Vi erkänner att anpassning till campuslivet, att följa upp ett strikt studieschema, och att lära sig att leva självständigt kan känna sig överväldigande för även de mest bestämda eleverna. Därför syftar vi till att erbjuda en upplevelse som hjälper deltagarna att föreställa sig hur det kan vara att studera på universitetsnivå vid det tvåveckorsa veckans Immerse Architecture-sommarprogrammet. Deltagarna kommer att kunna engagera sig med arkitekturmaterial från första året, bosätta sig vid en högskola i Cambridge och utveckla nya färdigheter som de arbetar genom en omsorgsfullt utformad kursplan.

Arkitektur är en disciplin som utforskas sällan i typiska gymnasier, men det är en fascinerande konst vid korsningen av design och teknik. Arkitekturprogrammet är inriktat på potentiella studenter som är intresserade av att studera arkitektur på universitetsnivå, eller som bara letar efter att lära sig mer om arkitekturvärlden. Under programmet utforskar deltagarna olika arkitektoniska stilar utöver att utveckla nyckelfärdigheter, vilket ger dem en oöverträffad inblick i att studera arkitektur på universitetsnivå. Efter två veckors vägledning kommer studenterna att lämna programmet med en bättre förståelse av historien och trenderna bakom modern arkitektur, liksom de verkliga utmaningarna som ligger i att vara en praktiserande arkitekt idag.

Arkitektur Sommarskola Viktiga fördelar

Upptäck avancerade ämnen som axonometrisk och isometrisk ritning

Lär dig att se arkitekturen på en guidad rundtur i Cambridge University

Förstå hur historia och arv påverkar moderna arkitekturstilar och trender

Utveckla en arbetsdesign och ett förslag till ett verkligt projekt samtidigt som du lär dig nyckelteckning / tekniska färdigheter

Få ditt arbete kritiskt granskat av arkitekturexperter

Lär dig hur du skapar en vinnande portfölj och förstå hur du presenterar dina idéer för en kund

Ämnen som omfattas

Immerse Architecture-programmet ger en bred översikt över denna spännande disciplin, utvecklar deltagarnas färdigheter genom en jämn blandning av praktiska utmaningar och nyckelteori.

Med utgångspunkt från den unika arkitekturen vid Cambridge University, kommer deltagarna att lära sig att utforska världen runt dem med arkitektens öga: analysera sin miljö och identifiera hur varje byggnad, struktur och funktion har påverkats av Storbritanniens långa historia med stadsdesign. Både traditionella och moderna stilar kommer att täckas, med särskild uppmärksamhet åt Palladian, Gothic Revival och Modern arkitektoniska trender.

När kursen fortskrider, går deltagarna sedan bortom teorin och tar på sig allt mer krävande projekt för att hjälpa dem att förstå det material som diskuteras i föreläsningar. Efter de första föreläsningarna och uppdragen kommer deltagarna att ta på sig den spännande uppgiften att designa en dockningsstation för drevbåtarna som ses i hela Cambridge. Slutligen, mot slutet av tvåveckors kursen, kommer de att delta i en "crit" - kanske det mest populära sättet som arkitekturskolorna bedömer studentarbetet.

Arkitektur Sommarkursutfall

Kunskapen och färdigheterna som erhållits här är grundläggande, vilket ger studenterna en viktig start när de börjar sin grundutbildning. Men som med de flesta fördjupa sommarprogrammen är arkitekturprogrammet utformat för att lämna eleverna mycket mer än bara ny kunskap om stadsdesign.

Programmet hjälper eleverna också att bekanta sig med universitetets nya rutiner och ansvarsområden. Till exempel kommer varje programdeltagare att stanna i Cambridge University College under hela sin utbildning och delta i workshops för att få dem bekanta med antagningsprocesserna vid större universitet. De kommer också att förväntas ta ansvar för sina studier och schema-viktiga färdigheter för alla universitetsstudenter.

Slutligen lär eleverna om livet som arkitekt efter universitetet. Genom en serie praktiska aktiviteter ska varje student förbereda, kritiskt granska och utveckla sin egen personliga arkitekturportfölj. De kommer även att arbeta självständigt på ett stumt förslag till ett verkligt projekt och förbereda sig som om de slog en riktig klient. Det är detta väl avrundade, holistiska sätt att undervisa arkitektur som gör detta Immerse-program till en ovärderlig upplevelse för unga vore arkitekter.

I slutet av detta program ska studenterna:

  • Utarbeta en detaljerad uppsättning arkitekturritningar och få reda på arbetet
Lär dig hur du deltar i informerade diskussioner om arkitekturen som omger dem
Utveckla en professionell portfölj av ditt bästa arbete för att hjälpa dig att söka på universitetet
Ta del av ett mockförslag och lär dig hur berättelser används för att sälja ett projekt
Delta i en "crit", den ram som de flesta universitet använder för att markera arbetet
Lär dig om vikten av sektionsritningar och skissera din egen
Förstå de subtila skillnaderna i vanliga arkitekturstilar
Utforska användningen av notering, linjevikt och andra tekniker för att visuellt beskriva dina idéer
Program undervisas på:
Engelska
Cambridge Immerse

Se 13 fler kurser från Cambridge Immerse »

Senast uppdaterad February 27, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Juli 7, 2019
Juli 28, 2019
Duration
2 veckor
Heltid
Pris
4,495 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 7, 2019
Slutdatum
Juli 20, 2019
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juli 28, 2019
Slutdatum
Aug 10, 2019
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug 4, 2019
Slutdatum
Aug 17, 2019
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug 11, 2019
Slutdatum
Aug 24, 2019
Sista anmälningsdag

Juli 7, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juli 20, 2019

Juli 28, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Aug 10, 2019

Aug 4, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Aug 17, 2019

Aug 11, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Aug 24, 2019

What Did You Learn

Cambridge Immerse

People I Met

People I Met