Populära kategorier

Associate Program

Det finns olika typer av intresse grader tillgängliga: från medarbetare till konst till medarbetare till vetenskap och medarbetare till tillämpad vetenskap. Associate grader tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns medarbetare i en mängd olika ämnen i Arts samt i vetenskap, och många fler ämnesområden. Mångfalden av olika medarbetare kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära associerar grader som anges nedan.

Nyligen tillagda Associate-program

Garrett College

Associate Of Science I Datavetenskap

Mars 20, 2018
En examen i datavetenskap förbereder akademiker att överföra till en fyraårig institution för att få en kandidatexamen i ett datorrelaterat fält, som datavetenskap, informationssystem, informationsteknik och säker datautbildning.

Delaware County Community College

Associate In Arts, Liberal Arts

Mars 20, 2018
Liberal Arts läroplanen utgör kärnan liberal arts komponent i de flesta kandidatexamen och förbereder studenter för överföring till fyraåriga högskolor eller universitet. Den tvärvetenskapliga läroplanen är väl lämpad för studenter som antingen är obeslutna om sina huvudmän eller som söker en bred allmän utbildning innan de inskränker fokusen på sin stud… [+]ie. Efter genomgången av detta program kommer studenterna att vara välplacerade för att bedriva ett antal olika kandidatexamen vid fyraåriga institutioner. Eftersom läroplanskrav från andra institutioner varierar, ska eleverna träffas med en övervakningsrådgivare vid DCCC att få information om inlärningskrav för den specifika skolan och programmet där de är intresserade. [-]

Southern Cross University

Associate Degree Of Arts

Mars 2, 2018
Oavsett om din passion är inom samhällsvetenskap, kultur och politik eller i kreativ konst, kommer den associerade graden av konst som erbjuds genom SCU College att ge dig självförtroendet att ta din studie ett steg åt gången och en tydlig Pathway till din framtid .

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en Associate Degree?