Read the Official Description

almapastry01

Programmet syftar till att lära sig grunderna i italiensk modern bakverk i dess regionala variationer med teori, demonstrationer och utbildningar.

Bringa två månader vid ALMA Campus nära Parma, bara deklarerade Creative City för gastronomi, och lära sig äkta italiensk bakverk från hyllade kockar. Sedan slutföra denna livstid erfarenhet med en tre månaders praktik i konditorivaror del av en restaurang, struktur eller bakverk lab i en i en av de 20 italienska regionerna.

Upptäcka den autentiska tradition av italienska bakverk och få din yrkeslegitimation av italienska konditor.

Adressering till:

Internationella studenter som syftar till att bli en professionell italienska Modern Pastry Krav för antagning:

  • Kunnig kunskaper i engelska språket
  • Minst 18 år
  • Stor motivation och passion för att starta en professionell väg i bakverk
  • En första erfarenhet i branschen

Det maximala antalet deltagare är: 20 för varje utgåva

Ämnen:

  • Konditori Techniques and Practice
  • Gäst Chef Demo
  • Besök till produktionsanläggningar
  • Historia av bakverk
  • Dessert Wines
  • italienska språket

VARAKTIGHET

En upplaga ett år, 5 månader vardera: en två månader i skolan fas i ALMA Campus nära Parma, och en 3-månaders praktik i konditorivaror del av en restaurang, struktur eller bakverk lab i en i en av de 20 italienska regioner. Äntligen en 3-dagars slutprov.

Lektionerna hålls på engelska.

Behöver du mer information? fråga här: kontakta oss eller skriva till infoalma@scuolacucina.it du föredrar en skype session? Boka det skriver att diletta.carboni@scuolacucina.it~~V

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by ALMA - The International School of Italian Cuisine »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
5 månader
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum