Associate Degree

Jämför 327 Associate Degrees 2019

Master

Vad är en "Associate Degree"?

En "Associate Degree" är en examen inom högre utbildning som erbjuds av så kallade "community colleges", tekniska högskolor och universitet. Vanligtvis tar det två år att ta en "Associate Degree". I en del länder kan man få en "Associate Degree" efter att ha slutfört de första två åren på ett kandidatprogram. En del vanliga sorters "Associate Degrees" är till exempel Associate of Arts (AA) degrees, Associate of Science (AS) degrees och Associate of Applied Science (AAS) degrees. Att ha en "Associate Degree" är ett krav inom vissa delar av näringslivet, medan den i andra sektorer helt enkelt kan vara en klar fördel. 

 

Vilka är fördelarna med att ta en Associate Degree?

Det finns många fördelar med att ta en "Associate Degree"-examen. Att ta en "Associate Degree" ger studenten en tvåårig erfarenhet av studentlivet. Detta utvecklar en mer avancerad förståelse för själva ämnesområdet som studeras och hjälper till att bygga karaktär. De som har en "Associate Degree" är ofta mer eftertraktade än de andra sorters avancerade examina, och en "Associate Degree" kan också leda till högre lön. Arbetsgivarna inser att de som har en "Associate Degree" har en djupare förståelse för det ämnesområde de har studerat.

Vad studerar man på ett "Associate Degree"-program?

"Associate Degree"-program erbjuds inom ett brett spektrum av olika akademiska ämnen. Det finns "Associate Degree"-program inom teknik, företagsekonomi, konst, humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap. "Associate Degree"-program erbjuds vid universitet och högskolor i hela världen. Man kan till exempel ta en "Associate Degree" i inredningsarkitektur och design i Australien, eller inom naturvetenskap och juridik i USA.

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig med en "Associate Degree"?

Att ta en "Associate Degree" kan ha en betydande positiv inverkan på framtida karriärmöjligheter. Som jobbsökande blir man både mer konkurrenskraftig och har möjlighet att både få högre lön och bli befordrad snabbare. Företag kan vara mer villiga att överväga att befordra någon som både har arbetslivserfarenhet och en akademisk examen. "Associate Degree" kan öppna dörren till fortsatt högre utbildning, då en del studiepoäng kan återanvändas i en kandidatexamen, vilket kan leda vidare till en masterexamen.

Hur mycket kostar det att ta en "Associate Degree"?

Hur mycket det kostar att ta en "Associate Degree" varierar från universitet till universitet, och från land till land. Terminsavgiften kan också variera beroende på vilket ämne man studerar. Det är viktigt att samla information om kostnaderna i samband med en "Associate Degree" för att kunna välja rätt program. Du kan kontakta det universitet eller den högskola som erbjuder det studieprogram du är intresserad av för att få mer information om terminsavgifter och andra kostnader, samt för att få veta om de kan erbjuda någon sorts ekonomiskt stöd (t.ex. stipendier).

Varför ta en "Associate Degree" på internet?

 

Att ta en "Associate Degree" på internet kan öppna dörren till högre utbildning för dem som annars kanske inte skulle ha haft möjlighet att studera på grund av långa avstånd och stressiga scheman. Nätbaserade "Associate Degree"-program använder sig av e-lärandeteknologi för att ta med klassrummet hem till dig. Att studera medan man i övrigt har ett pressat schema kan vara skrämmande, men nätbaserade studieprogram är utformade för att hjälpa dig att förverkliga dina mål utan att behöva offra andra ting i ditt liv. Lärare kan kommunicera direkt med sina studenter på "Associate Degree"-program på nätet. Slutresultatet efter att ha utexaminerats från ett nätbaserat "Associate Degree"-program är det samma som efter att ha gått ett vanligt program på campus.

Läs Mer

Associerad vetenskap inom fysik och förkonstruktion

Valley Forge Military College
Campusstudier Heltid August 2019 Amerikas förenta stater Wayne

Associate of Science i fysikvetenskap och föringenjörsprogram ger studenterna en solid grund i den vetenskapliga metoden och kunskapen om de principer som styr fysiska världens verkningar. [+]

Associate of Science i fysikvetenskap och föringenjörsprogram ger studenterna en solid grund i den vetenskapliga metoden och kunskapen om de principer som styr fysiska världens verkningar. Studenter i detta program kan välja en av två spår baserat på deras intresse: forskning i fysik, Bio-Physics, geofysik, Industri Tech, eller Pre-Engineering.

Pre-engineering spår är strukturerad för de studenter som planerar att överföra till ett ingenjörsprogram och kräver studenterna att vidta särskilda kurser i kalkyl och ingenjörs statik.

Utbildningar

Vår militär tradition gynnar alla studenter: de som går vidare till officersutbildning och de som väljer att bedriva andra vägar. En studie av Korn / Ferry International visar att de ledaregenskaper som lärs ut i militär utbildning ökar framgång i företagens liv - som kan vara anledningen till många av våra studenter går vidare till kapten egna företag. Oavsett ditt mål, har VFMC akademiska program som hjälper dig att komma dit.... [-]


Högskola Diplom Associates Degree Pathway

Brighton College Virtual High School
Online Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Gymnasiet och högskolan har precis blivit enklare! Du kan slutföra din gymnasiet diplom och associerade examen samtidigt med ett speciellt program som endast erbjuds på Brighton College Virtual High School ! [+]

Gymnasiet och högskolan har precis blivit enklare! Du kan slutföra din gymnasiet diplom och associerade examen samtidigt med ett speciellt program som endast erbjuds på Brighton College Virtual High School !

Vid BCVHS hänvisar vi till dina högskoleexamenval som Pathways . Vi kallar dem Pathways eftersom vi tror att eleverna ska använda sin tid på gymnasiet för att inleda sin egen personliga Pathway till framgång.

Genom att erbjuda ackrediterade online-program med en NCAA-godkänd kursplan för studenter som vill få tillgång till alla fördelarna med en amerikansk utbildning, levererar BCVHS en världsledande utbildning - var du än befinner dig i världen. Det kommer också med alla fördelarna med online-inlärning, inklusive flexibilitet, överkomliga priser och anpassningsbarhet, vilket gör det ännu enklare för elever att uppnå sina mål.... [-]


Associera grad av verksamhet i den internationella hotell och resort management

Blue Mountains International Hotel Management School China
Campusstudier Heltid 2 år March 2019 Kina Suzhou

Denna grad program ger studenterna en bred verksamhet - fokuserad utbildning i alla viktiga aspekter av hotell och resort management. Programmet förbereder eleverna för övervakning och hantering av praktikplatser efter examen inom hotellbranschen samt tillhörande logi, gästfrihet och turism. [+]

Studie Resplan

2 år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 månader i Australien - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Denna grad program ger studenterna en bred verksamhet - fokuserad utbildning i alla viktiga aspekter av hotell och resort management. Programmet förbereder eleverna för övervakning och hantering av praktikplatser efter examen inom hotellbranschen samt tillhörande logi, gästfrihet och turism.

Studera vår tvååriga grundutbildning Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou.

Varför studera på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Studera på Australien och Asien: s Number 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Examen med en globalt erkänd examen särskilt utformad för besöksnäringen (TEQSA Ackrediterad) Dra nytta av fördelarna och globala karriärmöjligheter som finns när du studerar i Kina. Utexaminerade framgångsrikt flytta vidare till goda karriärmöjligheter i den globala hotellbranschen. Internationella studenter studerar kinesiska språket hela Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) och är försedda med fullt studentvisum stöd. Fördelar GARANTERAS KARRIÄR MÖJLIGHETER Gästfrihet och turism är den snabbast växande industrin i världen. Kinas besöksnäringen blomstrar. INTERNATIONELLT ERKÄNNANDE KVALIFIKATION Skolan har etablerat ett stort nätverk av internationella kedjan hotell och utbildningsinstitutioner där studenter har byggt sin karriär eller främjat sin utbildning utomlands tack vare deras gästfrihet utbildning. VÅRA KURSER ges på engelska Våra utbildningsprogram och läromedel utvecklas och följa samma lärandemål och bedömningar som Blue Mountains International Hotel Management School - Australien, vilket garanterar en hög standard utbildningens kvalitet i Business (International Hotel & Resort Management).... [-]

Fast Track Academy

Wallace State Community College
Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater Hanceville

Slutföra en associerad examen, högskolecertifikat eller upp till 60 timmars överföringskredit före högskoleexamen! [+]

Slutföra en associerad examen, högskolecertifikat eller upp till 60 timmars överföringskredit före högskoleexamen!

Fast Track är ett gemensamt partnerskap mellan Wallace State och ett lokalt skolsystem som gör det möjligt för gymnasieskolan och seniorer att fylla upp till två års högskoleexamen före gymnasiet. Alla kurser utförs på Wallace State campus, men studenterna kan fortfarande återvända till sin lokala gymnasium för att delta i extracurricular aktiviteter.

För att vara berättigad måste studenten:

Har slutfört 10: e klassenHa en GPA på 3,0 eller högre för att anmäla dig till akademiska kurser och 2,5 för att anmäla dig till kurser inom teknik och hälsaSkicka skriftlig rekommendation från den lokala gymnasieskolan inklusive godkännande av huvudansvarige och superintendentTräffa WSCC behörighetskravKompleta tentaminaxamina... [-]

Associera i tillämpad vetenskaplig grad i supply chain management

Washtenaw Community College
Online Heltid 4 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Ann Arbor

Detta är ett online-program. Studenter kan slutföra detta program från sitt hemland. Eleverna kommer att lära sig hur man anpassar leverantörskedjestrategierna med företagsmål för att samordna leverantörer, tillverkare, distributörer och återförsäljare, så att produkter och tjänster är tillgängliga för slutkonsumenten på ett tidigt och kostnadseffektivt sätt samtidigt som de uppfyller kundernas krav. Som en del av programmet kommer studenterna att vara redo att ta de tester som krävs för att få certifikat från CLA (Certified Logistics Associate) och CLT (Certified Logistics Technician). [+]

Detta program är tillgängligt på campus eller online

Beskrivning

Detta program förbereder eleverna för jobb med uppgifter som tilldelats en bokföringskonto, till exempel att verifiera tillägg, kontrollera revisioner, inlägg, kuponger, analysera konton och upprätta finansiella rapporter. Många av kurserna överförs till fyraåriga högskolor.

Articulation

Washtenaw Community College i Ann Arbor, Michigan har mer än 120 artikulationsavtal med fyraåriga högskolor i hela staten. Studenter som planerar att överföra till en fyraårig högskola bör träffas med en rådgivare för att säkerställa att Michigan Transfer Agreement krav är uppfyllda.

Kontaktinformation ... [-]

Associate Degree in Cosmetology

Seward County Community College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Liberal

Kosmetologiprogrammet vid SCCC ger studenterna möjlighet att utveckla ett brett utbud av tekniska färdigheter inom hårdesign, nagelteknik och hudvård. Genom klassrum och klinisk inlärning lär eleverna det senaste inom skärning, stil, färg och hårvårdsteknik. pedikyr, manikyr, tips och nageltekniker; och ansiktsbehandlingar, vaxning, smink och hudvårdsteknik. Efter avslutad program kan kosmetologistudenter sitta för tillståndslicensexamen, som krävs för att träna kosmetologi i delstaten Kansas. Statliga lagar för arbete som kosmetolog varierar; kosmetologifältet erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter, bland annat frisyrer, makeupartister, hudvårdskonsult, nageltekniker, salong eller spachef / ägare, hårfärgare, fotostylist, produktpedagog, distributör / säljkonsult och mycket mer. [+]

Kosmetologiprogrammet vid SCCC ger studenterna möjlighet att utveckla ett brett utbud av tekniska färdigheter inom hårdesign, nagelteknik och hudvård. genom klassrummet och klinisk inlärning lär eleverna det senaste inom skärning, stil, färg och hårvårdsteknik; pedikyr, manikyr, tips och nageltekniker; och ansiktsbehandlingar, vaxning, smink och hudvårdsteknik.

Öppet i juli 2001 ligger den 6 000 kvadratmeter stora byggnaden på nordvästra hörnet av campus och är utrustad med välbelagd parkering för studenter och kunder och erbjuder utsatt handikapparkering. Kosmetologskolans salongklinik har ett bekvämt mottagningsområde som innehåller en stor display av professionella detaljhandeln.... [-]


Associate in Fine Arts Degree (AFA) Konst, Musik

Moraine Valley Community College
Campusstudier Heltid 64 - 65 öppettider September 2019 Amerikas förenta stater Palos Hills

Detta program kräver minst 64 kredit timmar och erbjuder de grundläggande kurser som krävs i de två första åren av en musik examen. Studenter som är intresserade av att överföra till ett baccalaureatprogram borde vara medvetna om att överföringstillträde kommer att vara konkurrenskraftig och kräver generellt en audition tillsammans med praktikprov för antagning till den stora, avancerade kursplaceringen och stipendieövervägandet. [+]

AFA-gradskonst, musik

Studenter kan slutföra sina första två år av studier vid Moraine Valley för praktiskt taget alla kandidatexamen på en fyraårig högskola eller universitet. Varje av Morendalens associerade grader-Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS), Associate in General Studies (AGS) och Associate in Fine Arts (AFA) -har en kombination av grundläggande allmänna utbildningskurser och major- specifika valfria ämnen. För en lyckad överföring måste studenterna överväga vilken fyraårig högskola eller universitet de vill delta i och måste välja noggrant kursen. Moraine Valley akademiska rådgivare är tillgängliga för att hjälpa studenter att utveckla en individuell pedagogisk plan.... [-]


Associate Degree - Företagsekonomi

Parkland College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Champaign

Med karriärmöjligheter som sträcker sig från kontorsassistent till högsta ledning är företagsadministration ett populärt karriärfält bland studenter som planerar överföring till en fyraårig högskola eller universitet. Vår övergångsgrad erbjuder nybörjarkurser på avancerad nivå, samt kurser inom redovisning, affärssystem och affärsrätt. [+]

Med karriärmöjligheter som sträcker sig från kontorsassistent till högsta ledning är företagsadministration ett populärt karriärfält bland studenter som planerar överföring till en fyraårig högskola eller universitet. Vår övergångsgrad erbjuder nybörjarkurser på avancerad nivå, samt kurser inom redovisning, affärssystem och affärsrätt.

Företagsekonomi programmet innehåller kurser inom allmän verksamhet, redovisning, ekonomi, marknadsföring och ledning vi liksom allmänna utbildningskurser. Alternativet är tillgängligt för att ta de flesta klasserna i onlineformatet./>

Följande rekommendationer gäller för kurser och program inom alla dessa områden:... [-]


Associate of Science i Business Administration

Humboldt International University
Online Deltid 24 månader March 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Den Associate of Science i Business Programmet fokuserar på att utbilda, utbildning, och utveckla elevernas förmåga att hantera de ständigt ökande komplexiteten i verksamheten. Programmet kommer att ge en grund att bygga en framgångsrik karriär i näringslivet och ge förståelse för genomförandet av affärsfunktioner i den lokala och internationella miljön. [+]

Den Associate of Science i Business Programmet fokuserar på att utbilda, utbildning, och utveckla elevernas förmåga att hantera de ständigt ökande komplexiteten i verksamheten. Programmet kommer att ge en grund att bygga en framgångsrik karriär i näringslivet och ge förståelse för genomförandet av affärsfunktioner i den lokala och internationella miljön. Detta program erbjuder en sekvens av kurser som ger konsekvent och rigorös innehåll i linje med utmanande akademiska normer och relevanta tekniska kunskaper och färdigheter som behövs för att förbereda sig för vidareutbildning och karriär såsom nybörjar management trainee positioner inom marknadsföring och internationella affärsmiljön.... [-]


Associate Degree i redovisning

Henry Ford College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Detroit

Programmet undersöker redovisnings teori och praktik, och hur redovisning relationer mellan andra viktiga verksamheter såsom löner, budget och finans. [+]

Programmet undersöker redovisnings teori och praktik, och hur redovisning relationer mellan andra viktiga verksamheter såsom löner, budget och finans.

Mål Förbered bokslut enligt god redovisningssed (GAAP). Utvärdera affärsbeslut med tanke på den rättsliga och ekonomiska ram inom vilken affärsfunktioner. Analysera finansiella rapporter. Förbered slutrapporter som sammanfattar planerings- och kontrollaktiviteter. Demonstrera effektiv skriftlig, verbal och icke-verbal kommunikation i omvärlden. Demonstrera industristandard datorkunskaper. Graders Specifika Krav

Alla studenter får ett Associate Degree krävs för att uppfylla examens-specifika krav och General Education krav. Kurser som anges i de obligatoriska Core och / eller krävs Support Kurser kan också användas för att uppfylla examensspecifika och allmänbildning krav. Utvecklings kurser (de numrerade under 100) kan inte användas för att uppfylla dessa krav.... [-]


Atletisk utbildningsprogram

Independence Community College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Independence

Tvåårs utbildningen i idrotts- utbildning vid ICC är utformad för studenter som är intresserade av en allierad vårdyrke specialiserat sig på vård av idrottare. ICC studerande atletisk tränare kommer att få värdefull atletisk träning kunskaper och färdigheter genom både akademiker och praktiska erfarenheter ... [+]

Athletic Training Program

Tvåårs utbildningen i idrotts- utbildning vid ICC är utformad för studenter som är intresserade av en allierad vårdyrke specialiserat sig på vård av idrottare. ICC studerande atletisk tränare kommer att få värdefull atletisk träning kunskaper och färdigheter genom både akademiker och praktiska erfarenheter.

När inte direkt att göra med en skada på arbetsplatsen eller på spelplanen, idrottstränare arbetar ofta för att utbilda människor om hur man undviker vanliga skador såsom stukningar, sträckningar och andra jobb eller idrottsrelaterade skador.

Independence Community College erbjuder en Associate of Science examen i idrotts- utbildning med tonvikt på idrottsmedicin, akutsjukvård och förebyggande av skador. ICC elev utbildare får värdefull akademisk undervisning samt praktisk erfarenhet och hands-on-utbildning genom engagemang med akademins idrottslag. ... [-]


Associate Degree i psykologi

College of Marin
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Kentfield Novato

Kursutbud är utformade för att bekanta studenterna med de fakta, teorier och samtida trender i psykologi och mänsklig utveckling och hur dessa principer kan införlivas i en meningsfull förståelse av sig själv. För studenter som avser att större i psykologi, det finns flera områden av koncentrations och karriärmöjligheter. [+]

Kursutbud är utformade för att bekanta studenterna med de fakta, teorier och samtida trender i psykologi och mänsklig utveckling och hur dessa principer kan införlivas i en meningsfull förståelse av sig själv. För studenter som avser att större i psykologiDet finns flera områden av koncentrations och karriärmöjligheter.

Karriärmöjligheter Aktiviteter Director, Administratör, reklam Account Executive, konstterapeut, barn psykolog, klinisk psykolog, Community Mental Health Worker, kriminalvårdschef, rådgivare, kundtjänst, drog / alkohol rådgivare, relationer till anställda Specialist, sysselsättning Intervjuare / rådgivare, experimentell psykolog, Industrial psykolog, Manpower Development Specialist, Market Research Analyst, äktenskap, familj och barn rådgivare, minister, personalspecialist, skyddstillsyn / Parole, Program Director, psykiatrisk socialarbetare, psykiatriska tekniker, Psykiater, Psychometrist, folkhälsa Utbildare, PR representant, rekreation specialist / terapeut, rehabiliterings, forskningsassistent, bostäder rådgivare, säljare, skolpsykolog, specialpedagogik, Tal patolog / terapeut, statistiker, utbildning specialist, välfärd arbetare, ungdomsorganisationen Leader ... [-]

Associerad i brottmålsdomstolen

Spartanburg Methodist College
Online Heltid Deltid 18 månader July 2019 Amerikas förenta stater Spartanburg + 1 fler

Oavsett om du är ute efter att flytta till en ny position eller bara vill ha nöjet att fylla din examen ... kan en online Associate in Criminal Justice grad hjälpa dig att uppnå dina mål! Spartanburg Methodist College online straffrättsliga program ger dig flexibilitet och möjlighet att slutföra dina studier när som helst och var som helst. [+]

