Artisan Pasta 1 Vecka Program

Manuelina Culinary

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Artisan Pasta 1 Vecka Program

Manuelina Culinary

Programöversikt

Pasta har blivit ett återkommande föremål på restaurangmenyer över hela världen, oavsett restaurangen orientering. För konsumenten är pasta ett hälsosamt och gott menyalternativ, och för kockar representerar det stora vinster och en maträtt som inte har några begränsningar, vilket gör det alltid enkelt och flexibelt. Varje dag erbjuds kompletta praktiska lektioner där eleverna lär sig regionalism, förstår var pasta kommer ifrån och kan därför välja lämpliga kryddor och såser för vilken pasta de använder. Kursen täcker alla specialpreparationer: torkad pasta, fylld pasta, gnocchi, ris och risottos. Alla rätter kommer att föreslås genom att jämföra den traditionella versionen av receptet med den kreativa återförtolkningen av kocken, för att göra dem ännu bättre och behagligare estetiskt. Den här veckan är en färgstark buffé av en av Italiens mest uppskattade menyalternativ.

detaljer

  • Startdatum: 15 april 2018
  • Längd: 1 vecka
  • Språket engelska
  • Var: Brescia, Italien
  • Adress: Via Serenissima, 5 Brescia
  • Max antal per klass: 20
  • Kostnad: € 2.500

Din 1-veckors resväg inkluderar *:

  • Kombination av hands-on och demonstration lektioner av italienska Master Gelato Makers
  • Komplett kurs Manuell skriven av Italiens Master Chefs med all teori och recept inkluderade en engelsk översättning där det behövs
  • Fullt utrustade klassrum / laboratorier
  • Klassrumsassistenter
  • Råmaterial
  • Lunch och kaffepauser under hela kursen
  • Avslutningscertifikat
  • 1 veckors studie i Italien **
  • 6 nätters boende med frukostbuffé och kvällsmåltid för dem som väljer ett styrelsealternativ ***

* Priset inkluderar inte flygpriser eller resor som är anordnade på fritiden.

** Manuelina Culinary driver av 2 olika platser, en i Brescia och en i Milano. Denna plats kan ändras baserat på laboratorietillgänglighet och klassnummer. Manuelina Culinary förbehåller sig rätten att ändra destinationer; båda har lika kvalitet och värde.

*** Priserna är baserade på dubbelrum i ett 4-stjärnigt eller högre boende och kommer att medföra en enda beläggningsavgift baserad på tillgänglighet. Enkelrummet är i dubbelrum för engångsbruk. Kvällsmåltider tas på hotellet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad March 18, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Varaktighet
1 vecka
Heltid
Price
Pris
2,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Brescia, Lombardy
Startdatum: Apr. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Apr. 2019
Italien - Brescia, Lombardy
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan