Antai globala sommarprogram

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Antai globala sommarprogram

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Under 2013, Antai College för ekonomi, Shanghai Jiao Tong University, etablerade Antai Global Summer Program (AGSP) för att tillgodose det växande behovet av att hjälpa internationella studenter att förstå Kina affärsperspektiv. AGSP är en tre veckor lång, krediter förmedlande, engelsk lärde sommar program med fokus på lärande Business och kultur i Kina. Cirka 100 studenter från över 20 länder anslöt varje kohort. Programmet har två separata sessioner i maj och juli varje år, i syfte att matcha sommar break kalendrar på olika skolor.

Deltagarna kommer att få en djup förståelse av den kinesiska ekonomin och kulturen med i klassen kurser, företagsbesök, sociala evenemang och utflykter. Förutom att ha lärare som undervisar i främsta handelshögskolor runt om i världen, sommaren Programmet innehåller sessioner som undervisas av ledande talare inklusive ledande kunskap expert topp varumärken MNC, chefer för framgångsrika kinesiska företag, grundare av nystartade företag och så vidare.

Kulturell nedsänkning aktivitet är också en höjdpunkt i programmet. Under programmet, organiserar vi out-of-stad utflykter, akrobatshower, flodkryssningar, te-making, Zen praxis, kruka modellering, kinesiska matlagningskurser etc.

Programmet erbjuder två spår: grundnivå spår och forskarutbildning spår. Grund spåret syftar till att bekanta studenter med kinesisk historia, kultur, politik och affärsmiljö, medan forskarspåret fokus på att utveckla elevernas vision och kapacitet att göra affärer i Kina.

läroplanen struktur

Erkänd som en av Kinas främsta handelshögskolor, är Antai College of Economics & Management erfarenhet av att designa läroplanen för rika akademiska komponenter i kombination med verkliga affärs nedsänkning praktiken. Förutom klassrumsundervisning, denna sommar skolprogrammet har företaget studiebesök, verkställande högtalare sessioner, unika kulturella och sociala evenemang.

akademisk komponent

Inspirerande akademiska sessioner terar högt kvalificerade lärare och världskända specialister. Utmanande men givande gruppaktiviteter för att finslipa ditt ledarskap och kommunikation abilities.Develop en solid grund i företag och förvaltning thinking.Chinese språkutbildning integreras.

Corporate erfarenhet

Exklusiva besök till ledande företag i olika branscher och över typer av bolag (MNC, joint venture, SOE) .Lectures av industriledare och ledande experter inom sina områden.

Kulturella och sociala aktiviteter

Sociala händelser som kännetecknas av kinesisk kultur och utflykter till berömda landmärken i en av de mest spännande städerna i world.Acquire första hand förståelse av kinesisk kultur.

Tillämpning

Vem bör gälla:

  • Öppen för grundutbildning och doktorander från hela världen.
  • Nyligen akademiker och yrkesverksamma som är intresserade av att lära sig kinesiska kulturen och affärsdynamiken i Kina är också välkomna att söka.
  • Deltagarna måste vara minst 18 år.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
3 veckor
Heltid
Price
Pris
2,100 USD
utbyte-baserade. $ 3680 icke-utbyte baserad.
Information
Deadline
Locations
Kina - Shanghai, Shanghai
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Kina - Shanghai, Shanghai
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan