Read the Official Description

Rigorös. Relevant. Verklig. Relations.

Bli en ackrediterad handledare och expert på coaching tillsyn. Göra en skillnad för din praktik idag.

Den Magisterexamen i Organizational Övervakning * har uppnått EMCC: s handledarutbildning Quality Award, tillsammans med endast en handfull andra tillsyn programleverantörer.

Medan coaching handlar om dig som person, utforskar övervakning natur din relation med de människor du coach och din utveckling praxis.

Övervakning ger ett viktigt bidrag till den professionella utveckling och kvalitetssäkring av konsulter och verkställande coacher. Det kan vara en nyckelfaktor på marknaden och blir alltmer centralt för många formella konsult- och coaching kvalifikationer.

Om programmet

Denna 14-månaders deltid program utvecklat av erfarna utövare som har en kombination av övervakning, forskning, psykologiska och organisationsutveckling (OD) erfarenhet.

Kvalificeringen ger dig kompetens, trovärdighet och förtroende för att erbjuda en ny tjänst till dina kunder. Den är utformad för att bygga din status som senior praktiker och handledare av coacher och konsulter.

Riktar sig till erfarna OD konsulter och verkställande coacher, är detta en möjlighet att bli övervakade på alla aspekter av ditt arbete, individuellt och som en del av en grupp lika erfarna tränare. Du får lära dig att övervaka andra konsulter och tränare på ett effektivt sätt. Som med alla Ashridge coachingprogram, tar det här programmet ett relationsperspektiv. Den utvecklar dina teoretiska kunskaper om psykologiska grunderna för övervakning och din kritisk utvärdering av tillsyn modeller och teorier.

Programmet är en naturlig fortsättning på den Masters i Executive Coaching och Masters i organisatoriska förändringar.

Den är strukturerad kring tre moduler. De två första är baserad på en serie av sex intensiva workshops, spridda över 14 månader - varje varar två dagar. Den tredje är ackrediteringen modulen.

Ashridge Approach tillsyn

Ashridge perspektiv på coaching och rådgivning tillsyn har varit föremål för ett antal artiklar och publikationer. Vi driver också Coaching Supervision sessioner som antingen ingår i examen eller kan köpas separat.

Ashridge ser handledning som en viktig kvalitetssäkringsprocessen för tränare och konsulter. Den ser till att kunden drar nytta av en professionell konsult som är utrustad med insikt och personlig uppfinningsrikedom för att göra en skillnad.

Vi tror att kraften och effektiv tillsyn härstammar från möjligheten för nya granskning och nya perspektiv.

Vi tar en i stort sett relations perspektiv på handledning, baserat på personlig erfarenhet av effektiv coachning och teman och frågor på kärnan i processen.

Detta baseras på följande huvudprinciper:

 • Människan är djupt motiverade att vara i relationer med andra, så en del av vad vi (konsult och handledare) hoppas att få från detta förhållande är att upprepa våra tidigare relationsmönster och genom medvetenhet om dessa, skapa bättre mönster både i och utanför coaching rymden
 • Allt innehåll tillsyn kan ses som relationella, dvs supervisees är ständigt, även om det subliminalt, länka relationer någon annanstans (verkliga och inbillade) till denna
 • Denna tillsyns relation är värt tiden att utforska på grund av den rika lära den kan erbjuda
 • Den handledde erfarenhet av tillsyns relation är värt att öka.

Fördelar för dig

Om du kör din egen konsultverksamhet, kommer du att dra nytta av:

 • Att kunna erbjuda tillsyn samt finstämda coachning till individer och organisationer
 • Att ha Ashridge ackreditering kvalitetsstämpel för att ge kunderna den extra trygghet som du kan erbjuda övervakning på hög nivå
 • Att ha mer förtroende för din förmåga och att kunna introducera nya kunskaper och färdigheter i det dagliga arbetet.

Om du arbetar för en organisation, kommer det att beviljas:

 • De nya metoder som du kan dela med kollegor och / eller organisationens kunder
 • Din tillsynen - en användbar differentiator för verksamheten
 • Ökad trovärdighet tack vare din Ashridge ackreditering
 • Din ökad självkännedom, kunskap och nätverk kan göra dig en kandidat för ledande positioner nivå i organisationen.
Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Apr. 2019
Duration
14 månader
Deltid
Pris
10,900 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum