$close

Filter

Visa resultat

Sök bland “Associate of Arts”-program i Kristendomsstudier på distans i florida, Amerikas förenta stater 2022/2023

För att ta en Associate of Arts (AA) behöver man ansöka till en teknisk skola eller ett community college för att gå ett tvåårigt program. Under denna tid fokuserar man på ett speciellt studieområde. En utbildning i kristna studier är utformad för studenter som är intresserade av bibliska studier och departement. Eleverna kan utveckla kunskap relaterad till plats, teman, händelser och… Läs mer

För att ta en Associate of Arts (AA) behöver man ansöka till en teknisk skola eller ett community college för att gå ett tvåårigt program. Under denna tid fokuserar man på ett speciellt studieområde.

En utbildning i kristna studier är utformad för studenter som är intresserade av bibliska studier och departement. Eleverna kan utveckla kunskap relaterad till plats, teman, händelser och nyckeltal för både nya och gamla testamentet.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Hobe Sound Bible College Online
Hobe Sound, Amerikas förenta stater

Syftet med detta program är att förbereda eleven i studiet av och dela Guds ord.

Syftet med detta program är att förbereda eleven i studiet av och dela Guds ord. -
Associate of Arts
Heltid
Engelska
Internet