ACADEMICCOURSES

Se “Associate of Science”-program i Hotelladministration på deltid i Nordamerika 2021

En Associate of Science tar ungefär två år att slutföra och är ofta inriktad mot mer tekniska färdigheter eller yrkesutbildningsmöjligheter. I likhet med en Associate of Arts fokuserar en Associate of Science på kunskap i ett av de många vetenskapliga fält som finns inom den akademiska världen.  

Den USA brukar kallas USA, är en federal republik som består av femtio stater och ett federalt distrikt. De 48 angränsande stater och den federala distriktet i Washington, DC är i första Nordamerika mellan Kanada och Mexiko. Det statligt av Alaska är i nordvästra Nordamerika, väster om Kanada och öster om Ryssland över Berings sund, och delstaten Hawaii är en ögrupp i mitten av norra Stilla havet. Landet har också fem befolkade och nio obefolkade områden i Stilla havet och Karibien.

Kontakta skolor direkt Bästa “Associate of Science”-programmen i Hotelladministration på deltid i Nordamerika 2021

2 Resultat i Hotelladministration, Nordamerika Filter

Associate of Science i hotell / restaurang förvaltning

Glendale Community College
Associate of Science
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Efter genomgången av detta program kommer studenterna visa färdigheter och kunskaper som krävs inom området restaurang förvaltning inklusive: professionell matlagning, renhåll ...

Läs mer

Associate of Science i Hotel Management

The Restaurant School at Walnut Hill College
Associate of Science
<
Heltid
<
Deltid
<
60 veckor
Engelska
Campusstudier

Vetenskapsassistenten i hotellledning förbereder studenterna till ledande befattningar på hotell och orter runt om i världen.

Läs mer