$close

Filter

Visa resultat

Jämför “Associate of Science”-program i Ingenjörsstudier 2022 i Ocala i USA

Associate of Science-examina liknar Associate of Arts genom att de erbjuds av community colleges och kräver så kallade allmänna kurser. De skiljer sig i och med att Associate of Science-program kräver valbara kurser inom naturvetenskapliga ämnen.Förbättringar som gjorts när det gäller verktyg, strukturer och maskiner kan vi till stor del tacka ingenjörer för. Ingenjörer kombinerar krea… Läs mer

Associate of Science-examina liknar Associate of Arts genom att de erbjuds av community colleges och kräver så kallade allmänna kurser. De skiljer sig i och med att Associate of Science-program kräver valbara kurser inom naturvetenskapliga ämnen.

Förbättringar som gjorts när det gäller verktyg, strukturer och maskiner kan vi till stor del tacka ingenjörer för. Ingenjörer kombinerar kreativitet med matematik och annan kunskap och resultatet vi ser är olika innovationer.  

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Ocala är en residensstad i Marion County, som ligger i Florida, USA. I Ocala högre utbildning tjänsteleverantörer erbjuder 2 år och fyra grader året i affärer, rådgivning och finansiering. Staden är också hem för välrenommerade högskolor som har 21 campus.

Be om information “Associate of Science”-program i Ingenjörsstudier i Ocala i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
College of Central Florida
Ocala, Amerikas förenta stater +2 Mer

AS i Teknik, Kvalitet specialisering på CF kvalificerar utexaminerade för nybörjar positioner i en mängd olika områden över tillverknings- och tjänstesektorn.

AS i Teknik, Kvalitet specialisering på CF kvalificerar utexaminerade för nybörjar positioner i en mängd olika områden över tillverknings- och tjänstesektorn. -
Associate of Science
Heltid
Engelska
Campusstudier