Läs den officiella beskrivningen

Kontakta Discografico Kursen är ett år projektet i sitt slag, som bygger på de behov och studenternas behov som avser att förbättra och göra karriär inom show business som sångare och / eller musiker. Kursen ger för design och skapande av en inspelningsprojekt, som kommer att realiseras med stöd av ett specialiserat team, och för att förbereda konstnären som helhet.

Det är vår bestämda avsikt att öka de konstnärliga egenheter hos varje individ och varje solist framväxande band. Tillsammans kommer vi att utvärdera produktionsstrategier, distribution och kommunikation behöver för att nå vårt mål: det konstnärliga / professionella utvecklingen av våra artister.

STEG AV Utvecklingsprojektet

Artists Development

Konstnärerna kommer att bli föremål för en utfrågning lämplighet för kursen och sedan kommer att utarbetas ett program som syftar till att bygga vidare på sina styrkor, genom sammansättningen av nya och arrangemang av omslag och inspelning.

När etablerade spår av större potential startar verkliga inspelning och mixning sessioner. Särskild uppmärksamhet ägnas åt sammansättningen fasen inspelning mastering och blandning av spår, till detta att våra artister möjlighet att få en professionell produkt, hög kvalitet. Därför, förutom att samarbeta med musiker, arrangörer, kompositörer av vår akademi vi är glada att få jobba med en stor musiker och kompositör som Vladi Tosetto, kompositör Giorgia, Eros Ramazzotti och många andra, förutom att vara vårt låtskrivande lärare han samarbetar med oss projekt av nationell betydelse.

artister Produktion

Vi skapar och producerar musikvideor i studio och utanför med professionell utrustning för fotografering, videoredigering och postproduktion. Avsikten är att erbjuda våra artister ett kvalitetsprojekt promotable via traditionella tv-kanaler via webb-tv och på vår YouTube-kanal.

Live vi organiserar externa och interna händelser till vår inspelningsstudio i att främja våra artister och deras musikaliska projekt. Vi är utrustade med professionell utrustning som ger en on-line Streaming för att säkerställa att händelserna har en bredare publik och utan territoriella Conni genom distribution av audio- och videoinnehåll i realtid på Internet. Vi organiserar även marknadsförings- och utbildnings Live Tävlingar för solister och band.

Artist Promotion

Mot slutet av kursen kommer vi att anordna ett skyltfönster där artister kommer att uppträda inför en grupp representanter för musikbranschen (rekord, A & R, producenter). Vid detta tillfälle, kan konstnärerna också lämna in sina projekt till företrädarna i form av cd-skivor, videoproduktioner och nya låtar.

Vi arbetar för att främja den musikaliska projekt, skapad av våra artister genom stora digitala kanaler och webbaserade plattformar (I-tunes, Spotify, MUSIC APPLE, Amazon, Google Play).

Program undervisas på:
Engelska
Italienska

Se 3 fler kurser från Jul academy »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
2,300 EUR
Deadline