En online-associerad med Criminal Justice-graden hjälper dig att lära dig färdigheter som kan leda till högre betalningsjobb och kampanjmöjligheter och skilja dig från konkurrensen. Detta program är utformat med den professionella i åtanke. Vår virtuella klassrumsupplevelse ger dig flexibiliteten att slutföra din examen i en effektiv inlärningsmiljö - 100% Online. Kurser är utformade och undervisade av ledande yrkesverksamma inom området och inkluderar: Introduktion till brottslighetssystemet, Polisadministrationen, Introduktion till kriminologi, Straffrättsligt bevis och förfaranden, Introduktion till strafflag, Juvenile relationer, Introduktion till rättelser och Introduktion till rättsmedicin Vetenskap.... [-]


Arkitektonisk teknik Associate Degree

Northeast Wisconsin Technical College
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Amerikas förenta stater Green Bay

Karriär inom arkitektonisk teknik gör att du kan driva din passion för att designa, rita, skapa och lösa problem. Som arkitektur inom arkitektonisk teknik kommer du att vara beredd att arbeta inom många områden relaterade till arkitektur och konstruktion.

[+]

Karriär inom arkitektonisk teknik gör att du kan driva din passion för att designa, rita, skapa och lösa problem. Som arkitektur inom arkitektonisk teknik kommer du att vara beredd att arbeta inom många områden relaterade till arkitektur och konstruktion. Karriär inkluderar arkitektonisk tekniker, byggande informationsmodell specialist, byggmaterial säljpersonal, byggsystem design tekniker, butik ritning författare, strukturarbetare, och bostäder designer eller estimator. Med ytterligare utbildning och / eller arbetslivserfarenhet kan du bli arkitekt, byggnadsinspektör, kommersiell eller industriell bedömare, konstruktionsingenjör, specifikationskribent eller projektledare.

SysselsättningspotentialByggande informationsmodellspecialist: samordnar utveckling av virtuella byggnadsinformationsmodeller som integrerar arkitektoniska, strukturella och byggsystem som ska användas för konstruktionskoordinering.Byggmaterial Försäljningsperson: Verkar i detaljhandeln av byggprodukter i ett byggnadsmaterialcenter.Byggsystemstekniker: arbetar under ledning och övervakning av en arkitekt eller professionell ingenjör, förbereder arbetsritningar för hvacr, el- och rörsystem inom en byggnad.Shop Drawing Draftsperson: arbetar under överinseende av en professionell ingenjör, utvecklar tillverknings- och monteringsritningar för komponenter som används vid konstruktion.Strukturell föredragande: arbetar under ledning och övervakning av en arkitekt eller professionell ingenjör, förbereder arbetsritningar för stål-, betong- och träbyggsystem.Residential Designer: arbetar självständigt med att utforma och utforma bostäder för byggnadscentraler eller bostadsentreprenörer.Krav för programinmatning... [-]

Associate of Science i brottmål

University of Management and Technology
Online September 2019 Amerikas förenta stater Arlington

ASCJ kräver en framgångsrik slutförande av 60-termins kredittimmar av undervisning på lägre nivå (nybörjare och senare år). [+]

Handla om

ASCJ kräver en framgångsrik slutförande av 60-termins kredittimmar av undervisning på lägre nivå (nybörjare och senare år).

ASCJ lägger stor vikt vid allmänna utbildningskurser som kommer att ge en grund för inresa till BSCJ-programmet. Allmän utbildningskurser är utformade för att bredda en studerandes pedagogiska grund. De omfattar kurser inom områden som kommunikation, engelska, regering, historia, psykologi, sociologi, matematik och statistik.

ASCJ-programmål

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Förklara de grundläggande begreppen, rollerna och funktionerna i straffrätten och straffrättssystemetVisa kunskap om kärnelementen i administrationen av rättvisa ämnenApplicera praktisk kunskap för att upprätthålla lagen samtidigt som du behåller de individuella skyddsreglerna enligt den amerikanska konstitutionen och lagenUtvärdera ledande teorier och metoder som tillämpas på brottsförvaltningsadministrationenASCJ Core CoursesCJ 100 Introduktion till brottmålCJ 105 Introduktion till ungdomsrättenCJ 201 Introduktion till strafflagCJ 206 Introduktion till brottsbekämpningCJ 211 Introduktion till korrigeringar [-]