Keystone logo

1 Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Professionell matlagning i Nordamerika för 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (1)
    • Tillbaka till huvudkategorin
    Platser
    Hitta fler platser
    Typ av examen
    Varaktighet
    Studietakt
    Språk
    Språk
    Studieformat

      Popular study format

      Popular education type

      Popular locations

      Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Professionell matlagning

      Ett professionellt matlagningsprogram hjälper eleverna att få de färdigheter som krävs för framgång som professionell kock, cateringfirma, sous-kock eller grillkock i stora exklusiva restauranger och små kaféer. Studenter lär sig också om matlagning, hälso- och säkerhetskoder och hur man planerar menyer.

      Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

      En Associate of Applied Science ger studenterna en solid grund i både specialiserade, praktiska ämnen och i allmän utbildning. Studenter som letar efter en snabb väg in i arbetslivet kan studera på heltid och slutföra programmet på två år.