klasserna, vilket speglar deras förmåga och deras studiemål.

Vi har flexibla start- och slutdatum - du kan allmänt börja när som helst mellan september och juni. Minsta studietid: fyra veckor, upp till ett helt läsår.

Leicester College är ett brittiskt råd godkänt testcenter för internationellt engelska språkprovningssystem (IELTS).

IELTS-förberedelsekurser

Alla internationella elever kommer att kunna utnyttja det faktum att Leicester College är det enda British Council IELTS Test Center i hela Leicester och de omgivande områdena.

En specialiserad IELTS-förberedelsekurs är också tillgänglig för internationella studenter. Det här är en separat 11 veckors kurs (fyra timmar per vecka) studerad ensam eller i kombination med generell ESOL - vi har början av september, början av januari och mitten av april påbörjad för IELTS-förberedelsekursen.

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
4 - 40 veckor
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum