Associate of Science i Paralegal

Key College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Associate of Science i Paralegal

Key College

Graduate färdigheter samt kunskap. En "Practitioner" -metoden i lärande ger kompetens arbetsgivare efterfrågan!

Paralegals arbetar inom många olika områden av det rättsliga området, och är en nyckelkomponent till framgång för advokater. Att lära sig att bli en Paralegal är ett underbart sätt att hoppa starta din karriär inom det rättsliga området. Nyckel College klasser undervisas av licensierade advokater med många års erfarenhet. Vi kommer att träna dig att göra arbete i alla olika rättsområden. Eleverna kommer att få möjlighet att använda hela vårt juridiska bibliotek samt flera onlineverktyg för att förbättra deras lärande.

VAD GÖR Paralegals GÖRA?

De hjälper advokater öva lag mer effektivt och produktivt genom att / hjälpa till: klient intervjuer, fall förberedelse, fall schemaläggning, juridisk forskning, utarbeta upptäckter, förbereda testamenten, slutföra skilsmässor, vårdnads framställningar, invandring tjänster, intervjua vittnen och mer. Som Paralegal du kan arbeta i:

 • ✓ Law Offices
  ✓ Court Systems
  ✓ försäkringsbolag
  ✓ Banker
  ✓ Fastighetsbolag
  ✓ Och mer!

Den Paralegal grad tar bara 18 månader och inkluderar i klass arbete i kombination med en extern i yrkesområdet. Efter att ha fått din examen har du möjlighet att ansluta sig till advokatbyråer, domstolar, företag och organisationer som använder Key College Graduate förmedlingsstöd.

Se den genomsnittliga årsinkomsten för Paralegals i USA Här

Krav

Blivande studenter måste fylla i en ansökan online eller via e-post. Program som erbjuds på Key College kräver ett gediget engagemang för ett framgångsrikt slutförande. Därför en intervju i förväg med en antagning specialist ger fullständig information om kraven, kurser och klass startdatum, deltidsarbete och möjligheter till sysselsättning för akademiker. En bedömning av elevens intressen, bakgrund och engagemang kommer att ske under antagningen intervjun.

Alla sökande måste utvärderas för akademiska kapacitet och måste tala med lämplig akademisk rådgivare för att utvärdera den blivande studentens förmåga och engagemang. När alla applikationskrav har uppfyllts kommer de sökande omgående underrättas om deras antagning status.

Startdatum

Nytt startdatum var 6 veckor! Nästa start är Jan, 3rd 2017.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
225 USD
225 USD per kredit timme
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Dania Beach, Florida
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Amerikas förenta stater - Dania Beach, Florida
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan