Associate Degree

Jämför 345 Associate Degrees 2019

Master

Vad är en "Associate Degree"?

En "Associate Degree" är en examen inom högre utbildning som erbjuds av så kallade "community colleges", tekniska högskolor och universitet. Vanligtvis tar det två år att ta en "Associate Degree". I en del länder kan man få en "Associate Degree" efter att ha slutfört de första två åren på ett kandidatprogram. En del vanliga sorters "Associate Degrees" är till exempel Associate of Arts (AA) degrees, Associate of Science (AS) degrees och Associate of Applied Science (AAS) degrees. Att ha en "Associate Degree" är ett krav inom vissa delar av näringslivet, medan den i andra sektorer helt enkelt kan vara en klar fördel. 

 

Vilka är fördelarna med att ta en Associate Degree?

Det finns många fördelar med att ta en "Associate Degree"-examen. Att ta en "Associate Degree" ger studenten en tvåårig erfarenhet av studentlivet. Detta utvecklar en mer avancerad förståelse för själva ämnesområdet som studeras och hjälper till att bygga karaktär. De som har en "Associate Degree" är ofta mer eftertraktade än de andra sorters avancerade examina, och en "Associate Degree" kan också leda till högre lön. Arbetsgivarna inser att de som har en "Associate Degree" har en djupare förståelse för det ämnesområde de har studerat.

Vad studerar man på ett "Associate Degree"-program?

"Associate Degree"-program erbjuds inom ett brett spektrum av olika akademiska ämnen. Det finns "Associate Degree"-program inom teknik, företagsekonomi, konst, humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap. "Associate Degree"-program erbjuds vid universitet och högskolor i hela världen. Man kan till exempel ta en "Associate Degree" i inredningsarkitektur och design i Australien, eller inom naturvetenskap och juridik i USA.

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig med en "Associate Degree"?

Att ta en "Associate Degree" kan ha en betydande positiv inverkan på framtida karriärmöjligheter. Som jobbsökande blir man både mer konkurrenskraftig och har möjlighet att både få högre lön och bli befordrad snabbare. Företag kan vara mer villiga att överväga att befordra någon som både har arbetslivserfarenhet och en akademisk examen. "Associate Degree" kan öppna dörren till fortsatt högre utbildning, då en del studiepoäng kan återanvändas i en kandidatexamen, vilket kan leda vidare till en masterexamen.

Hur mycket kostar det att ta en "Associate Degree"?

Hur mycket det kostar att ta en "Associate Degree" varierar från universitet till universitet, och från land till land. Terminsavgiften kan också variera beroende på vilket ämne man studerar. Det är viktigt att samla information om kostnaderna i samband med en "Associate Degree" för att kunna välja rätt program. Du kan kontakta det universitet eller den högskola som erbjuder det studieprogram du är intresserad av för att få mer information om terminsavgifter och andra kostnader, samt för att få veta om de kan erbjuda någon sorts ekonomiskt stöd (t.ex. stipendier).

Varför ta en "Associate Degree" på internet?

 

Att ta en "Associate Degree" på internet kan öppna dörren till högre utbildning för dem som annars kanske inte skulle ha haft möjlighet att studera på grund av långa avstånd och stressiga scheman. Nätbaserade "Associate Degree"-program använder sig av e-lärandeteknologi för att ta med klassrummet hem till dig. Att studera medan man i övrigt har ett pressat schema kan vara skrämmande, men nätbaserade studieprogram är utformade för att hjälpa dig att förverkliga dina mål utan att behöva offra andra ting i ditt liv. Lärare kan kommunicera direkt med sina studenter på "Associate Degree"-program på nätet. Slutresultatet efter att ha utexaminerats från ett nätbaserat "Associate Degree"-program är det samma som efter att ha gått ett vanligt program på campus.

Läs Mer

Associera i företagsekonomi

Valley Forge Military College
Campusstudier Heltid August 2019 Amerikas förenta stater Wayne

Associate i Business Administration-programmet erbjuder en rigorös akademisk läroplan inriktad på att uppfylla alla de krav som Associate of Arts examen samtidigt positionera studenten för ett större i företagsekonomi vid VFMC och efterföljande överföring till en fyraårig institution, i jakten på en kandidatexamen . [+]

Associate i företagsekonomi

Associate i Business Administration-programmet erbjuder en rigorös akademisk läroplan inriktad på att uppfylla alla de krav som Associate of Arts examen samtidigt positionera studenten för ett större i företagsekonomi vid VFMC och efterföljande överföring till en fyraårig institution, i jakten på en kandidatexamen . Målet med programmet är att utsätta den studerande till teorier och principer olika företag discipliner så att studenten kan bättre bedöma deras intressen och fallenhet för detta område av studien. Teorin förbättras ytterligare med hjälp av program till det verkliga livet och arbetslivserfarenhet i branschen arenan och aktuella händelser.... [-]


Högskola Diplom Associates Degree Pathway

Brighton College Virtual High School
Online Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Gymnasiet och högskolan har precis blivit enklare! Du kan slutföra din gymnasiet diplom och associerade examen samtidigt med ett speciellt program som endast erbjuds på Brighton College Virtual High School ! [+]

Gymnasiet och högskolan har precis blivit enklare! Du kan slutföra din gymnasiet diplom och associerade examen samtidigt med ett speciellt program som endast erbjuds på Brighton College Virtual High School !

Vid BCVHS hänvisar vi till dina högskoleexamenval som Pathways . Vi kallar dem Pathways eftersom vi tror att eleverna ska använda sin tid på gymnasiet för att inleda sin egen personliga Pathway till framgång.

Genom att erbjuda ackrediterade online-program med en NCAA-godkänd kursplan för studenter som vill få tillgång till alla fördelarna med en amerikansk utbildning, levererar BCVHS en världsledande utbildning - var du än befinner dig i världen. Det kommer också med alla fördelarna med online-inlärning, inklusive flexibilitet, överkomliga priser och anpassningsbarhet, vilket gör det ännu enklare för elever att uppnå sina mål.... [-]


Associera i tillämpad vetenskaplig grad i supply chain management

Washtenaw Community College
Online Heltid 4 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Ann Arbor

Detta är ett online-program. Studenter kan slutföra detta program från sitt hemland. Eleverna kommer att lära sig hur man anpassar leverantörskedjestrategierna med företagsmål för att samordna leverantörer, tillverkare, distributörer och återförsäljare, så att produkter och tjänster är tillgängliga för slutkonsumenten på ett tidigt och kostnadseffektivt sätt samtidigt som de uppfyller kundernas krav. Som en del av programmet kommer studenterna att vara redo att ta de tester som krävs för att få certifikat från CLA (Certified Logistics Associate) och CLT (Certified Logistics Technician). [+]

Detta program är tillgängligt på campus eller online

Beskrivning

Detta program förbereder eleverna för jobb med uppgifter som tilldelats en bokföringskonto, till exempel att verifiera tillägg, kontrollera revisioner, inlägg, kuponger, analysera konton och upprätta finansiella rapporter. Många av kurserna överförs till fyraåriga högskolor.

Articulation

Washtenaw Community College i Ann Arbor, Michigan har mer än 120 artikulationsavtal med fyraåriga högskolor i hela staten. Studenter som planerar att överföra till en fyraårig högskola bör träffas med en rådgivare för att säkerställa att Michigan Transfer Agreement krav är uppfyllda.

Kontaktinformation ... [-]

Associera grad av verksamhet i den internationella hotell och resort management

Blue Mountains International Hotel Management School China
Campusstudier Heltid 2 år March 2019 Kina Suzhou

Denna grad program ger studenterna en bred verksamhet - fokuserad utbildning i alla viktiga aspekter av hotell och resort management. Programmet förbereder eleverna för övervakning och hantering av praktikplatser efter examen inom hotellbranschen samt tillhörande logi, gästfrihet och turism. [+]

Studie Resplan

2 år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 månader i Australien - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Denna grad program ger studenterna en bred verksamhet - fokuserad utbildning i alla viktiga aspekter av hotell och resort management. Programmet förbereder eleverna för övervakning och hantering av praktikplatser efter examen inom hotellbranschen samt tillhörande logi, gästfrihet och turism.

Studera vår tvååriga grundutbildning Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou.

Varför studera på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Studera på Australien och Asien: s Number 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Examen med en globalt erkänd examen särskilt utformad för besöksnäringen (TEQSA Ackrediterad) Dra nytta av fördelarna och globala karriärmöjligheter som finns när du studerar i Kina. Utexaminerade framgångsrikt flytta vidare till goda karriärmöjligheter i den globala hotellbranschen. Internationella studenter studerar kinesiska språket hela Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) och är försedda med fullt studentvisum stöd. Fördelar GARANTERAS KARRIÄR MÖJLIGHETER Gästfrihet och turism är den snabbast växande industrin i världen. Kinas besöksnäringen blomstrar. INTERNATIONELLT ERKÄNNANDE KVALIFIKATION Skolan har etablerat ett stort nätverk av internationella kedjan hotell och utbildningsinstitutioner där studenter har byggt sin karriär eller främjat sin utbildning utomlands tack vare deras gästfrihet utbildning. VÅRA KURSER ges på engelska Våra utbildningsprogram och läromedel utvecklas och följa samma lärandemål och bedömningar som Blue Mountains International Hotel Management School - Australien, vilket garanterar en hög standard utbildningens kvalitet i Business (International Hotel & Resort Management).... [-]

Associate in Arts in Wilderness Education

Lake Tahoe Community College
Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater South Lake Tahoe

Wilderness Education Programmet vid Lake Tahoe Community College erbjuder akademiska fältkurser över Sierra Nevada. Våra kurser utmanar studenterna att lära sig inte bara från böcker utan även från det naturliga landskapet. Eftersom lärande och levande är integrerade med fältet, ger våra kurser möjlighet till både intellektuell och personlig tillväxt. Vi söker studenter med en nyfikenhet om naturen, en vilja att arbeta hårt, och möjligheten att resa och studera samarbetet i en utomhus miljö. [+]

Wilderness Education Programmet vid Lake Tahoe Community College erbjuder akademiska fältkurser över Sierra Nevada. Våra kurser utmanar studenterna att lära sig inte bara från böcker utan även från det naturliga landskapet. Eftersom lärande och levande är integrerade med fältet, ger våra kurser möjlighet till både intellektuell och personlig tillväxt. Vi söker studenter med en nyfikenhet om naturen, en vilja att arbeta hårt, och möjligheten att resa och studera samarbetet i en utomhus miljö.

Wilderness Education-examen eller certifikatet är utformat för att förbereda studenterna att bli teoretiskt och tekniskt kompetenta vildmarksperspektiv som kan använda sina kunskaper som utomhusledare till olika grupper och miljöer i en värld med växande befolkning och begränsade vildmarkresurser. Läroplanen ger en balanserad grund för alla aspekter av vildmarksutbildning / friluftsliv. Eleverna kommer att få grundläggande kompetens inom utomhusbaserade aktiviteter, förståndsvetenskapliga förstudier, erfarenhetsutbildningsteori, gruppdynamik, ledarskapsteori och kompetens och miljömedvetenhet. Det läggs tonvikt på integrationen av akademiskt arbete och tekniska fältkunskaper. Avslutningen av huvudämnet är lämpligt för studenter som är utomhusinriktade och som söker individuell anrikning och tillväxt.... [-]


Associate Degree i redovisning

Seward County Community College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Liberal

Redovisning är ett informations- och mätsystem som identifierar, registrerar och kommunicerar relevant, tillförlitlig och jämförbar information om en företags affärsverksamhet. Det hjälper oss att fatta bättre beslut, inklusive bedömning av möjligheter, produkter, investeringar och sociala och samhälleliga ansvar. Kombinera en examen i redovisning med ett extra studieområde kan sätta upp dig för en karriär inom ett specialiserat område som miljö, rättsmedicin eller ideell verksamhet. Bokföringsfältet ger ett antal möjligheter till kandidater inom offentlig, ledande och statsbokföring eller som revisor. En associerad grad i redovisning förbereder inte bara individer för sysselsättning efter examen, det kan vara ett steg mot nationella ackrediteringstest. SCCC redovisningsprogrammet är nationellt ackrediterat av ackrediteringsrådet för företagsskolor och program (ACBSP). [+]

Redovisning är ett informations- och mätsystem som identifierar, registrerar och kommunicerar relevant, tillförlitlig och jämförbar information om en företags affärsverksamhet. Det hjälper oss att fatta bättre beslut, inklusive bedömning av möjligheter, produkter, investeringar och sociala och samhälleliga ansvar. Att slutföra redovisningskurser hjälper dig att tillämpa information på ett sätt som du kan använda i din bokföringskarriär eller i ditt vardagsliv.

Uppdragsbeskrivning

Uppdraget för redovisningsprogrammet vid Seward County Community College är att förbereda studenterna i redovisningsdisciplinen för yrkeskarriärer, överföringsprogram, fortbildning, personliga behov och / eller andra relaterade affärsrörelser.... [-]


Associate of Science i Liberal Arts

College of the Rockies
Campusstudier 2 år September 2019 Kanada Cranbrook

Alla College of the Rockies associerar grader motsvarar de första två åren av en kandidatexamen i konst eller i vetenskap. Studenterna bör planera noggrant för att säkerställa att alla examens krav uppfylls. Utbildningsrådgivare är tillgängliga för att hjälpa studenter att planera sina kursval för associerade grader. [+]

Översikt

Alla College of the Rockies associerar grader motsvarar de första två åren av en kandidatexamen i konst eller i vetenskap. Studenterna bör planera noggrant för att säkerställa att alla examens krav uppfylls. Utbildningsrådgivare är tillgängliga för att hjälpa studenter att planera sina kursval för associerade grader.

Allmänna kravSextio-terminspoäng i första och andra årskurser.En genomsnittlig totalbetyg på C eller bättre beräknad på alla kurser som räknas till en associerad examen, med en lägsta betyg på C i en kurs.DefinitionerEn första års kurs definieras som en kurs som har tilldelat överföringskredit på 100-nivå vid UBC, SFU, UVic eller UNBC.En andraårskurs definieras som en kurs som har tilldelat eller otilldelad överföringskredit på 200-nivå eller högre vid UBC, SFU, UVic eller UNBC.En Arts kurs är en kurs i ett ämnesområde för vilket det finns en Baccalaureate of Arts-examen vid UBC, SFU, UVic eller UNBC. Dessa institutioner är ansvariga för att bestämma Humaniora (inklusive kreativ och utövande konster) och samhällsvetenskapliga kurser.En naturvetenskaplig kurs är en kurs i ett ämnesområde för vilket det finns en Baccalaureate of Science grad eller Baccalaureate of Applied Science grad vid UBC, SFU, UVic eller UNBC.... [-]

Associerad i brottmålsdomstolen

Spartanburg Methodist College
Online Heltid Deltid 18 månader July 2019 Amerikas förenta stater Spartanburg + 1 fler

Oavsett om du är ute efter att flytta till en ny position eller bara vill ha nöjet att fylla din examen ... kan en online Associate in Criminal Justice grad hjälpa dig att uppnå dina mål! Spartanburg Methodist College online straffrättsliga program ger dig flexibilitet och möjlighet att slutföra dina studier när som helst och var som helst. [+]

En online-associerad med Criminal Justice-graden hjälper dig att lära dig färdigheter som kan leda till högre betalningsjobb och kampanjmöjligheter och skilja dig från konkurrensen. Detta program är utformat med den professionella i åtanke. Vår virtuella klassrumsupplevelse ger dig flexibiliteten att slutföra din examen i en effektiv inlärningsmiljö - 100% Online. Kurser är utformade och undervisade av ledande yrkesverksamma inom området och inkluderar: Introduktion till brottslighetssystemet, Polisadministrationen, Introduktion till kriminologi, Straffrättsligt bevis och förfaranden, Introduktion till strafflag, Juvenile relationer, Introduktion till rättelser och Introduktion till rättsmedicin Vetenskap.... [-]


Biträdande jordbruksföretag

Snow College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Ephraim

Agribusiness and Agriculture majors kommer att vilja slutföra en associate of science (AS), AS är en övergång grad. [+]

Agribusiness

Agribusiness and Agriculture majors kommer att vilja slutföra en associate of science (AS), AS är en övergång grad. Agri. Företags- och jordbruksstuderande tycker att det är en idealisk förberedelse för yrkesverksamheter som jordbruksföretagsledning samt många andra affärsrörelser, boskapsproduktion, växtproduktion, jordbruksförsäljning, jordbruksmarknadsföring, jordbruksutbildning och naturresursområden, t.ex. områdeshantering, skogsbruk , beteshantering och markskydd.

Vilka klasser ska jag ta?

Det beror på dina utbildnings- och karriärmål. Prata med Agribusiness / Agriculture direktör Jay Olsen eller en Student Success Advisor. Observera att de rekommenderade rekommendationerna är allmänna förslag. Alla huvudämnen inom jordbruket har olika krav. Studerande som har en överföringsinstitution i åtanke bör snarast möjligt rådfråga dessa institutioners rådgivare för jordbruksavdelningen om kursöverföring.... [-]


Associate Degree - Företagsekonomi

Parkland College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Champaign

Med karriärmöjligheter som sträcker sig från kontorsassistent till högsta ledning är företagsadministration ett populärt karriärfält bland studenter som planerar överföring till en fyraårig högskola eller universitet. Vår övergångsgrad erbjuder nybörjarkurser på avancerad nivå, samt kurser inom redovisning, affärssystem och affärsrätt. [+]

Med karriärmöjligheter som sträcker sig från kontorsassistent till högsta ledning är företagsadministration ett populärt karriärfält bland studenter som planerar överföring till en fyraårig högskola eller universitet. Vår övergångsgrad erbjuder nybörjarkurser på avancerad nivå, samt kurser inom redovisning, affärssystem och affärsrätt.

Företagsekonomi programmet innehåller kurser inom allmän verksamhet, redovisning, ekonomi, marknadsföring och ledning vi liksom allmänna utbildningskurser. Alternativet är tillgängligt för att ta de flesta klasserna i onlineformatet./>

Följande rekommendationer gäller för kurser och program inom alla dessa områden:... [-]


Associate of Applied Science i Liberal Arts / Allmänna studier

Wallace State Community College
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Hanceville

Wallace State erbjuder en utbildning som förbereder studenterna för sömlös överföring till ett antal offentliga och privata högskolor och universitet. [+]

Om programmet

Wallace State erbjuder en utbildning som förbereder studenterna för sömlös överföring till ett antal offentliga och privata högskolor och universitet.

Associate in Arts grad är utformad för studenter som planerar att överföra till en högre institution och fortsätta en studie i ett liberal arts område.

Associate in Science grad är utformad för studenter som planerar att överföra till en högre institution och bedriva en karriär för studier på ett allmänt område eller specialiserat professionellt område.

Mer än hundra grader, karriär och överföringsalternativ erbjuds genom Wallace State. Några populära överföringsprogram inkluderar jordbruk, tandvård, utbildning, teknik, förrätt, förläkemedel, apotek, socialt arbete och veterinärmedicin.... [-]


Atletisk utbildningsprogram

Independence Community College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Independence

Tvåårs utbildningen i idrotts- utbildning vid ICC är utformad för studenter som är intresserade av en allierad vårdyrke specialiserat sig på vård av idrottare. ICC studerande atletisk tränare kommer att få värdefull atletisk träning kunskaper och färdigheter genom både akademiker och praktiska erfarenheter ... [+]

Athletic Training Program

Tvåårs utbildningen i idrotts- utbildning vid ICC är utformad för studenter som är intresserade av en allierad vårdyrke specialiserat sig på vård av idrottare. ICC studerande atletisk tränare kommer att få värdefull atletisk träning kunskaper och färdigheter genom både akademiker och praktiska erfarenheter.

