$close

Filter

Visa resultat

De bästa “Associates of Science” i Ingenjörsforskning

En associerad grad ges ofta efter två års studier. De som förfogar om en vetenskapsassistent registrerar sig vanligtvis i en vetenskapsrelaterad studieplan för att förbättra sina kritiska tänkande färdigheter och förbättra sin vetenskapliga metodik. Vad är en vetenskapsassistent inom teknikforskning? Ett sådant program tillåter deltagarna att lära sig den vetenskapliga metoden som… Läs mer

En associerad grad ges ofta efter två års studier. De som förfogar om en vetenskapsassistent registrerar sig vanligtvis i en vetenskapsrelaterad studieplan för att förbättra sina kritiska tänkande färdigheter och förbättra sin vetenskapliga metodik.

Vad är en vetenskapsassistent inom teknikforskning? Ett sådant program tillåter deltagarna att lära sig den vetenskapliga metoden som är inblandad i civila, mekaniska, miljö- och andra tekniska områden. Ofta deltar eleverna i en läroplan för associerad examen i väntan på överföring till ett baccalaureatprogram. Studier omfattar allmänt kurser som involverar forskningsprocesser, vetenskap, teknik och matematik. Framgångsrika forskare lär sig ofta av olika instruktörer och kan skriva papper eller slutföra undersökningar.

De som tjänar en civilingenjör i teknikforskning, förväntar sig att samla färdigheter för att hjälpa dem i både deras personliga och privata liv. Vanligtvis förvärvar eleverna tidshantering, vetenskaplig forskning och vetenskapsbaserade skrivfunktioner. Dessa nya färdigheter bidrar ofta till att studenterna lyckas i både fortbildningskurser och inlärningsnivåer.

Vanligtvis slutar eleverna en associerad examen på ungefär två år. Den totala kostnaden för att få examen varierar beroende på programmets plats, dess längd och andra faktorer. För att budgeten effektivt diskuterar intresserade individer oftast undervisning och arvoden med deltagande tjänstemän innan de bestämmer vilket program som ska delta.

Några kandidater från en teknisk forskarutbildare väljer ofta att genomföra en kandidatexamen i teknik, forskning, vetenskap eller ett relaterat område. Andra väljer att söka efter anställning efter examen. Eftersom vetenskapliga positioner är konkurrenskraftiga, bygger de högskolor på deras skicklighet och utbildning för att hitta inträdesnivåer. Ofta jobbar individer som forskningsassistenter på en företags-, universitets- eller ideell organisation. Vissa akademiker väljer anställning som forsknings- och utvecklingschefer eller vetenskapliga tekniker.

Högskolor i flera länder erbjuder associate of science i Engineering Research grader. Programdeltagarna tar kurser antingen i lokala, traditionella klassrum eller via online-plattformar. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Clackamas Community College
Oregon City, Amerikas förenta stater

Associate of Science med tonvikt på teknik är för studenter som är intresserade av att överföra en kandidatexamen till Portland State University, Oregon State University, Oreg ... +

Associate of Science med tonvikt på teknik är för studenter som är intresserade av att överföra en kandidatexamen till Portland State University, Oregon State University, Oregon Tech (Oregon Institute of Technology) eller George Fox University. -
Associate of Science
Engelska
Campusstudier