Lär dig engelska i sällskap med likasinnade människor från hela världen på denna mycket populära kurs! Detta livliga och fantasifulla program hjälper dig att kommunicera säkert och flytande i vardagligt engelska.

Under våra lektioner fokuserar vi på färdigheter att tala, lyssna, läsa och skriva och tillåta maximal tid för dig att lära och träna nytt vokabulär, grammatik, engelsktalande och idiom.

Engelska genom

Loxdale unika undervisningsprogram ger dig chansen att anpassa din inlärningserfarenhet. Som en del av kursen lär du dig engelska genom ett annat ämne för två lektioner per vecka. Detta kallas "English Through" och du kan välja bland ämnen som tentamen, historia, film, konstuppskattning, affärsengelska, kreativ skrivning, musikuppskattning och skriva en barnbok.

Loxdale Föreläsningsserie

Som en del av vårt engagemang för att göra studietid så stimulerande och upplysande som möjligt, åtnjuter våra studenter en veckodelning på en tisdagmorgon som fokuserar på olika aspekter av det brittiska livet. Populära föreläsningar har inkluderat Hemlöshet, Saker att göra i London, Brittisk historia, HIV och Terence Higgins Trust, Presentationstekniker, Brighton Music Scene, London Architecture, Street Art, Akupunktur och Nutrition.

30 minuters samtal

Varje måndag eftermiddag kan du njuta av en 30 minuters samtal. Dessa livliga och intressanta samtal utforskar ämnen som Stonehenge, London Museums, Brighton Music Venues, St Georges Day, Guy Fawkes, Cambridge, The South Downs och Christmas i viktoriansk England.

Storbritannien idag

Slutligen, genom vårt "Storbritannien Today" -program hittar du mer om det brittiska samhället. Du kommer att ha två lektioner varje vecka på olika aspekter av moderna Storbritannien, med ämnen som välfärd, utbildning, politiska och juridiska system.

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Loxdale English Centre »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 30 veckor
Heltid
Pris
- Priset beror på typ av boende och vistelsens längd.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum