Read the Official Description

Aldrig tidigare har designutbildningsgrupperna kommit ihop på ett mer elektriskt sätt! Introduktion till V School användarupplevelse designkurs.

Vi har bokstavligen sammanställt grundare / skapare på några av de bästa kreativa organen i landet, för att skapa en läroplan undervisa de konceptkoncept som leder branschen.

V School färdighetsbyggare (deltid) är konstruerad för individen inom utvecklingsfälten för design eller frontend och vill göra en omställning till UX Design eller nivåera upp sina övergripande färdigheter.

Som Designer

Du kommer att lära dig väsentligheten av wireframing, prototyping, testning och hur UX-processen passar in i design och utvecklings arbetsflödet.

Som utvecklare

Du kommer att lämna med en gedigen förståelse för hur användarupplevelse och design informerar strukturen av bra apps. Alla studenter kommer att lämna med ett robust portföljprojekt, inklusive wireframes, användardata och en klickbar prototyp av ett interaktivt projekt.

Om läraren: Ryan Potter

Ryan har en BFA i målning och teckning från University of Utah men där han verkligen gör magiken händer är i pixlarna.

Ryan har arbetat i över 21 år i interaktiv design och utveckling. Han började som designer. Därefter arbetat som utvecklare, då som producent. Ryan bakgrund ger honom det unika perspektivet på att förstå varje bit av pusslet som utgör ett interaktivt konstverk. Han har arbetat med företagsprogramvara, utbildning och Internet startups och har sett framgång och misslyckande som gjorde dot com boom. Han kan koda i Python, AS3, C #, PHP, JavaScript och HTML5 / CSS3. I grund och botten betyder det att han är en sjuk interaktiv samurai som kan göra saker du inte ens visste var möjliga. Med ögonen stängda.

Han har skapat stellarplatser för varumärken som De Beers, Walmart, Nintendo, Sandisk, Godis, Snygging, The North Face, Clorox, Adobe, Alltel, Specialiserade cyklar, Old Spice, General Motors, MINI USA, Ski Utah, Utah Office of Tourism, Nike, Ski Utah, Burton Snowboards, Pulver Mountain, Microsoft, Street League, University of Oregon, Rossignol, TBWA / Chiat / Day, The Getty, Ubisoft, Golds GYM, GYM Jones, Adrenalin Lacrosse och Beats by Dre. Kanske

Ryan största styrka förutom att odla ett fullkomligt kvävt Leonidus skägg, är inte bara att kunna göra det otänkbara, men möjligheten att förklara det helt enkelt för oss icke-geni typer. Ryans tidigare spelningar innan han lanserade Contravent, var han skapare av Super Top Secret och innan det slog sig i Salt Lake där han ledde den interaktiva avgiften. Om du vill veta var annat han har arbetat skicka oss ett självadresserat stämplat kuvert och vi skickar dig listan. Vi föreslår 5 frimärken. Ryans offline liv kretsar kring sin fru och två döttrar. För skojs skull bygger han anpassade bobber-motorcyklar och bara om du undrar, är han väldigt coolare än dig.

Kursplan

Ryan Potter kommer att gå igenom processen med vad som krävs för att designa en app eller en webbplats. Går över användarupplevelsen i alla sina steg. Efter kursens slut kommer konstruktörer att ha en fullständigt rundad kunskap om användarupplevelsen.

På grund av deltidsklassernas karaktär kommer eleverna att få läxuppgifter som bygger vidare på klasslärningar genom att utöka och utmana sinnet att se och behärska ux i vardagliga inställningar.

Discovery och forskning

  • wireframing
  • Informationsarkitektur
  • Design, utveckling och testning genom lansering.
  • Klassprojekt
  • prototyping
  • Användarhistorier och resor
  • En mer djupgående inlärning skiss och XD
Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by V School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum