Populära kategorier

Associate Program

Det finns olika typer av intresse grader tillgängliga: från medarbetare till konst till medarbetare till vetenskap och medarbetare till tillämpad vetenskap. Associate grader tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns medarbetare i en mängd olika ämnen i Arts samt i vetenskap, och många fler ämnesområden. Mångfalden av olika medarbetare kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära associerar grader som anges nedan.

Nyligen tillagda Associate-program

Southwestern Oregon Community College

Associate Of Science I Kemi

Maj 5, 2018
Associate of Science Degree i kemi vid Southwestern Oregon Community College förbereder studenter för överföring till en 4-årig skola som juniorer i antingen kemi eller biokemi majors. Läroplanen ger grundläggande kunskaper om de stora kemiområdena, som omfattar ett helt år med både allmän och organisk kemi.

ASA College

Kriminalvårdsprogram

April 28, 2018
Vårt straffrättsliga program ger studenterna en bred och sofistikerad förståelse för det straffrättsliga systemets roll i det amerikanska samhället. Eleverna förvärvar kunskap, värderingar och färdigheter som gör det möjligt för dem att analysera rationellt, straffrättsliga problem och samhällets behov på ett sätt som stämmer överens med demokratiska tr… [+]aditioner av lag, socialt välbefinnande och individuella rättigheter. [-]

Otero Junior College

Associate Of Arts Degree

April 29, 2018
Studerande som väljer att uppfylla följande examenskrav kommer att vara berättigade att ta emot konsthögskolan. Associate of Arts Degree programmet används normalt av de studenter som planerar att överföra till en fyraårig institution vid avslutandet av två år vid Otero Junior College för att slutföra sin kandidatexamen.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en Associate Degree?