Lär dig engelska i Australien vid Gold Coast Learning Centre , bara några minuter från stranden i Surfers Paradise på Australiens kända Gold Coast.

Gold Coast Learning Centre erbjuder fyra nivåer av generell engelsk studie , som ger högkvalitativ instruktion i en vänlig miljö. Erfaren personal och praktiska, flexibla kurser utvecklar den kunskap, kompetens och flyktighet du behöver.

Alla fyra generella engelska nivåer betonar de centrala engelska språkkunskaper för att tala, lyssna, läsa och skriva och passar alla från nybörjare till avancerade studenter.

Kurser är roliga och flexibla, utformade av erfarna lärare för att förbättra ditt ordförråd, uttal och grammatik.

Klassstorlekar varierar, med i genomsnitt 10 studenter per klass för att säkerställa en personlig, hjälpsam och trevlig läromiljö.


Allmänna engelska: Nivå 1-4 (Elementär till övre mellannivå)

 • Börjar: Varje måndag
 • Genomsnittliga elever per klass: 10
 • Maximala studenter per klass: 15
 • Kurslängd: 1-70 veckor
 • Timmar per vecka: 20-25 timmar
  • 20 timmar ansikte mot ansikte
  • 2 timmar valfria verkstäder
  • 3 timmars valfria aktiviteter


Börja Datum och Prissättning

Allmänna engelska kurser börjar varje måndag.

Kontakta oss idag för aktuella priser, eller för att ordna en GRATIS provlärning.


Sol, surfa, sand och studera: studera engelska i Australien med flexibla kurser för att förbättra dina engelska färdigheter medan du njuter av Surfers Paradise livsstil

Allmänna Engelska kurser på Gold Coast Learning Centre är flexibla och modulära, så du kan njuta av stranden och livsstilen genom att fokusera på den engelska språkkunskaper som bäst passar dina behov.

Våra kurser är utformade för att möta våra studerandes sociala och engelska språkbehov, med möjlighet att studera i 4 eller 5 timmar om dagen i en rolig och vänlig miljö.

Internationella studenter på arbetsferie eller turistvisum kan välja deltidskurs.

Följ med oss ​​idag för en GRATIS provlärning eller prova vår Online English Level Check för att få en informell idé på din nuvarande nivå.


Allmänna engelska kurser på Gold Coast Learning Centre

 • Talar Fokus: Förbättra noggrannheten hos din talade engelska
 • Core Class: grammatik, läsning, ordförråd, lyssnande och talande
 • Samtal: Fluency-orienterade övningar och lyssningsuppgifter
 • Skriva: Utveckla dina ordförråds- och skrivförmåga

Allmänna engelska kurser på Gold Coast Learning Centre ger en Pathway till ytterligare studier, inklusive IELTS Exam Preparation Course och många av våra nationellt ackrediterade kurser.

 1. Nivå 1 introducerar eleverna till ny vokabulär och utvecklar uttalandeskap med hjälp av innehållet i verkligheten. Studenter tillämpar sedan dessa nya färdigheter i en rolig miljö genom meningsfull daglig samtalspraxis.

 2. Nivå 2 konsoliderar lärande från nivå 1.
  Studenter fortsätter att bygga på sina kärnkompetenser med mer omfattande grammatikutbildning, läsövning, vokabulär expansion, lyssnande och talförmåga praktik.


 3. Nivå 3 är lämplig för mellanliggande studenter.
  Det hjälper eleverna att utveckla sin ordförråd, utöka sin grammatiska kunskap och förbättra sina läs- och skrivförmåga, antingen för arbetsplatsen eller för vidare studier.
  Talande övning är utformad för flytande, med debatter om aktuella problem och lyssningsuppgifter som är inriktade på verkliga exempel.


 4. Nivå 4 är en avancerad nivå av instruktioner, lämplig för studenter som önskar utöka sin engelska flyt och noggrannhet i alla kärnområden.
  Talade engelska övningar på denna nivå är utformade för att uppmuntra dig att låta som en modersmålare på engelska.
Program undervisas på:
 • Engelska

Se 6 fler kurser från Gold Coast Learning Centre »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Welcome to Gold Coast Learning Centre