När inte direkt att göra med en skada på arbetsplatsen eller på spelplanen, idrottstränare arbetar ofta för att utbilda människor om hur man undviker vanliga skador såsom stukningar, sträckningar och andra jobb eller idrottsrelaterade skador.

Independence Community College erbjuder en Associate of Science examen i idrotts- utbildning med tonvikt på idrottsmedicin, akutsjukvård och förebyggande av skador. ICC elev utbildare får värdefull akademisk undervisning samt praktisk erfarenhet och hands-on-utbildning genom engagemang med akademins idrottslag. ... [-]


Associate Degree i redovisning

Henry Ford College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Detroit

Programmet undersöker redovisningsteori och övning, och hur redovisning är kopplad till andra viktiga affärsverksamheter som lön, budget och ekonomi. [+]

Du har nog hört att revisorer använder mycket matte och måste gilla nummer. Det är sant, men revisorer tycker om att jobba med människor lika mycket som att arbeta med siffror. Redovisning är som att lösa pussel men du måste ställa många frågor och göra en hel del utredande arbete för att hitta alla de saknade bitarna.

Redovisning öppnar dörrar i alla typer av affärer från kust till kust. Anledningen till att bokföringen kan vara den bästa vägen till en framgångsrik affärskarriär är att redovisning alltid har ansetts som språk och grundläggande verktyg för verksamheten. Det har alltid varit angeläget att bestämma hur ett företag gör och vad är bottenlinjen. Men under de senaste två decennierna har redovisningen förändrats dramatiskt till följd av sådana explosiva trender som datrevolutionen, ökade regeringsföreskrifter, vanliga skatterättsliga förändringar, globaliseringen av verksamheten och den pågående nedläggningen och omstruktureringen av företag .... [-]


Associate in Fine Arts Degree (AFA) Konst, Musik

Moraine Valley Community College
Campusstudier Heltid 64 - 65 öppettider September 2019 Amerikas förenta stater Palos Hills

Detta program kräver minst 64 kredit timmar och erbjuder de grundläggande kurser som krävs i de två första åren av en musik examen. Studenter som är intresserade av att överföra till ett baccalaureatprogram borde vara medvetna om att överföringstillträde kommer att vara konkurrenskraftig och kräver generellt en audition tillsammans med praktikprov för antagning till den stora, avancerade kursplaceringen och stipendieövervägandet. [+]

AFA-gradskonst, musik

Studenter kan slutföra sina första två år av studier vid Moraine Valley för praktiskt taget alla kandidatexamen på en fyraårig högskola eller universitet. Varje av Morendalens associerade grader-Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS), Associate in General Studies (AGS) och Associate in Fine Arts (AFA) -har en kombination av grundläggande allmänna utbildningskurser och major- specifika valfria ämnen. För en lyckad överföring måste studenterna överväga vilken fyraårig högskola eller universitet de vill delta i och måste välja noggrant kursen. Moraine Valley akademiska rådgivare är tillgängliga för att hjälpa studenter att utveckla en individuell pedagogisk plan.... [-]


Företagsledning - hotell- och restauranghögskolan

Northeast Wisconsin Technical College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Green Bay Marinette Sturgeon Bay + 2 fler

Hotell- och restauranghögskolan utbildar eleverna för medarbetarutbildning i hotellhantering, matservice och turism. [+]

Hotell- och restauranghögskolan utbildar eleverna för medarbetarutbildning i hotellhantering, matservice och turism.

Följ din väg

Alla krediter från följande certifikat (er) gäller för denna associerade examen: - Företagsverksamhet, 901023 Vissa krediter från följande tekniska examensbevis gäller för denna associerade examen: - Hospitality Management, 311093

Sysselsättningspotential

Det finns många arbetsuppgifter som skulle vara lämpliga för en examen från Business Management-programmet. Små organisationer kräver vanligtvis generalistiska färdigheter och stora organisationer har en tendens till någon specialisering bland sina chefer.

Med vidareutbildning och / eller arbetslivserfarenhet kan en doktorand hitta anställningsmöjligheter som chef för verksamheten med ökat ansvar, auktoritet och motsvarande lön.... [-]