Associate Degree i Digital design

De mest populära Associate Degrees i Digital design

Digital design

Ett intresseföretag grad tar normalt cirka två år att slutföra. Denna grad fungerar ofta som en hoppa ut punkt för andra högre examina, till exempel en kandidatexamen. Men mer än så, det är en stor, snabbt sätt att få ett försprång i att hitta en karriär inom ett visst ämnesområde.

Det finns många graders alternativ när det gäller allt som rör datorer och teknik, men vad är ett intresseföretag examen i digital design? Det är en tvåårig examen som fokuserar på delar av grafisk design. Studenterna kommer att studera sådana saker som digital bildbehandling och datorgrafik. Ämnen i blandade media och vissa teorier konst vanligen täckas för att utveckla viktiga tekniska och teoretiska kunskaper som kan översättas till arbete inom grafisk design.

De kunskaper som lärs ut och finslipat under slutförandet av en Associate Degree i digital design är tänkta att förbereda studenterna för en stor mängd arbete som finns i världen av konst, media och teknik. Ett intresseföretag grad är passande för en entry-level position och är också ett bra sätt att börja jakten på vidareutbildning.

Kostnaden för att få ett intresseföretag grad varierar från college till college. Eleverna bör undersöka alternativ eftersom de hänför sig specifikt till deras utbildningsområde, som programutbud och kostnaderna är stora.

Akademiker med en Associate Degree i digital design kan driva nybörjar jobb som grafiska formgivare, originalare, galleri assistenter, och saker av liknande. Designområdet och inom konsten expanderar allt från utveckling företag och marknadsföringsföretag att underteckna beslutsfattare och foto retuschörer. Värdet av digital design grad ligger inom dess mångsidighet.

Forsknings alternativ i din valda området och söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Associera-examen i digital design

Southern Technical College
Campusstudier Heltid 88 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Fort Myers

Utveckla din kreativitet och förvandla dina konstnärliga talanger i en karriär med vår Digital Design kurs. Detta program lägger tyngdpunkten på att utveckla din förmåga till kritiskt tänkande och hjälpa dig att få kunskaper som perception, tolkning och uppfinningsrikedom när du få en förståelse för digital design affärsmetoder. I grafisk design kurser, har du möjlighet att lära sig branschstandard ... [+]

Associate examen i Digital Design

Utveckla din kreativitet och förvandla dina konstnärliga talanger i en karriär med vår Digital Design kurs. Detta program lägger tyngdpunkten på att utveckla din förmåga till kritiskt tänkande och hjälpa dig att få kunskaper som perception, tolkning och uppfinningsrikedom när du få en förståelse för digital design affärsmetoder.

I grafisk design kurser, har du möjlighet att lära sig branschstandard programvara, såsom Adobe Creative Suite 5® programvara (Photoshop, Illustrator, Flash, InDesign och Dreamweaver) och hur man använder dessa program för att lösa designproblem. Du kan också lära dig att vässa din förmåga att visuellt omsätta idéer i ett avsett meddelande till en målgrupp som du förbereder dig för en karriär som en digital designer i ett brett spektrum av inställningar sysselsättningen.... [-]


Design och grafisk teknik Associate Degree

Northeast Wisconsin Technical College
Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Amerikas förenta stater Green Bay

Kreativa designprofessorer kombinerar konstnärliga förmågor med teknisk kunskap för att skapa mönster som används i tryck och elektronik. Under dina studier kommer du att skapa, underhålla och presentera en professionell portfölj som visar ditt bästa arbete. [+]

Kreativa designprofessorer kombinerar konstnärliga förmågor med teknisk kunskap för att skapa mönster som används i tryck och elektronik. Under dina studier kommer du att skapa, underhålla och presentera en professionell portfölj som visar ditt bästa arbete. Som examen i Design och Graphic Technology-programmet är du placerad för en rad olika karriärer, bland annat grafisk formgivare, reklamspecialist, digital utskriftsteknik, publikationsdesigner, PR-professionell, förpresstekniker och webbdesigner.

Sysselsättningspotential

En examen från detta program kommer att ha potential för sysselsättning inom följande områden:

Desktop Publisher: producerar professionella publikationer med hjälp av elektronisk publiceringsprogramvara, skannar grafiska bilder, placerar text och grafikfiler på sidan och driver utdataenheter.Grafisk Designer: utvecklar reklamkoncept och förbereder konst för de slutliga presentationerna.Reklamassistent: arbetar med annonsadministratören eller butikschefen för att planera och förbereda reklam för utskrift, radio och tv-användning.Kommersiell konstarbetare: förbereder konstverk och kopia för användning i etikettproduktion, paketdesign, tryckt material; förbereder processavskiljningar; preflights elektroniska filer; hanterar färgkontroll och hanterar teckensnitt.Digital Print Technician: förbereder datafiler för utskrift av variabel data eller producerar utskriftsapplikationer.Layout Designer: designar grundläggande planer för tryckannonsering, skickas på jobbet till en kommersiell artist eller copywriter och ansvarar för slutliga elektroniska filer.Utskriftsstödsarbetare / Kundtjänst Representant: hanterar elektroniska och förpressade operationer, gör färgseparationer, elektronisk scanning, bildredigering och färgsäkerhet.PR-assistent: assisterar i PR-aktiviteter som hjälper till att producera broschyrer, pressmeddelanden, visar och nyhetsbrev; organiserar och förbereder material för användning i presentationer.Pre-Press Technician: förbereder datordokument för utskrift fångst, fontanvändning, bildanvändning, färghantering, urklippsbanor och lägga hög- och lågupplösningsgrafik i dokument.Website Designer: bygger grafiska element för funktionella webbplatser.Krav för programinmatning... [-]