ACADEMICCOURSES

Se alla “Associate of Applied Science”-program i Livsmedelsvetenskap på deltid i Garden Grove, Amerikas förenta stater 2020/2021

Associate of Applied Science-program finns inom ett stort antal områden, bland annat företagsekonomi, mode, teknik, hälsa, juridik och turism. Att ta denna examen ger dig möjlighet att fokusera på ditt intresseområde och samtidigt börja bygga en stabil grund för framtida framgångar.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Garden Grove är en stad som grundades 1874 finns i delstaten Kalifornien. Känd för sina jordgubbar, har staden en årlig Strawberry Festival som är en stor folkmassa avdragare. Den skoldistrikt ståtar med många profilerade gymnasieskolor som kan hittas här.

Be om information “Associate of Applied Science”-program i Livsmedelsvetenskap på deltid i Garden Grove i USA 2020/2021

1 Resultat i Livsmedelsvetenskap, Garden Grove Filter

Associate of Applied Science i koreanska kulinariska konsten

Stanton University
Associate of Applied Science
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Associate of Applied Science Degree Programmet i kulinariska konster med tonvikt i koreanska köket är ett 92-enhetsprogram som definieras av läroplanen med kurser av rigorös k ...

Läs mer