Associate Program

Det finns olika typer av intresse grader tillgängliga: från medarbetare till konst till medarbetare till vetenskap och medarbetare till tillämpad vetenskap. Associate grader tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns medarbetare i en mängd olika ämnen i Arts samt i vetenskap, och många fler ämnesområden. Mångfalden av olika medarbetare kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära associerar grader som anges nedan.

Nyligen tillagda Associate-program

Cégep de Lévis-Lauzon

Industriell mekaniksteknik (industriellt underhåll)

December 17, 2018
Industriella underhållstekniker har bara ett mål: att utrustningen fungerar bäst. De arbetar uppströms, det vill säga att de ingriper för att förhindra problem genom att upprätta underhålls- och kontrollguider, de hjälper till att utbilda andra anställda, de är värdefulla tillgångar under träningen. design och installation av utrustning och letar allt… [+]id efter möjligheter att förbättra materialprestanda. [-]

Hawaii Tokai International College

AA-grad i liberala konster

December 18, 2018
HTIC erbjuder ett Associate in Arts (AA) -program med en major i Liberal Arts. Liberal Arts Program introducerar studenter till olika kunskapsområden, inklusive konst och humaniora, språk, samhällsvetenskap, naturvetenskap och matematik, och lägger stor vikt vid inlärnings- och kommunikationsförmåga.

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Associate Music Degree (Performance)

December 12, 2018
I en starkt konkurrensutsatt industri, respektabla kvalifikationer och utbildning är omfattande erfarenheter och ett starkt nätverk avgörande för att förbättra dina framtida karriärmöjligheter i musik.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en Associate Degree?