Arabisk examen förberedelse kurs

Al Baher Arabic Language Training Center

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Arabisk examen förberedelse kurs

Al Baher Arabic Language Training Center

Översikt

Eleverna har olika mål som de är angelägna om att uppnå, som att önska att ha en karriär i en internationell miljö, eller att få en konkurrensfördel i sin karriärväg. Andra kan vilja delta i ett arabiskt talande universitet eller söka bättre möjligheter till framtida anställning. För att kunna nå ovannämnda mål krävs det att studenten tar en eller flera av tentamen som anges nedan. Al Baher erbjuder förberedelsekurser för sådana tentor som kommer att vara ditt väsentliga steg mot framgång, och med hjälp av våra erfarna och professionella instruktörer kommer vi att säkerställa bästa poäng för dig.

INTERAGENCY SPRÅK RUNDTABLE (ILR)

Interagency Language Roundtable (ILR) är en oförbunden federal interagency organisation som är inrättad för samordning och delning av information om språkrelaterad verksamhet på federal nivå. Det fungerar som det främsta sättet för myndigheter och myndigheter i den federala regeringen att hålla sig ajour med utvecklingen och genomförandet av tekniker och teknik för språkinlärning, språkanvändning, språktestning och andra språkrelaterade aktiviteter.

ILR Language Skill Level Beskrivningar är beskrivningar av olika nivåer av kunskaper för fyra olika språk "färdigheter" -Spela, läsa, lyssna och skriva. Skalan som används för att beskriva varje färdighet har sex basnivåer, från 0 "Ingen funktionell färdighet" till 5 "Funktionellt motsvarar en högutbildad modersmål / läsare / etc." Dessa riktlinjer accepteras av alla myndigheter i den federala regeringen. De används som en primär referens i de olika regeringstesterna av språkförmåga. Nivå 2 definieras som "Begränsad arbetsförmåga." Många USG-organ kräver minst nivå 3, "Allmän yrkesskicklighet.

"ILR-kunskapsnivåbeskrivningarna och ILR-skalan används för att utveckla och värdera USA: s test av språkkunskaper. USG-språkprovningar används endast för USG-anställda och är inte tillgängliga för privatpersoner, kommersiella tjänster eller andra icke-statliga organisationer. Sökande till USG-positioner kan testas om de sponsras av en statlig myndighet.

ILR Skill Level Descriptions och ILR Scale används för att utveckla och värdera USA: s test av språkkunskaper. USG-språkprovningar används endast för USG-anställda och är inte tillgängliga för privatpersoner, kommersiella tjänster eller andra icke-statliga organisationer. Sökande till USG-positioner kan testas om de sponsras av en statlig myndighet.

ILR som en enhet utvecklar eller administrerar inte självtestprov.

Scoring för den nuvarande (2007) serien av test, som kallas DLPT5, är sålunda för sina föregångare baserat på riktlinjerna i Interagency Language Round Table (ILR), med testresultaten angivna som nivå 0 + 3 eller upp till 4 för vissa språk.

Dessutom har många språk båda undersökningar på lägre nivåer från nivå 0+ till 3 och övre intervalltest går från nivå 3 till 4. På de "stora" språken (till exempel ryska, kinesiska och arabiska) kommer testformatet att vara flera val.

Testtagaren läser eller lyssnar på främmande språkpassager, läser frågor på engelska och ger korta svar på engelska.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 23, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Jordanien - Amman, Amman Governorate
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Jordanien - Amman, Amman Governorate
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan