close

Filter

Visa resultat

Sök bland de 2 mest populära “Associate of Applied Science”-programmen i Argentina 2021/2022

En Associate of Applied Science passar perfekt för studenter som föredrar en mer praktisk tillnärmning till lärande. Studenter som tar en AAS går kurser som förbereder dem på yrken som kräver specialkunskaper och en hög kompetensnivå.  Argentina är hjärtat i den högre utbildningen i synnerhet från sin forskning inriktad läroplan. Detta har gjort det möjligt studenter att få p… Läs mer

En Associate of Applied Science passar perfekt för studenter som föredrar en mer praktisk tillnärmning till lärande. Studenter som tar en AAS går kurser som förbereder dem på yrken som kräver specialkunskaper och en hög kompetensnivå.  

Argentina är hjärtat i den högre utbildningen i synnerhet från sin forskning inriktad läroplan. Detta har gjort det möjligt studenter att få praktisk kunskap och färdigheter, men också ökad praktisk kunskap ansökan. Detta har hjälpt forskare att ge lösningar på landets problem.

Kontakta skolor De mest populära “Associate of Applied Science”-programmen i Argentina 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Argentina
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Mariano Moreno, Argentina

Under programmets första år kommer eleverna att skapa bakverkdegsutvecklingar, grundläggande bakverkskrämer, grundläggande kakproduktion och brödproduktion. När eleverna blir ... +

Under programmets första år kommer eleverna att skapa bakverkdegsutvecklingar, grundläggande bakverkskrämer, grundläggande kakproduktion och brödproduktion. När eleverna blir mer självsäkra bygger de på färdigheter som de har bemästrat i tidigare klasser för att skapa alltmer komplexa kakor och desserter och så småningom fullständiga dessertmenyer. Under det andra året kommer eleverna att utveckla sitt konstnärskap genom att skapa socker- och chokladkonfekt, speciella kakor, showpieces för tävlingar och evenemang och slutligen utforska förtruppstrenden i olika delar av världen. Slutförandet av programmet kommer att kulminera med en praktikplats, som deltar i verkliga offentliga livsmedelsservicer för att förbereda sina framtida karriärer. Möjliga platser inkluderar Institutes egen restaurang L'Ecole eller drivna praktiska utbildningsanläggningar, hotell, restauranger, countryklubbar, orter, kasinon, spa och livsmedelsleverantörer. Allmän utbildning, en viktig aspekt av högre lärande och en värdefull tillgång i dagens mycket konkurrenskraftiga värld, representeras av allmän utbildning som är utformad för att säkerställa att eleverna har de kognitiva förmågorna som är avgörande för deras framgång på arbetsplatsen. Fokus för detta program är att tvärträna studenter i konditori och bakning, introducera eleverna för färdigheter och tekniker som ger dem största flexibilitet på arbetsmarknaden och framtida kampanjer. Detta program förbereder studenterna för inträde till anställningsmöjligheter på mellannivå i den professionella livsmedelsindustrin och ledningsområden, inklusive konditor, assisterande konditor, detaljhandelkakdekoratör, detaljhandelsbakverkare och bagare. Efter avslutad examen i professionell bakning och bakverk är studenter välkomna att ta American Culinary Federations Certified Baking Examination. -
Associate of Applied Science
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Campusstudier
 
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Mariano Moreno, Argentina

Fokus för de första årets kulinariska labbklasserna är utveckling och övning av matlagnings- och bakningskunskaper, kompletterat med de kvalitativa aspekterna av matlagning, i ... +

Fokus för de första årets kulinariska labbklasserna är utveckling och övning av matlagnings- och bakningskunskaper, kompletterat med de kvalitativa aspekterna av matlagning, inklusive sanitet, identifiering av produkter, inköp och kostnadskontroll, näring och sensorisk analys. Utöver denna läroplan kommer eleverna att lära sig matsalsförfaranden, etikett och kommunikationskunskaper för att odla och behärska konsten att tjäna och presentera sina skapelser. Det andra året fokuserar på kurser med betoning på avancerade tekniker inom mat och konditorivaror och presentation. Kurser ger studenterna nödvändig kunskap om menyskapande och -implementering, mat- och dryckeskontroll, bartending och hanteringsteknik. Studenterna kommer att utforska de kulturella och historiska influenser som har påverkat det moderna köket. Under den andra terminen kommer studenterna att göra en praktikplats, som deltar i faktiska offentliga livsmedelsservicer för att förbereda sina framtida karriärer. Möjliga platser inkluderar institutets egen restaurang L´Ecole eller drivna praktiska utbildningsanläggningar, hotell, restauranger, countryklubbar, orter, kasinon, spa och livsmedelsleverantörer. Allmän utbildning, en viktig aspekt av högre lärande och en värdefull tillgång i dagens mycket konkurrenskraftiga värld, representeras av allmän utbildning som är utformad för att säkerställa att eleverna har de kognitiva förmågorna som är avgörande för deras framgång på arbetsplatsen. Fokus för detta program är att tvärträna studenter i matlagning och bakning och att introducera eleverna för färdigheter och tekniker som ger dem största flexibilitet på arbetsmarknaden och framtida kampanjer. Efter avslutad Associate of Applied Science Degree in Culinary Arts är studenter välkomna att ta American Culinary Federation -examen i matlagning och bakning för att uppnå nivån på certifierad Cook och eller Baker. -
Associate of Applied Science
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Campusstudier