Associate of Science in Culinary Arts (ACA)
Sullivan University
Nyckelinformation
Campus läge
Louisville, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
18 - 21 månader
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 520 / per credit
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Jun 2024
Introduktion
Syftet med programmet är att ge akademiker en grundläggande förståelse för den kulinariska branschen. Graduates kommer att visa en grund i matlagning, lagerkontroll, sanitet och kreativa matlagningsmetoder. Framgångsrika studenter är beredda att kombinera dessa grundläggande grunder med en personlig stil. I programmet ingår en kulinarisk praktik (externship), som kommer att genomföras på en godkänd plats. Genom praktiken på en godkänd plats får eleverna praktisk erfarenhet.
Galleri
Antagningar
Stipendier och finansiering
Flera stipendiealternativ finns tillgängliga. Besök universitetets webbplats för mer information.
Läroplan
Kurser
- Grundläggande kulinarisk teori
- Naturvetenskap/Matematik Valfri
- Grundläggande kulinariska färdigheter Laboratory
- Garde Manger-teorin
- Garde Manger Laboratory
- Avancerade kulinariska tekniker Laboratorium
- Restaurang Practicum
- Food Service Sanitet
- Grundläggande näring
- Internationella köket
- Kontroll av mat och dryck
- Hospitality Management och tillsyn
- Vin och sprit
- Bakning Vetenskap
- Sammansättning I
- Bakning Fundamentals
- Informationskompetens
- Viktiga strategier för tillämpad kommunikation (ESAC)
- Principer för matematik
- Humaniora/Konst Valfri
- Social/Beteendevetenskap Valfri
Totalt kredit timmar: 94
Längd: 21 månader, 18 månader accelererad (dag)
Tidslängden för programmets slutförande varierar beroende på antalet kurser som tas per termin, utvecklingskurser vid behov, överföringskredit accepterad, brist på kontinuerlig registrering, etc.
Studieavgift för programmet
Karriärmöjligheter
Var tar en examen från Sullivan dig?
Med en Associate of Science in Culinary Arts examen från Sullivan University, du får de färdigheter och erfarenheter du behöver för att arbeta dig till toppen på platser som:
- Restauranger
- Hotell och resorts
- Kryssningsfartyg
- Sjukhus
- Utbildningsinstitutioner
- Livsmedelsmäklare företag
- Forsknings- och utvecklingskök
Vår Culinary Arts-examen kommer också att förbereda dig för många möjligheter som kan leda till andra roller inom livsmedelsindustrin förutom den traditionella kocken, Inklusive:
- Ägare av restaurangen
- Mat stylist
- Cateringfirma
- Personlig kock
- Dietist
- Livsmedelsforskare
- Mat- och dryckeschef